Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Gennep
Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep. In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan. In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan. Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Vanaf 1 oktober 2016 zijn we op zoek naar een 1e graads docent scheikunde. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van een zieke coll...

Vacature leraar Scheikunde in Geldermalsen
Op vestiging de Lingeborgh in Geldermalsen zijn wij per direct op zoek naar een docent scheikunde voor ca. 6 lesuren, inzet in 3tl en 3 havo.
Sollicitaties (brief inclusief CV) graag via email, vacatureslingeborgh@lekenlinge.nl, richten aan de heer R.M. van der Vlies, directeur van vestiging de Lingeborgh, Postbus 92, 4190 CB Geldermalsen. Desgewenst kunt u bij de heer J. Eckhardt, teamleider BL, nadere informatie inwinnen, telefoon 0345-571504.

Vacature leraar Scheikunde in Barendrecht
docent scheikunde
School:OZHW Dalton Lyceum Barendrecht
Contactpersoon:Mevr. I. Hoogervorst, teamleider brugklas, Dhr. P. Nienkemper, teramleider vwo bovenbouw, Mevr. S. Griep, directiesecretaresse
Telefoonnummer:0180-6421830180-642183, 0180-6421830180-642183, 0180-6421830180-642183
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
Uren:± 17 lessen van 60 min.
Fte:0,80
Roosterdagen:
Onderwijsvorm:atheneum, gymnasium, havo, mavo
Afdeling:onderbouw
Dienstverband:tijdelijk met uitzicht op vast
Bevoegdheid:1e graad of 2e graad
Aanvangsdatum:22-08-2016

Vacature leraar Scheikunde in Maarssen

De sectie scheikunde/nask bestaat op dit moment uit twee personen en wordt met deze vacature uitgebreid naar drie personen. Samenwerking met de andere beta secties en goed overleg vinden we erg belangrijk. 

Deze vacature betreft circa 20 tweedegraads uren. De uren bevinden zich hoofdzakelijk in Mavo 2 tot en met 4.  De vergaderdag van het Mavo team is op dinsdag. Werken op deze dag is daarom noodzakelijk.

Elke docent ontvangt een mac-book, een ipad mini en scholing op maat om deze in te zetten in het onderwijs.

 


Vacature leraar Scheikunde in Den Haag
Kunskapsskolan Nederland zoekt:

- een innovatieve (digitale) leermiddelenontwikkelaar Scheikunde, die een nieuwe uitdaging wil aangaan en zo bijdraagt aan de innovatie van het Nederlandse onderwijs.

Met de leerbronnen in de portal kunnen VO-leerlingen zich de benodigde kennis eigen maken conform de persoonlijk gestelde doelen en daarbij gekozen eigen leerstrategie. Om dit mogelijk te maken is het curriculum volgens de KED principes opgebouwd. Deze aanpak verschilt van de gebruikelijke lesmethoden. Door de jaren heen zal de content van de Learning Portal nog verder verrijken.

Voor elk basisvak van het voortgezet onderwijs zoeken we leermiddelenontwikkelaars om voor het eigen vak de content van de Learning Portal te arrangeren. Binnen een vakteam streven we naar een goede mix van leermiddelenontwikkelaars met een focus op vm...

Vacature leraar Scheikunde in Purmerend
De Purmerendse ScholenGroep is met ingang van het komende schooljaar 2016-2017 voor het Jan van Egmond Lyceum op zoek naar een 1e graads docent voor het vak Scheikunde voor 0,76 fte.

Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot bovengenoemde functie kunt u contact opnemen met dhr. R. Bijwaard, e-mail: Bwd@psg.nl.  

De functiebeschrijving en het competentieprofiel kunt u vinden op www.psg.nl/vacatures.

Uw sollicitatie kunt u mailen naar sollicitatie@psg.nl, onder vermelding van vacaturenummer 46.

Bij werving hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De PSG heeft als streven alleen docenten met een bevoegdheid voor het VO aan te nemen.

Uitslui...

Vacature leraar Scheikunde in Lochem
AOC Oost uit Lochem is met ingang van komend schooljaar op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor onze VMBO locatie Borculo zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde

-      Bevoegde docent NASK (Borculo) (0,8 FTE)

We zien graag je sollicitatiebrief en CV tegemoet.
Reageren kan tot en met zondag 28 augustus 2016.
 
 

Vacature leraar Scheikunde in Venlo
Valuascollege uit Venlo is met ingang van 01-09-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Functie-informatie
Wij zijn voor het schooljaar 2016-2017 op zoek naar een bevoegd docent Scheikunde 1e graad.  De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de bovenbouw van Havo, Atheneum en Gymnasium.
 

Vacature leraar Scheikunde in Hoorn
Tabor College d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal uitstroomprofielen. Naast De Nieuwe Mavo (of theoretische leerweg (TL)) zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Tevens wordt er in al die leerwegen leerwegondersteuning (LWO) geboden. d'Ampte is degelijk vernieuwend en maakt als één van de 60 scholen in Nederland deel uit van het leerlab digitale didactiek. Om de lessen zo goed mogelijk voor te bereiden en uit te voeren heeft elke docent de beschikking over een Macbook en een iPad. Eigen verantwoordelijkheid en kwaliteitszorg staan hoog in het vaandel van de school. Je maakt deel uit van een enthousiast en betrokken team. 

Met ingang van het nieuwe schooljaar (augustus '16) zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiast...

Vacature leraar Scheikunde in Almere-Buiten
De Almeerse Scholen Groep is voor het Oostvaarders College, school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en (bovenbouw) VMBO, voor HAVO en VWO op zoek naar een

Docent Scheikunde
1e graads

Op het Oostvaarders College groeien talenten!
Ieder kind heeft talent, ieder kind krijgt de kans dit talent op zijn niveau te ontwikkelen. Het geldt natuurlijk voor het kunnen leren, maar het kan ook gaan om kunst, science, sport of taal. De school heeft oog voor individuele mogelijkheden en zorgt ervoor dat iedere leerling tot zijn recht komt.
Bij ons op school staat betekenisvol leren in een uitdagende en veilige leeromgeving centraal. We begeleiden onze leerlingen in het maken van goede keuzes op hun weg naar zelfstandigheid.

Vacature leraar Scheikunde in Almere
Wij zoeken per direct:

- docenten Scheikunde voor scholen in de regio Almere
 
Almeerse Docenten Brigade
Wij zoeken docenten die graag naar Almere komen om hier een onderdeel te gaan uitmaken van het verbeteren van het onderwijs voor de nieuwe generatie. Er is een grote behoefte aan docenten voor de tekortvakken. Als docent krijg je met dit traineeship een jaar begeleiding om vervolgens de stap te maken naar een school in de regio Almere.
 
Programma:
- Unieke kans op uitdagende vacatures in Almere
- Professionele introductiecursus, coaching en trainingsprogramma
- Leuk welkomstpakket en regeling voor wonen (hotel met ontbijt) en werken in Almere
- Uitzicht op vaste baan
 
Vaste aanstelling
Na of binnen het jaar kan de s...

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Wij zoeken voor een school in de regio Rotterdam een:

- 1e graads docent Scheikunde

Hou je van uitdagingen, begint je dag vol passie voor het onderwijs en sta je stevig in je schoenen, dan is het volgende avontuur wat voor jou. Rotterdam groeit en bloeit in alle opzichten. De scholen in de regio Rotterdam zijn per direct op zoek naar top docenten die de uitdaging durven aangaan om de leerlingen het onderwijs te bieden wat aansluit op hun behoeften.
 
Rotterdamse Docenten Brigade
Wij zoeken docenten die graag naar Rotterdam komen om hier een onderdeel te gaan uitmaken van het verbeteren van het onderwijs voor de nieuwe generatie. Er is een grote behoefte aan docenten voor de tekortvakken. Als docent krijg je met dit traineeship een jaar begeleiding om vervolgens de stap te maken naar deze werelds...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam

Gezocht: een bevlogen 2e graads docent scheikunde/natuurkunde
Natuurlijk mogen ook 1e graads docenten solliciteren.

Hij/zij gaat o.a. onze 3e jaarlaag havo/vwo met enthousiasme vormgeven. 

Kandidaten die native speaker Engels zijn, of ervaring hebben met tweetalig onderwijs zijn van harte welkom.


 

Copyright Vacatures Leraar