Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Naaldwijk
ISW Gasthuislaan is een school voor voorgezet onderwijs voor havo, vwo en gymnasium/vwo-plus. ISW Gasthuislaan heeft een mooi gebouw en wij bieden een plezierige werkomgeving. Deze vacature is voor onze dependance ISW Madeweg. 

Wij willen de komende jaren onze school gaan inrichten als een 'ondernemende school'. 

Uw werkzaamheden bestaan uit: 
  • het verzorgen van lessen scheikunde in klas 3 havo en vwo
  • het begeleiden van leerlingen
  • het verlenen van ondersteuning bij organisatorische en begeleidingsactiviteiten
  • het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam

Het Studielokaal is op zoek naar een docent voor maximaal twintig uur per week (maandag tm vrijdag van 9.30-14.30 uur). Het betreft het opvangen van klassen (onderbouw havo/vwo) waarvan die dag de les van de eigen docent is uitgevallen. De grootte van de klassen ligt tussen de 25 en 30 leerlingen (normale klasgrootte). De locatie is het St. Nicolaaslyceum in Amsterdam. Voor deze klassen liggen in principe alternatieve opdrachten (door de eigen docent gemaakt) klaar. Tevens bestaat een deel van de functie eruit in het ontwikkelen van lesprogramma's voor deze invaluren. Deze functie is geen "gewone" docentfunctie, wat betekent dat er geen taken als rapportvergaderingen/nakijken toetsen/bijwonen of deelnemen aan buitenschoolse leerlingactiviteiten op van toepassing zijn. De functie betreft enkel het opvangen van de uitgevallen lesuren en het meewerken aan ...


Vacature leraar Scheikunde in Gemert
Heb jij concrete ervaring met activerende didactiek en  daag jij onze leerlingen uit tot experimenten in de klas tijdens lessen waarbij je theorie illustreert met aansprekende praktijksituaties? Wil je een bijdrage leveren aan het opbrengstgericht werken binnen havo-vwo? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Wij gaan graag met je in gesprek om je mogelijkheden binnen het Commanderij College te bespreken.

Met ingang van direct  vragen wij, tijdelijk in het kader van ziektevervanging:
Docent Scheikunde (14 tot 16 lesuren)
 

Vacature leraar Scheikunde in Haren - Groningen
Vacature: docent scheikunde 1e graads, Maartenscollege Haren
 
Ben jij docent scheikunde en zoek je een baan waarbij je je kennis over kunt brengen op leerlingen in de bovenbouw? Ben je sterk op inhoud én didactiek? Maak dan werk van deze vacature!
 
Vacature: Docent scheikunde,1e graads
School en locatie: Maartenscollege Haren
Ingangsdatum: Per direct
Dienstverband: Parttime (circa 0,45 fte), tijdelijk tot 1 augustus 2015. Eventuele verlenging is afhankelijk van formatieruimte.
Salaris: Schaal LB met maximaal 3.784 euro bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
&...

Vacature leraar Scheikunde in Den Haag
Wij zoeken een eerstegraads docent scheikunde die lessen kan verzorgen in de bovenbouw t.m. klas 6 en die ook bereid is 4 uur natuurkunde te geven in klas 2.
De lesdagen zijn in principe op maandag, woensdag en vrijdag, maar overleg is mogelijk.
De sluitdatum voor de vacature is 1/11/14.
De gesprekken zullen plaats vinden de eerste veertien dagen van november.

Vacature leraar Scheikunde in Heerde

Voor onze locatie in Heerde (mavo, havo en atheneum) zoeken wij in met ingang van 27 oktober een:

Docent Scheikunde +/- 0,1600 fte; 4 lesuren

Voor de functie geldt: 2e graads bevoegdheid, LB-schaal en rechtspositie conform CAO-VO. Informatie over de vacature is te verkijgen bij dhr. W. Bouwstra (rector), tel: 0578-693411


Copyright Vacatures Leraar