Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam

Het CML zoekt gedreven docenten die de talenten van iedere afzonderlijke leerling verder ontwikkelen. Wilt u leerlingen zodanig coachen dat hun zelfvertrouwen groeit en dat ze zelfstandig leren kiezen en hun weg leren vinden? Wilt u meewerken aan de opbouw van een jonge ambitieuze school? Solliciteer dan bij het Cosmicus Montessori Lyceum!
 
Het profiel
·         Positief opbouwende houding ten aanzien van leerlingen;
·         Positief kunnen omgaan met verschillen;
·         Enthousiast;
·         Maatschappelijk betrokken;
·         Communicatief vaardig;
·         Flexibel;
...


Vacature leraar Scheikunde in Zwolle

Van der Capellen Scholengemeenschap, locatie Capellenborg, zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar een docent Scheikunde/science tweedegraads voor +/- 1 FTE. Je zal lessen gaan geven aan leerlingen van de Havo onderbouw, Mavo en Vmbo. Het betreft een tijdelijke vacature gedurende het schooljaar 2014-2015.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten genieten de voorkeur. Een aanstelling via Randstand Payroll Solutions behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie over de vacature kunt u krijgen bij Ingrid Nijland, teamleider Mavo via i.nijland@capellen.nl of bij Sven Metsemakers, teamleider Havo via s.metsemakers@capellen.nl. Ze zijn eveneens te bereiken via 0570-521482.

Sollicitaties kunt u tot en met 9 mei ric...


Vacature leraar Scheikunde in Sleeuwijk

Gevraagd een docent scheikunde 2e graads.

Het gaat om 12 reguliere lessen scheikunde, aangevuld met 6 lessen natuurverkenning ter vervanging (waarschijk voor langere tijd).

In de klassen 1, 2 en 3 zijn natuurkunde, scheikunde en biologie geïntegreerd tot het ene vak natuurverkenning. De geïntegreerde vaksectie schrijft daarvoor zelf de methode.

Alle lessen worden gegeven in één mooi gebouw met prima voorzieningen!

 

 


Vacature leraar Scheikunde in Driehuis

Met ingang van schooljaar 2014-2015 vraagt het Ichthus Lyceum een docent:  

SCHEIKUNDE  (1e graad)

Deze vacature ontstaat door groei van de school en is structureel. Vanaf schooljaar 2015-2016 zal de betrekking kunnen uitgroeien naar een full-time dienstverband. Combinatie van deze betrekking met uren wiskunde behoort tot de mogelijkheden, maar is geen vereiste.

Reacties op deze vacatures kunt u richten aan:
Het Ichthus Lyceum, t.a.v. de heer ir. D.A. Volmer, rector. Wolff en Dekenlaan 1  1985 HP Driehuis. Tel. 0255-546400.  Email: a.volmer@ichthuslyceum.nl 

Wij verwachten uw sollicitatie uiterlijk op 16 mei 2014
   
   
   


Vacature leraar Scheikunde in Lelystad
Scholengemeenschap De Rietlanden uit Lelystad is met ingang van 01-08-2014 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Je verzorgt hoogwaardig onderwijs dat zo is ingericht dat je kinderen uitdaagt het beste uit zichzelf te halen. Je hebt oog en respect voor de eigenheid van ieder kind en je zorgt vanuit een positieve houding voor een plezierig leer- en leefklimaat.


Vacature leraar Scheikunde in Haarlem
Eerste Christelijk Lyceum uit Haarlem is met ingang van 18-08-2014 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Er ontstaat voor schooljaar 2014-2015 een vacature voor 0,75 fte. Het gaat om 10 lesuren scheikunde en 5 lesuren natuurkunde.

 


Vacature leraar Scheikunde in Voorburg

Wij zoeken een docent met ervaring klas 4 t/m 6  VWO; affiniteit of ervaring met het vak NLT.

Het is een reguliere vacature m.i.v. schooljaar 2014-2015 met uitzicht op een grotere aanstelling m.i.v. schooljaar 2015-2016.

De sectie bestaat totaal uit 3 docenten.

Zie voor meer info: www.gymnasiumnovum.nl of www.scholengroepspinoza.nl


Vacature leraar Scheikunde in Schiedam

Scholengemeenschap Spieringshoek is op zoek naar een docent scheikunde. Afhankelijk van ervaring en bevoegdheid wordt bepaald aan welke klassen les zal worden gegeven.Wij zoeken een docent met passie voor het onderwijs die ervaring heeft met het lesgeven aan HAVO en VWO leerlingen. Wij bieden een kleinschalige onderwijsomgeving met ruimte voor initiatief, ontwikkeling en een collegiale en prettige werksfeer.

De sectie scheikunde bestaat uit drie personen (inclusief deze vacature). In de onderbouw wordt gewerkt met Pulsar en in de bovenbouw met Nova.

 


Vacature leraar Scheikunde in Aruba

Stichting Onderwijs CombinA gevestigd te Aruba
 
Zoekt per 1 augustus 2014
 
Voor het Schakel College een docent Scheikunde voor 40 uur per week
 
De functie:
Docenten op het Schakel College vervullen vooral lesgevende taken, aangevuld met een mentoraat of enkele ondersteunende taken. Onze fulltime docenten zijn veelal actief in (bijna) alle leerjaren.
De eerste twee leerjaren van het Schakel College werken we met twee studiegroepen (mavo-havo en havo-vwo). De leerlingen volgen grotendeels hetzelfde programma. Het verschil per studiegroep wordt zichtbaar in het aanbod en de mate van verdiepingsstof.
Vanaf het derde leerjaar volgen de leerlingen het programma dat past bij de leerstroom waarvoor ze examen gaan doen. Wel zitten de leerlingen nog ...


Vacature leraar Scheikunde in Hoofddorp

De functie

De vacature ontstaat met ingang van het schooljaar 2014-2015. De functie van docent Scheikunde beslaat ca. 0,6 fte (14 lesuren). Wij zijn op zoek naar een 2e graads bevoegd docent Scheikunde.

Het betreft een reguliere vacature waarbij na een tijdelijke aanstelling bij goed functioneren een vaste aanstelling volgt.

Op het Kaj Munk College vinden wij het belangrijk dat de docenten breed inzetbaar zijn, en les kunnen geven in zowel de boven- als in de onderbouw.

Wij vragen


Voor deze vacature zoeken we een docent die enthousiast is voor onderwijsvernieuwing, waarbij leerlingen een groter deel van de verantwoordelijkheid voor het leren op zich nemen en ruimte krijgen om eigen keuzes te maken. Leerlingen verschillen van elkaar, ook in de manier ...


Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam

Scheikunde 1e graads (21 lesuren).

Nadere informatie en solliciteren:

Heeft u interesse in deze vacature dan kunt u uw CV en brief sturen naar sollicitatie@llr.nl t.a.v. Dhr. E.J. Zevenbergen (rector).

Informatie over het Libanon Lyceum kunt u vinden op www.libanonlyceum.nl.

 


Vacature leraar Scheikunde in Druten

Het Pax Christi College zoekt voor de hoofdvestiging in Druten met ingang van 1 augustus 2014 een:
 
 
Docent Scheikunde en NASK, 2e graad (m/v)
0,6 fte
 
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het geven van lessen scheikunde en natuurscheikunde aan leerlingen in het vmbo.
 
Functie-eisen
U bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: goed klassenmanagement, vakinhoudelijke en vakdidactische kennis, communicatief vaardig, vaardig in het overbrengen van kennis, sociale vaardigheden en inlevingsvermogen.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstel...


Vacature leraar Scheikunde in Hoofddorp


We zijn op zoek naar een collega die lessen scheikunde kan verzorgen en die tevens bereid is een bijdrage te leveren aan de inhoudelijke ontwikkeling van de sectie. Eventueel extra uren wiskunde behoort tot de mogelijkheden.

Voor de binasvakken geldt dat de school beschikt over een modern sciencelab en goed TOA-ondersteuning.

 


Vacature leraar Scheikunde in KROMMENIE
Trias VMBO uit KROMMENIE is met ingang van 1-8-2014 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor één jaar op proef met uitzicht op een vaste aanstelling.
- verzorgen van scheikunde lessen binnen het VMBO.
- begeleiden van leerlingen
- bijdrage leveren aan ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs
- overige onderwijsactiviteiten


Vacature leraar Scheikunde in Spijkenisse

De lessen worden gegeven in de onderbouw van onze scholengemeenschap, dwz in 3 en  4 mavo, in 3 havo en 3 vwo.

In het eerste jaar vindt een beorrdeling plaats. Bij goede beoordeling volgt na een jaar een vaste aanstelling.

 

De lessen worden gegeven in één gebouw, dat op 5 minuten loopafstand van het metrostation Spijkenisse-Centrum


Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam

Het Gerrit van der Veen College zoekt per 1 augustus 2014 een docent scheikunde/nask in het tweede graad gebied . De door ons gewenste kandidaat is in staat om scheikunde in de onderbouw verder vorm te geven en adequaat in te spelen op de huidige ontwikkelingen van het vakgebied.

Tevens verwachten we dat u in staat bent goed pedagogisch handelen te combineren met een motiverende didactiek.  De sectie scheikunde bestaat volgend schooljaar uit twee docenten. Uw bovenbouwcollega werkt nu een jaar op onze school en hij is volop bezig om  de vernieuwde scheikunde vorm te geven.

Het spreekt voor zich dat we op zoek zijn naar een docent die in staat zal zijn om de onderbouwleerlingen goed voor te bereiden op de bovenbouw. De mogelijkheid bestaat dat we u ook zullen gaan vragen om een 4e klas scheikunde te geven.  

 Het Gerrit va...


Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam

Het Studielokaal geeft in de week van 6 mei - 9 mei CE-trainingen op de locatie van het St. Nicolaaslyceum in Amsterdam (nabij station WTC). 
De CE-training Scheikunde betreft een Vwo-groep van in totaal ongeveer acht leerlingen. Het programma beslaat acht contacturen, verdeeld in vier blokken van twee uur, met de volgende data en tijden:


Dinsdag 6 mei: 11.00-13.00 uur
Woensdag 7 mei: 13.30-15.30 uur
Donderdag 8 mei: 8.30-10.30 uur
Vrijdag 9 mei: 11.00-13.00 uurWij zijn op zoek naar een docent of docente Scheikunde met, bij voorkeur, een 1e graads bevoegdheid en minimaal 3 jaar eindexamenervaring havo/vwo.
Procedure:

  • U kunt uw sollicitatiie richten aan dhr. Chong
  • Gelieve enkel direct via de site van Meetserbaan te solliciteren. Sollicitaties direct aan (het mailadres van) Het Studi...

Vacature leraar Scheikunde in KROMMENIE
Bertrand Russell College uit KROMMENIE is met ingang van spoedig op zoek naar een leraar Scheikunde.

In verband met ziektevervanging in de nabije toekomst zoeken we een docent scheikunde welke ervaring heeft met het geven van lessen in de bovenbouw Atheneum.


Vacature leraar Scheikunde in Heerhugowaard

Ben jij de docent Scheikunde die onze leerlingen van de Havo op betrokken wijze kennis van scheikunde bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!


Functie:Docent Scheikunde, 1e graad
School en locatie:Trinitas College, locatie Han Fortmann
Ingangsdatum:1 augustus 2014
Soort dienstverband:Tijdelijke regulier


Vacature leraar Scheikunde in Zeist
Openbaar Lyceum Zeist uit Zeist is met ingang van 01-08-2014 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Het betreft bovenbouwklassen havo en vwo. 


Vacature leraar Scheikunde in Nederland

Wij zijn op zoek naar professionele en ambitieuze docenten Scheikunde die met regelmaat uitdagende opdrachten zoeken bij scholen. Voor het vak Scheikunde verwachten wij de komende maanden veel inval opdrachten en wij komen daarom graag in contact met bevoegde (freelance / zzp) docenten die beschikbaar zijn voor deze vacatures. 

Dus ben je zzp'er, interim of freelancer, schrijf je dan zeker in! 


Copyright Vacatures Leraar