Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Arnhem
Arentheem College uit Arnhem is met ingang van Per direct op zoek naar een leraar Scheikunde. Je gaat voor ca. 0,7 fte aan de slag als docent  Scheikunde  in met name  de bovenbouw op het Thomas a Kempis.

Vacature leraar Scheikunde in Almere
Wij zoeken per direct:

- docenten Scheikunde voor scholen in de regio Almere
 
Almeerse Docenten Brigade
Wij zoeken docenten die graag naar Almere komen om hier een onderdeel te gaan uitmaken van het verbeteren van het onderwijs voor de nieuwe generatie. Er is een grote behoefte aan docenten voor de tekortvakken. Als docent krijg je met dit traineeship een jaar begeleiding om vervolgens de stap te maken naar een school in de regio Almere.
 
Programma:
- Unieke kans op uitdagende vacatures in Almere
- Professionele introductiecursus, coaching en trainingsprogramma
- Leuk welkomstpakket en regeling voor wonen (hotel met ontbijt) en werken in Almere
- Uitzicht op vaste baan
 
Vaste aanstelling
Na of binnen het jaar kan de s...

Vacature leraar Scheikunde in Geldrop
Strabrecht College uit Geldrop is met ingang van per direct op zoek naar een leraar Scheikunde. het Strabrecht College is per direct op zoek naar een docent Scheikunde 2e graad. De lessen worden gegeven aan HAVO/VWO

Vacature leraar Scheikunde in Leiden

De afdeling verzorgt BOL- en BBL-opleidingen op niveau 3 en 4 voor ongeveer 500 studenten. Alle opleidingen hebben een beroepsgericht curriculum. De afdeling heeft ruim 40 medewerkers.

Deze faculteit kent lectoraten die zich onder meer richten zich op de innovatieve moleculaire diagnostiek en de biodiversiteit.

Als docent chemie stimuleert en begeleid je samen met je collega’s de studenten. Je geeft praktijk- en theorieonderwijs en treedt op als projectbegeleider. Je werkt continue aan je eigen vakinhoudelijke en didactische competenties en ontwikkelt lesmateriaal. Kwaliteitszorg hoort voor jou logischerwijs bij je functie.


Vacature leraar Scheikunde in Vlaardingen
Vacaturenummer: GVP-2016-okt-01
Publicatiedatum:  14-10-2016

Lentiz onderwijsgroep is een innovatieve scholengroep voor voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord, Midden-Delfland en Westland. Lentiz staat voor goed onderwijs voor alle leerlingen, is ondernemend en ontwikkelt innovatieve onderwijsprojecten in samenwerking met de regio. Lentiz onderwijsgroep telt 11 scholen met 7500 leerlingen en 800 medewerkers.
 
Voor Lentiz | Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen zoeken wij een:
 
Docent scheikunde
 
Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband
 
Ingangsdatum: 1 januari 2017
Totaal werktij...

Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Kagerstraat (Leiden) zoekt per 1 november 2016 een eerstegraads docent scheikunde voor 0,3929 fte.
Het betreft een ziektevervanging, die vermoedelijk langdurig zal zijn.

Bijzonderheden
 • Het gaat om 11 lessen, als volgt verdeeld: twee lesgroepen 4 havo (4 lesuren) en één lesgroep 5 havo (3 lesuren).
 • De betrekking is eventueel uit te breiden met 2 lesuren NLT in 6 vwo.
 • De werkddagen zijn maandagmiddag, woensdag gehele dag, vrjdagmiddag.
Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de teamleider, de heer Peter Wietsma, per e-mail wt@vhl.nl, per telefoon 071 -5171661.

Uw curriculum vitae met motvati...

Vacature leraar Scheikunde in Laren
Laar & Berg is op zoek naar een
Docent science/scheikunde (m/v) circa 0,65 fte
Functieomschrijving
Je gaat lessen geven voor het vakgebied science (biologie, natuurkunde en scheikunde geintegreerd) in de onderbouw.
Het betreft lessen in jaar 2, 3 en 4 in het middle years programme (MYP) en in het vwo. De MYP-lessen worden in het Engels gegeven.  ​​
 
Wij zoeken
Wij zoeken per 24 oktober een collega die voldoet aan de volgende criteria:
 •   
 • beschikbaar voor vier dagen in de week;
 •   
 • bevoegd, of in opleiding;
 •   
 • in staat om in het Engels les te geven;
 •   
 • affiniteit met internationalisering;
 •   
 • affiniteit met het gebrui...

Vacature leraar Scheikunde in Veenendaal
Wij zijn op zoek naar een docent scheikunde.

Zoek jij de uitdaging om mee te werken aan verdere ontwikkeling van eigen materiaal en methode (zowel inhoudelijk als qua digitalisering)?

Werk jij graag in een vakoverstijgende setting? En zoek je naar vakoverstijgende samenwerking, differentiatie / beta+ / betablok?

Ben jij het bezit van een 1e graads lesbevoegdheid scheikunde en wil je lesgeven aan onze leerlingen in de bovenbouw havo/vwo? Solliciteer dan nu!

Vacature leraar Scheikunde in Amstelveen
Docent scheikunde 1e graad
 
Amstelveen College zoekt per direct een enthousiaste docent scheikunde voor 0,8711 fte, wegens ziektevervanging. Het betreft vervanging van examenklassen Havo en Vwo en van andere bovenbouwklassen in het eerste graads vakgebied. De voorkeur geniet daarom een docent met ervaring met lesgeven in de examen klassen. 
Wij hebben er nog geen zicht op hoe lang de ziektevervanging zal gaan duren. 
 
Amstelveen College
Het Amstelveen College biedt kwalitatief goed onderwijs op mavo, havo, atheneum en gymnasiumniveau.

In augustus 2013 heeft het Amstelveen College een nieuw gebouw betrokken aan de Sportlaan in Amstelveen. Een gebouw gemaakt voor ons onderwijsconcept. De school is verdeeld in zeven kleinschalige afdelingen, mavo, havo en atheneum onder- en ...

Vacature leraar Scheikunde in Almere-Buiten
De Almeerse Scholen Groep is voor het Oostvaarders College, school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en (bovenbouw) VMBO, voor HAVO en VWO op zoek naar een

Docent Scheikunde
1e graads

Op het Oostvaarders College groeien talenten!
Ieder kind heeft talent, ieder kind krijgt de kans dit talent op zijn niveau te ontwikkelen. Het geldt natuurlijk voor het kunnen leren, maar het kan ook gaan om kunst, science, sport of taal. De school heeft oog voor individuele mogelijkheden en zorgt ervoor dat iedere leerling tot zijn recht komt.
Bij ons op school staat betekenisvol leren in een uitdagende en veilige leeromgeving centraal. We begeleiden onze leerlingen in het maken van goede keuzes op hun weg naar zelfstandigheid.

Vacature leraar Scheikunde in Utrecht
Het Leidsche Rijn College biedt onderwijs op het niveau van havo, atheneum en gymnasium. Talentontwikkeling staat bij ons centraal; zowel voor de topsportleerlingen die het LOOT-programma volgen als voor de andere leerlingen die werken aan zelf gekozen cursussen of zelf ontwikkelde programma’s.
De school kenmerkt zich door de open sfeer: iedereen is welkom, mag zichzelf zijn en hoort erbij. Daarnaast kent de school een duidelijke structuur; zowel in de begeleiding, in het lesgeven als in de organisatie.
Het LRC telt ruim 1000 leerlingen en 100 collega’s en maakt deel uit van de NUOVO-scholengroep. www.nuovo.eu .
Wij staan voor:                               &nbs...

Copyright Vacatures Leraar