Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Eindhoven
Op ’t Joris doet iedere leerling er toe

Het Sint-Joriscollege is een school voor vwo (gymnasium en atheneum), havo en mavo. ’t Joris biedt het project Kunst & Cultuur aan, heeft een bètaprogramma en voor leerlingen met een brede belangstelling voor sport zijn er de sportklassen. Daarnaast is ’t Joris een Topsport Talentschool (LOOT) met een daaraan apart verbonden onderwijsvorm voor CTO-leerlingen (Centrum voor Topsport en Onderwijs) en de enige gecertificeerde Cultuurprofielschool in de regio Eindhoven. De school telt circa 1490 leerlingen.


Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een (deels) vast dienstverband bij goed functioneren en voldoende formatie.

Voor meer informatie over onze vacatures én het Sint-Joriscollege verwijzen wij u g...

Vacature leraar Scheikunde in Veghel
Zwijsen College Veghel

Het Zwijsen College is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Veghel. Vanuit een modern gebouw bieden we eigentijds onderwijs aan ca. 1600 leerlingen. Leerlingen en leraren ervaren onze school als een veilige gemeenschap waar het vanzelfsprekend is dat je er voor elkaar bent.

Onze visie op voortgezet onderwijs gaat uit van de individuele behoefte van de leerling. We bieden leerlingen die daartoe gedreven zijn de ruimte om mee te denken over hun eigen leerroute. We passen het onderwijs aan de leerlingen aan door te kijken waar zij kunnen versnellen, verbreden of verdiepen. Zo bieden wij bijvoorbeeld VWO-leerlingen, die willen en kunnen versnellen de mogelijkheid om (delen van) hun diploma reeds in 5 jaar te behalen (FastLane VWO) en/of een extra vak zoals bijvoorbeeld chinees of natuurwetenschappen te volgen (FastLane VW...

Vacature leraar Scheikunde in Waalwijk
Het Dr. Mollercollege heeft met ingang van 1 augustus een vacature voor

een docent scheikunde, 1e graad, die graag samenwerkt
en die het waardeert in een state of the art omgeving samen met leerlingen en collega’s te werken.

Het betreft een dienstverband voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De omvang van de vacature is 0,5 fte (in het schooljaar 2017 – 2018 mogelijk uit te breiden tot 1,0 fte), afhankelijk van ervaring en deskundigheid is functieschaal LD bespreekbaar.

Profiel Dr. Mollerdocent
• Je hebt passie voor je vak.
• Je bent een docent met oog en hart voor de leerlingen.
• Je speelt in op individuele verschillen tussen leerlingen.
• Je houdt ervan leerlingen te activeren en uit te dagen.
• Je verzorgt TTO-lessen.
• Je maakt verbinding met de wereld buiten de school, internationalisering heeft jo...

Vacature leraar Scheikunde in Drunen
OMO SG De Langstraat - d'Oultremontcollege uit Drunen is met ingang van op zoek naar een leraar Scheikunde. Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.

Vacature leraar Scheikunde in Zwolle
Thorbecke Scholengemeenschap, locatie mavo-havo-at uit Zwolle is met ingang van 01-08-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zijn op zoek naar een 2e graads bevoegd docent Nask.

Vacature leraar Scheikunde in Houten
Onze kernwaarden zijn groei, ambitie en verbondenheid. Wij vragen van onze collega's vakmanschap, betrokkenheid en enthousiasme. Uw sollicitatiebrief voorzien van een c.v. kunt u tot uiterlijk 20 mei 2016 via Meesterbaan richten aan Margré Tjepkema, personeelsfunctionaris.
 
Kijkt u vooral ook op onze website www.heemlanden.nl voor meer informatie over onze school en de vacatures.
 

Vacature leraar Scheikunde in Zutphen
Lesgeven met plezier!
 
Op Het Stedelijk Zutphen leren leerlingen met plezier! Dat doen ze in een kleinschalige school, waarin persoonlijk leren en maatwerk centraal staan. Leerlingen maken hun eigen keuzes in hun programma en kiezen de weg naar hun diploma dat bij hen past. Docenten en medewerkers begeleiden hen daarbij. Onze brugklassers maken al voor de zomer kennis met hun coach, tijdens een persoonlijk gesprek waarbij natuurlijk ook hun ouders aanwezig zijn. Dat gesprek herhalen we iedere acht weken!
 
Wij zijn op zoek naar een frisse docent Scheikunde voor de bovenbouw van het Lyceum, dus wil je graag werken in een groeiende, dynamische school?
Ben je een kei in het leveren van maatwerk zodat elke leerling zich maximaal ontwikkelt? Ben jij de docent die lesgeeft met plezier en breng je dat ook over aan je leerlinge...

Vacature leraar Scheikunde in Utrecht
Als docent bij het VAVO Lyceum ben je een talentvolle, motiverende docent voor leerlingen en een waardevolle collega binnen de sectie en het team. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen aan leerlingen die over het algemeen in één jaar tijd een diploma of een deelcertificaat willen behalen voor vmbo-tl, havo of vwo. Als docent weet je de leerlingen te prikkelen en bereid je ze optimaal voor op het examen. Daarnaast lever jij, als onderdeel van het docententeam, op proactieve wijze een bijdrage aan het teamoverleg. Waar nodig ontwikkel je nieuwe lesplannen, maak en beoordeel je schoolexamens en begeleid je leerlingen bij het maken van het profielwerkstuk.

Vacature leraar Scheikunde in Capelle aan den IJssel
Het Comenius College is een christelijke scholengemeenschap met ongeveer 2500 leerlingen en 250 medewerkers. De school heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam-Alexanderpolder.

Voor onze school zijn we op zoek naar:
                                         Docent Scheikunde 2e graad
We zoeken creatieve medewerkers die positief staan ten opzicht van onderwijsontwikkeling en zich herkennen in de begrippen zelfsturing, zelfstandigheid, zelfdiscipline en eigen verantwoordelijkheid. In dit onderwijs is de inspiratie van het Evangelie herkenbaar.
Van kandidaten wordt een christelij...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor onze vestiging Luzac Amsterdam Lyceum zijn wij met ingang van schooljaar 2016/2017 op zoek naar een docent scheikunde voor 10 lesuur per week (0,34 fte). De werkdagen worden in overleg bepaald.
 
Als docent scheikunde ben je de spil in het primaire proces van onze organisatie: het geven van hoogwaardig en effectief onderwijs aan onze leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo. Je geeft activerend en motiverend les waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren. Daarnaast informeer je de staf en leerlingbegeleider proactief over aandachtspunten en benodigde extra ondersteuning voor de individuele leerling.

Vacature leraar Scheikunde in Almere
Trinitas Gymnasium is het enige zelfstandig gymnasium van Flevoland. Wij vieren komend schooljaar ons tweede lustrum en staan aan het begin van een hopelijk lange gymnasiale traditie in Almere. In deze jonge en ambitieuze stad zijn we op zoek naar een nieuwe docent scheikunde om ons team te complementeren. De school heeft ongeveer 600 leerlingen en heeft de ambitie om de komende jaren te groeien. Dat willen we bereiken door naast kwalitatief uitstekend onderwijs verder in te zetten op een duidelijke profilering op het gymnasiale karakter en op het leveren van maatwerk (in de klas) aan leerlingen, zodat iedereen zich uitgedaagd voelt. Onze school is aspirant-lid van de vereniging Begaafdheidsprofielscholen en onderdeel van de oecumenische onderwijsstichting Het Baken Almere. Voor een uitgebreide beschrijving: www.trinitasgymna...

Vacature leraar Scheikunde in Vleuten
Het Amadeus Lyceum is een school waar kunst en cultuur een grote rol spelen in het onderwijs. We stimuleren eigen keuzes te maken en dagen leerlingen uit hun eigen talenten te ontdekken. Respect en dialoog zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Samen met elkaar gaan we voor een mooie toekomst.

Als dit je aanspreekt dan word jij misschien wel komend schooljaar tijdelijk (tot de kerst) onze nieuwe collega voor scheikunde. We zoeken een 1e graads docent of een docent in opleiding. Heb je interesse, mail ons dan je CV en maak gemotiveerd duidelijk waarom jij zou passen op het Amadeus Lyceum. 

Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Rijnsburg, zoekt per 22 augustus 2016 een tweedegraads docent scheikunde voor ±  0,5 fte. Het gaat om een reguliere functie.

Bijzonderheden
 • Het gaat om 11 lessen van 60 minuten in de derde klassen mavo en havo/vwo en in een examenklas mavo.
 • Ook zij-instromers kunnen solliciteren.

Meer informatie
Informatie over onze scholen is te vinden op onze website www.scoleiden.nl
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de locatiedirecteur, de heer G. van Zandwijk, telefoon 071 - 4021712.

Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet.
 

Vacature leraar Scheikunde in Schoonhoven
Willem de Zwijger uit Schoonhoven is met ingang van 1 augustus 2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. In het kader van vervanging van zwangerschap- en bevallingsverlof zijn wij op zoek naar een bevoegde docent scheikunde voor 0,6 fte. De lessen vinden plaats in de bovenbouw van de havo en het vwo.
Het betreft een tijdelijke benoeming vanaf 1 augustus 2016 tot medio november 2016.

Vacature leraar Scheikunde in Lent
Het Citadel College te Lent zoekt voor de locatie Griftdijk met ingang van 1 augustus 2016 een:
 
 
Docent Scheikunde, 1e graad (m/v)
Circa 0,5 fte
                                 
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het verzorgen van lessen scheikunde aan leerlingen in de bovenbouw van het havo en vwo.
 
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid scheikunde. We vinden het belangrijk dat je met overtuiging bijdraagt aan de onderwijskundige on...

Vacature leraar Scheikunde in Hengelo (O)
Het Montessori College Twente, gevestigd in Hengelo (O), is een bruisende, open en dynamische leer- en leefgemeenschap met ruim 1600 leerlingen voor Mavo, Havo, VWO, TTO, Euregioklas en Wereldklas die midden in de maatschappij staat.

Wij werken vanuit de kernwaarden: Ambitieus, Betrokken, Creatief, Dynamisch en Eigen-wijs en hebben ons onderwijs vormgegeven volgens het Montessori-concept. Dat is leidend bij al onze onderwijsontwikkelingen.

Het Montessori College Twente is op zoek naar een inspirerende docent Scheikunde 2e graads.
Interesse en/of bekendheid met het tweetalig onderwijs is een pré.  

Informatie over het Montessori College Twente kunt u vinden op onze website: 

Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Het Bonaventuracollege, locatie Mariënpoelstraat, zoekt per 1 augustus 2016 een eerste- of tweedegraads docent Scheikunde voor ± 0,4 fte.
Het betreft een reguliere functie. Ook zij-instromers kunnen solliciteren.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de locatiedirecteur, mevrouw M. Otte, alleen per e-mail, m.otte@bonaventuracollege.nl
Uw curriculum vitae met motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet.
De uiterste inzenddatum is 8 mei 2016.
 

Vacature leraar Scheikunde in Veenendaal
Met ingang van het nieuwe schooljaar (2016-2017) zijn wij op zoek naar een docent scheikunde.

Zoek jij de uitdaging om mee te werken aan verdere ontwikkeling van eigen materiaal en methode (zowel inhoudelijk als qua digitalisering)?

Werk jij graag in een vakoverstijgende setting? En zoek je naar vakoverstijgende samenwerking, differentiatie / beta+ / betablok?

Ben jij het bezit van een 1e graads lesbevoegdheid scheikunde en wil je lesgeven aan onze leerlingen in de bovenbouw havo/vwo? Solliciteer dan nu!

Vacature leraar Scheikunde in ZAANDAM
Zaanlands Lyceum uit ZAANDAM is met ingang van 01-08-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega die een bijdrage levert binnen het vakgebied TOA scheikunde binnen onze school.

Vacature leraar Scheikunde in Voorburg
Gymnasium Novum uit Voorburg is met ingang van 01-08-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact op nemen met mevrouw T. den Elsen, waarnemend rector van de school via 070-3004110,  of ga naar www.gymnasiumnovum.nl

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Melanchthon uit Rotterdam is met ingang van 0.5-0.6 op zoek naar een leraar Scheikunde. Melanchthon Schiebroek is op zoek naar een enthousiaste en tweede graads bevoegde docent Scheikunde. Het betreft een vacature van 0.5-0.6 FTE voor schooljaar 2016-2017, startdatum 1-8-2016. De lessen worden gegeven in de onderbouw.

 

Vacature leraar Scheikunde in Leeuwarden
Per 28 augustus 2016 is !mpulse, school van OSG Piter Jelles  te Leeuwarden op zoek naar een enthousiaste, inspirerende docent Scheikunde, 1e graad.

Wij zoeken een collega die bewust is van het concept van !mpulse, weet leerlingen enthousiast te maken voor het vak en is iemand die bewaakt, stimuleert en reflecteert met de leerling.
Wij bieden een inspirerende, hechte werkomgeving met veel ruimte voor het eigen leerproces.


 

Vacature leraar Scheikunde in Delft

De locatie Reinier de Graafpad  verzorgt onderwijs voor mavo en havo en telt 770 leerlingen. Komend schooljaar starten we met de havo bovenbouw.  In havo 4 worden alle profielen aangeboden. Binnen de profielen hebben leerlingen diverse keuzemogelijkheden.
Het Stanislascollege Reinier de Graafpad is een kleinschalige school, waar  duidelijk te merken is  dat men  bij elkaar betrokken is. Samen maken we de school en we voelen ons daar verantwoordelijk voor. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en voor activerende didactiek.
 

Wij zijn voor onze mavo/havo school  aan het Reinier de Graafpad  met ingang van het nieuwe schooljaar 2016-2017 op zoek naar een betrokken docent Scheikunde.


Vacature leraar Scheikunde in Amersfoort
Vanaf 1 aug. 2016 hebben wij een vacature voor een docent Scheikunde 1e graad. Het gaat om een dienstverband van 0,7 fte.
Wij zoeken een enthousiaste collega die zich wil inzetten voor onze leerlingen, collega’s en voor vernieuwend onderwijs. Wij bouwen samen verder aan onze prachtige school.
Wat vinden wij belangrijk?
Een medewerker van het Vathorst College kiest voor eigentijds onderwijs met de volgende pijlers:
 • Zelfverantwoordelijk leren
 • Kunst
 • Thematisch, leren in context
 • Digitaal leren
Een medewerker van het Vathorst College:
 • vindt het leuk om met jong-volwassenen om te gaan en te werken
 • biedt veiligheid, vindt het belangrijk dat kinderen hun eigenheid kunnen ontwikkelen / ontdekken
 • blijft in gesprek met leerlingen, ook wanneer het moeilijk is
 • improviseert met plezier en gema...

Vacature leraar Scheikunde in Geldrop
Strabrecht College uit Geldrop is met ingang van schooljaar 2016-2017 op zoek naar een leraar Scheikunde. het verzorgen van lessen scheikunde aan HAVO en VWO

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert uit Amsterdam is met ingang van 29 augustus 2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. U geeft les in het 1e graads vakgebied.
Wij zijn tevens op zoek naar aan natuurkundedocent 1e gr.

Vacature leraar Scheikunde in Elst
LYCEUM ELST ZOEKT EEN
1e of 2e graads docent scheikunde / nask voor ca. 0,8 fte

DE UITDAGING
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent scheikunde en/of nask voor de mavo, die werkt vanuit de overtuiging dat het leggen van relatie, en het stimuleren van autonomie en competentie, het maximale uit de leerling haalt. Binnen de les is de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd en ben je in ontwikkeling. Naast het primaire proces biedt Lyceum Elst verschillende mogelijkheden om succesvol te zijn.
 
DE OMGEVING
Lyceum Elst is een jonge, actieve, groeiende school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. In onze school werken we enthousiast samen aan de verdere professionalisering van onderwijs en begelei...

Vacature leraar Scheikunde in Delft
Voor Stanislascollege Westplantsoen in Delft zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent scheikunde 1e graad voor 0,7-0,8 fte.

Stanislascollege Westplantsoen verzorgt onderwijs voor gymnasium, atheneum en havo en telt ongeveer 1800 leerlingen. Wij willen een prettige school zijn waar leerlingen en personeelsleden graag deel van uitmaken. We streven ernaar een hoog niveau en een brede opleiding aan te bieden.

Vacature leraar Scheikunde in Dordrecht

Het Insula College Dordrecht havo/vwo zoekt met ingang van de cursus 2016-2017 invulling voor de volgende vacature:

 • docent scheikunde 1e graad voor boven- en onderbouw
  0,6 – 0,8 fte (0,2 fte wegens vervanging ouderschapsverlof)

Sollicitatie:
Uw sollicitatie met motivatiebrief en C.V. kunt u richten aan het directiesecretariaat van het Insula College havo/vwo, t.a.v. de directeur, drs. B.M. Smits, Halmaheiraplein 5, 3312 GH  Dordrecht. Uw sollicitatie dient uiterlijk vrijdag 13 mei a.s. bij ons binnen te zijn.


Het Insula College:

Het Insula College is een open christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium) en maakt deel uit van Stichting H3O.

De havo/vwo locatie telt ruim 1100 leerlingen en is gevestigd aan het Halmaheiraplein 5 i...


Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam e.o.
Het Wolfert Lyceum zoekt een eerstegraads docent (M/V) scheikunde voor 0,5 FTE met ingang van het nieuwe schooljaar.

Wolfert Lyceum staat voor uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. De school biedt daltononderwijsÂop gymnasium-, atheneum- en havoniveau in een krachtige, eigentijdse leeromgeving.

Nadere informatie en solliciteren:
De heer C.P. Wind
Directeur Wolfert Lyceum
T 010-3401440 / M pwn@wolfert.nl

Vacature leraar Scheikunde in Alkmaar
Bij deze vacature wordt lesgegeven op de vestiging PCC Het Lyceum (h/v en vwoXtra)

Afhankelijk van huidige salariëring en aantoonbare ervaring is de salarisschaal bespreekbaar.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een kandidaat die in het bezit is van een 1e graad lesbevoegdheid.

Reageren voor 8 mei 2016

Vacature leraar Scheikunde in Utrecht
MeesterBaan is erg enthousiast over het initiatief Snapput en is hier een samenwerking mee aangegaan. Met Snapput willen we scholen, docenten en leerlingen ondersteunen met een uniek leerplatform met leuke uitlegvideo's en oefenvragen.

Wij zijn op zoek naar docenten Scheikunde die enthousiast zijn om de leerlingen met Snapput een vernieuwend en leuk leerplatform aan te bieden.

Met Snapput beschikt u over een leerplatform met ruim 1.000 uitlegvideo’s en oefenvragen, die u kunt presenteren in de les en ook thuis kunnen worden gebruikt door leerlingen. Hierdoor verrijkt de lesstof waardoor leren makkelijker en leuker wordt. U creëert een duurzame manier van educatie.
 
Voordelen voor docenten
U kunt de uitlegvideo’s vanuit de docentenomgeving delen met de leerlingen en inzetten ...

Vacature leraar Scheikunde in Heerhugowaard
Ben jij de docent Scheikunde die onze leerlingen van de havo/vwo op betrokken wijze kennis van scheikunde bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Functie: Docent Scheikunde, 1e graad
School en locatie: Trinitas College, Han Fortmann
Ingangsdatum: 1 augustus 2016
Soort dienstverband: Tijdelijke, regulier

Vacature leraar Scheikunde in Terneuzen
Zeldenrust-Steelantcollege uit Terneuzen is met ingang van 05-09-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. De lesuren worden afhankelijk van het niveau gegeven aan de diverse opleidingsrichtingen binnen onze school. Benoeming vindt plaats op tijdelijke basis voor de duur van een schooljaar.

Vacature leraar Scheikunde in Oudenbosch
Voor het schooljaar 2016-2017 is Stichting Markland College voor haar scholen Markland College Oudenbosch en Markland College Zevenbergen op zoek naar

Docenten Scheikunde (1e en 2e graads) 1,0-1,5 WTF
 

Vacature leraar Scheikunde in Almere-Buiten
De Almeerse Scholen Groep is voor het Oostvaarders College, school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en (bovenbouw) VMBO, op zoek naar een

Docent Scheikunde
12 - 15 lessen
1e graads

Op het Oostvaarders College groeien talenten!
Ieder kind heeft talent, ieder kind krijgt de kans dit talent op zijn niveau te ontwikkelen. Het geldt natuurlijk voor het kunnen leren, maar het kan ook gaan om kunst, science, sport of taal. De school heeft oog voor individuele mogelijkheden en zorgt ervoor dat iedere leerling tot zijn recht komt.
Bij ons op school staat betekenisvol leren in een uitdagende en veilige leeromgeving centraal. We begeleiden onze leerlingen in het maken van goede keuzes op hun weg naar zelfstandigheid.

Vacature leraar Scheikunde in Bergen
Docent Scheikunde, deeltijd. 
Onderverdeeld in vaklessen en periodelessen.
Gaat in per 1 augustus 2016, het nieuwe schooljaar.
Wat is periodeonderwijs (ook wel hoofdonderwijs genoemd): lees hier.
Voor een leraar met echt passie voor zijn of haar werk is periodeonderwijs de mooiste onderwijsvorm omdat je echt je passie voor je vak kwijt kunt. Niet slaafs het boek volgen, maar in iedere les de leerlingen inspireren en bewegen voor jouw vak, drie weken lang, de eerste twee lessen.
Meer informatie? Mail naar f.opteinde@arh.nl.
Mail uw motivatie en cv naar s.penning@arh.nl.
Per brief solliciteren? Stuur uw motivatiebrief met cv naar:
Adriaan Roland Holstschool
Tav Silvia Penning, personeelszaken
Postbus 222
...

Vacature leraar Scheikunde in Middelharnis
Docent scheikunde 1e graad
School:RGO Middelharnis
Contactpersoon school:Dhr. R.J. Stellingwerff, conrector
Mevr. F.M. Kik, stafmedewerker personeel & organisatie
Telefoonnummer contactpersoon:
0187-482777
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
Bijlage:Download bestand zie www.roozz.nl
Uren:ca. 19
Fte:0,8 - 1,00
Roosterdagen:Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag
Onderwijsvorm:atheneum
gymnasium
havo
ISK (internationale schakel klas)
mavo
...

Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Stedelijk Gymnasium uit Leiden is met ingang van 1-8-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Stedelijk Gymnasium Leiden zoekt een docent Scheikunde ( lesuren) voor het schooljaar 2016/2017.
Meer informatie over de inhoud van de functie volgt tijdens het sollicitatiegesprek.

Vacature leraar Scheikunde in Nijmegen
Het Stedelijk Gymnasium Nijmegen zoekt met ingang van 29 augustus 2016 een:
 

Docent Scheikunde, 1e of 2e graad (m/v)
Circa 1 fte
 

Werkzaamheden
Het betreft het verzorgen van lessen scheikunde en nask op een categoraal gymnasium. Een deel van de vacature bevindt zich in het 2e graads gebied (science, nask en scheikunde). Verder ontwikkelt u practica voor de genoemde vakken.
 
Functie-eisen
U bent in het bezit van een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak scheikunde. Daarnaast beschikt u over relevante werkervaring in het voortgezet onderwijs. Ervaring met nask en/of science strekt tot aanbeveling.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de vo...

Vacature leraar Scheikunde in Zoetermeer
Voor het nieuwe schooljaar hebben wij een vacature voor de functie van

DOCENT SCHEIKUNDE
met een 1e-graads bevoegdheid

Het gaat om een reguliere vacature voor ca. 0,5 fte. Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste docent met minimaal een jaar recente ervaring in havo/vwo. Een combinatie van uren scheikunde met bijv. NLT is mogelijk.

Mogelijk is deze vacature te combineren met de tijdelijke vacature voor ca. 0,6 fte ter vervanging van één van onze collega's die met zwangerschapsverlof gaat. Deze vervanging loopt tot de kerstvakantie.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Amsterdams Lyceum uit Amsterdam is met ingang van nieuwe schooljaar op zoek naar een leraar Scheikunde. Gevraagd met ingang van het nieuwe schooljaar een 1e graads bevoegde docent scheikunde.

Vacature leraar Scheikunde in Wijhe
Capellenborg uit Wijhe is met ingang van 1 augustus 2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Ter vervanging van zwangerschaps- en bevallingsverlof zijn wij op zoek naar een

Docent scheikunde tweedegraads (VO-037)

Je verzorgt zeven lesuren scheikunde aan de leerwegen mavo en havo. Je bent van 1 augustus t/m 22 december 2016 beschikbaar.

Vacature leraar Scheikunde in Wageningen
Pantarijn - locatie Rhenen/Kesteren uit Wageningen is met ingang van 1-8-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor twee kleine locaties in Rhenen en Kesteren zijn wij m.i.v. het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste

Docent Scheikunde en NaSk, 1 fte / 2e graads
 

Vacature leraar Scheikunde in Nijmegen
De Scholengroep Rijk van Nijmegen is een bestuurlijk samenwerkingsverband van een aantal scholen voor VO in Nijmegen en omgeving: het Canisius College, het Kandinsky College, de
Jorismavo en de NSG Groenewoud.
 
Het Canisius College, locatie Berg en Dalseweg, zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar een enthousiaste collega:
 
Docent Scheikunde
(2e graads)
wtf 0,2
 
 
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de SBL-competenties van belang en daarnaast: leerling-gerichtheid, communicatief vaardig en kwaliteitsgerichtheid.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor het hele schooljaar, waarbij de mogelijkheid bestaat dat deze verlengd zal worden.  De totale ...

Vacature leraar Scheikunde in Middelburg

Omschrijving

 • Het gaat om een tijdelijke aanstelling (met uitzicht op vast bij goed functioneren);
 • Betrekkingsomvang: +/- 0,8000 FTE (ca. 20 lesuren per week);
 • Locatie: Nehalennia SSG locatie Breeweg;
 • Aanvang: 1 augustus 2016;
 • Doelgroep: Bovenbouw HAVO/VWO/Gymnasium;
 • Vakken: Scheikunde, Onderzoek en Ontwerpen, Natuur Leven en Technologie.

Vacature leraar Scheikunde in Almere
De Almeerse Scholen Groep zoekt voor Montessori Lyceum Flevoland met ingang van het nieuwe schooljaar een

docent Scheikunde 2e graads
0,4 fte


Het Montessori Lyceum Flevoland is onderdeel van de Almeerse Scholengroep en is een Montessori-school die kleinschalig onderwijs aanbiedt en volop in beweging is. Uitgangspunt van ons onderwijs is “leer mij het zelf te doen”.
We werken hard aan kwaliteit en de doorontwikkeling van de school. Binnen ons onderwijs en binnen de school is veel ruimte voor eigen initiatief. De school heeft 550 leerlingen en er werken ruim 60 medewerkers.
Omdat het Montessori Lyceum een ambitieuze school voor Montessori-onderwijs is houden onderwijsontwikkeling en groeiende leerlingenaantallen ons dagelijks bezig. We richten ons op maatwerk en innovatief onderwijs, waaronder gepersonaliseerd leren en de ...

Vacature leraar Scheikunde in Hoofddorp
Vanaf 1 augustus 2016 zoeken wij voor de locatie Zuidrand een docent scheikunde (eerstegraads bevoegd) voor 0.8 fte, die tevens bereid is een bijdrage te leveren aan de inhoudelijke ontwikkeling van de sectie.

Voor de binasvakken geldt dat de school beschikt over een modern sciencelab en goede TOA-ondersteuning.
Inschaling naar ervaring en huisvestingsmogelijkheden zijn te realiseren.
Het Haarlemmermeer Lyceum maakt deel uit van de Dunamare Onderwijsgroep. Via Dunamare worden secundaire arbeidsvoorwaarden gerealiseerd en kan gebruik gemaakt worden van het scholingsaanbod van de Dunamare Expert Academie.
Voor verdere informatie over de school biedt de website (www.haarlemmermeerlyceum.nl) veel materiaal.
Reactie en CV kunnen worden verstuurd via de site Meesterbaan t.a.v. mevrouw S. van Dalen, rector Haarlemmermeer Lyceum, l...

Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Uiteraard verwachten wij van u constructieve en betekenisvolle lessen. Maar de Scholengroep Leonardo da Vinci staat voor meer. Onder het motto “Werken aan talent” staan wij voor talentherkenning en -ontwikkeling. Dit doen we door extra programma’s aan te bieden op het gebied van sport, kunst, dans en science. Tevens hebben we aandacht voor een goede balans tussen theorie en praktijk en bieden we ruimte voor het ontwikkelen van de persoonlijke kwaliteiten van leerlingen. Ook een leerling die extra zorg nodig heeft bieden wij een goede begeleiding. Natuurlijk hebben wij een gedegen lesprogramma, de uitstekende eindexamen resultaten van onze leerlingen bevestigen dit.
Profiel
U bezit  het vereiste diploma  en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, daarnaast ben u flexibel en innovatief.
U beschikt over h...

Vacature leraar Scheikunde in Heemstede
College Hageveld uit Heemstede is met ingang van 1-8-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. College Hageveld is voor het schooljaar 2016-2017 op zoek naar een eerstegraads bevoegde en ervaren docent scheikunde. Er kan ook op een gedeelte van de vacature gesolliciteerd worden.
 

Vacature leraar Scheikunde in Den Helder
Scholen aan Zee uit Den Helder is met ingang van 29-08-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Ga naar http://scholenaanzee.easycruit.com/ voor de vacature en om te solliciteren.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
VWO Calandlyceum (Dalton i.o.)
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij voor onze afdeling VWO op zoek naar een eerstegraad bevoegde docent scheikunde met enkele jaren ervaring in de bovenbouw.
De meeste uren worden gegeven in de bovenbouw van deze afdeling.
Wilt u ons enthousiaste team komen versterken?
Wij zien uw reactie graag tegemoet!

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Stichting SOVOP / Calandlyceum uit Amsterdam is met ingang van 1 augustus 2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. VWO/HAVO Caland 2

Voor onze afdeling VWO/HAVO op onze nevenvestiging Caland 2 zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste, bevoegde docent scheikunde die beschikt over een eerstegraad bevoegdheidheid en enkele jaren ervaring.
Wilt u ons team komen versterken dan zien wij uw reactie graag spoedig tegemoet!

Vacature leraar Scheikunde in Amersfoort
Voor onze vestiging Luzac Amersfoort zijn wij op zoek naar een docent scheikunde voor 4 tot 6 lesuur per week. De werkdagen worden in overleg bepaald.

Als docent scheikunde ben je de spil in het primaire proces van onze organisatie: het geven van hoogwaardig en effectief onderwijs aan onze leerlingen die een versneld examentraject doen (4 & 5 havo of 5 & 6 vwo in één jaar). Je geeft activerend en motiverend les waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren. Daarnaast informeer je de staf en leerlingbegeleider proactief over aandachtspunten en benodigde extra ondersteuning voor de individuele leerling.

Vacature leraar Scheikunde in Arnhem
MONTESSORI COLLEGE ARNHEM ZOEKT EEN ENTHOUSIASTE
Docent NASK 2e graad circa 0,7 fte

DE UITDAGING

Wij zoeken per 1 augustus 2016, voor het schooljaar 2016-2017, een  enthousiaste 2e graad docent scheikunde. Je kerntaak is het verzorgen van de lessen scheikunde in de mavo en de havo. Daarnaast kun je ingezet worden voor enkele lessen natuurkunde in de bovenbouw van de mavo en in de onderbouw in het leergebied Mens & Natuur. Naast het verzorgen van de lessen ga je mogelijk aan de slag als begeleider/coach van leerlingen in de rol van mentor.
 
DE OMGEVING
Montessori College Arnhem is een kleinschalige en veilige school. We maken de leerling mede verantwoordelijk voor hoe, wat en met wie hij leert. Er is een cultuur die gebaseerd is op vertrouwen in elkaar en in jezelf. In pedagogiek en didact...

Vacature leraar Scheikunde in Castricum

Wij zijn met ingang van 1 augustus 2016 op zoek naar een enthousiaste docent scheikunde, 1e graads voor 1,0 fte. Er kan ook op een deel van de vacature worden gesolliciteerd.

Het Jac. P. Thijsse College is een school waar onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staat. De sectie scheikunde levert daaraan een belangrijke bijdrage. De bèta vleugel is een inspirerende omgeving met prachtige lokalen en uitstekende voorzieningen.
Differentiatie in de klas is een didactisch speerpunt van de school. 

Affiniteit en/of ervaring met Tweetalig Onderwijs is een pré.

 


Vacature leraar Scheikunde in Uithuizen
Het Hogeland College uit Uithuizen is met ingang van per schooljaar 16-17 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor onze dalton vmbo-vestiging in Uithuizen zijn wij op zoek naar een 
Docent NaSk (2e graads).

De aanstelling betreft deels lessen Natuurkunde en deels lessen Scheikunde.

Vacature leraar Scheikunde in Aerdenhout
Montessori College Aerdenhout uit Aerdenhout is met ingang van 01-08-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zoeken een docent Scheikunde (Nask2) voor de leerjaren 3 en 4 en voor Nask (algemeen) voor de onderbouw. De betrekkings omvang is minimaal 0.75 fte maar kan, door andere activiteiten naar 0.80 fte groeien. De betrekking wordt in minimaal 8 dagdelen uitgevoerd.

Vacature leraar Scheikunde in Maarssen

De sectie scheikunde/nask bestaat op dit moment uit twee personen en wordt met deze vacature uitgebreid naar drie personen.  De sectie hecht veel waarde aan goed en helder overleg en maakt gezamenlijk afspraken over planningen, af te nemen practica en toetsing.

Deze vacature betreft circa 17 uur eerste- en tweedegraads uren. Dit kan in alle afdelingen het geval zijn.

Afhankelijk van de bevoegdheid en ervaring is waardering van deze functie in schaal LB, LC of LD mogelijk.


Vacature leraar Scheikunde in Alphen aan den Rijn
CSG Groene Hart uit Alphen aan den Rijn is met ingang van nieuwe schooljaar op zoek naar een leraar Scheikunde. 0,45 fte voor de derde en vierde klassen havo/vwo, vestiging Lyceum.. 

Voor nadere inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw A. Schouten, sectordirecteur Lyceum, tel. 0172-449510 .

Vacature leraar Scheikunde in Hilversum

Functieomschrijving
Je gaat lessen scheikunde geven in de onderbouw en bovenbouw van havo en vwo.


Wij zoeken
Met ingang van schooljaar 2016-2017 een collega die de sectie scheikunde komt versterken en voldoet aan de volgende criteria:
•   drie, vier of vijf dagen per week beschikbaar (in overleg);
•    1e of 2e graads bevoegd docent scheikunde, of daarvoor in opleiding


Vacature leraar Scheikunde in Haarlem
Lyceum Sancta Maria is voor het schooljaar 2016-2017 op zoek naar een
DOCENT SCHEIKUNDE 1e graads.

Wij zijn op zoek naar collega's die goed zijn in hun vak, verbinding kunnen maken met leerlingen en bij willen dragen aan een nog beter Sancta Maria.

Sancta is een "éénpitter" en staat bekend als een prettige en veilige school.
Het contact tussen collega's, leerlingen en ouders staat hoog in het vaandel.

Wij zoeken collega's die zich kunnen vinden in;
- Goed en modern onderwijs
- Excelleren en omgaan met verschillen
- Samenwerken en samen leren
- Wereldburgerschap, Sancta is een UNESCO school

Wil en kan jij je bijdrage hier aan leveren/ Reageer dan op deze vacature en stuur een mail met je motivatie en CV naar Mw. Martine Jonker van Sancta Maria.

Vacature leraar Scheikunde in Zoetermeer
Ingaande het nieuwe schooljaar zoeken wij een enthousiaste

DOCENT SCHEIKUNDE
met een 1e-graads bevoegdheid

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor ca. 0,6 fte tot de kerstvakantie in verband met vervanging van één van onze collega's die met zwangerschapsverlof gaat.

Onze voorkeur gaat uit naar een docent met minimaal een jaar recente ervaring in havo/vwo.
 

Vacature leraar Scheikunde in Heerhugowaard
Vak: scheikunde
Omvang: 0,6 - 0,8 fte
Bevoegdheid: bij voorkeur 1e graad
Aanstelling: regulier
Er wordt les gegeven in: bovenbouw havo/vwo 
Duur: schooljaar 2016/2017, het betreft een tijdelijke aanstelling, bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract

Inlichtingen bij de heer H. Klaassen, waarnemend rector, telefoon (072) 576 57 00

Wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij uw sollicitatie (brief en cv) graag voor 9 mei 2016

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Hou je van uitdagingen, begint je dag vol passie voor het onderwijs en sta je stevig in je schoenen, dan is het volgende avontuur wat voor jou. Rotterdam groeit en bloeit in alle opzichten. De scholen in de regio Rotterdam zijn per direct op zoek naar top docenten die de uitdaging durven aangaan om de leerlingen het onderwijs te bieden wat aansluit op hun behoeften.
 
- Wij zoeken daadkrachtige docenten Scheikunde voor de Rotterdamse Docenten Brigade
 
Rotterdamse Docenten Brigade
Wij zoeken docenten die graag naar Rotterdam komen om hier een onderdeel te gaan uitmaken van het verbeteren van het onderwijs voor de nieuwe generatie. Er is een grote behoefte aan docenten voor de tekortvakken. Als docent krijg je met dit traineeship een jaar begeleiding om vervolgens de stap te maken naar deze wereldstad.<...

Vacature leraar Scheikunde in Sassenheim

Vacature Science/natuurkunde/scheikunde/biologie (tweede graad) op het Rijnlands Lyceum Sassenheim
algemeen bijzondere school voor vwo, tweetalig vwo, havo en mavo

'Iedere leerling uitdagen en onderwijs bieden op eigen niveau’.
Dat lukt ons, onze kracht zit daarbij in het omgaan met verschillen.
Differentiatie is ons kernwoord. Constante hoge slaagpercentages getuigen hiervan.
Voor alle opleidingen kregen we er dit jaar de erkenning ‘Excellente School’ voor.

Spreekt dit u aan, kom dan per volgend schooljaar ons docententeam versterken.
De school groeit en we zijn op zoek naar een enthousiaste docent die bij voorkeur ook in het Engels kan lesgeven voor onze vacature Science/natuurkunde/scheikunde/biologie

Meer over ons onderwijs
Het Rijnlands Lyceum Sassenheim wil de talenten van leerling...


Vacature leraar Scheikunde in Barendrecht
Docent scheikunde
School:OZHW Dalton Lyceum Barendrecht
Contactpersoon school:
Dhr. P. Nienkemper, teamleider vwo bovenbouw
Mevr. I. Hoogervorst, teamleider brugklas
Mevr. S. Griep, directiesecretaresse
Telefoonnummer contactpersoon:0180-642183
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
Uren:21 / Fte:1,00
Roosterdagen:Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Onderwijsvorm:havo, mavo, vwo
Afdeling:Bovenbouw Onderbouw
Dienstverband:Tijdelijk met uitzicht op vast
Bevoegdheid:1e of 2e graad
Aanvangsdatum:met ingang van nieuw schooljaar
...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor een van onze locaties in Amsterdam-Zuid zoeken wij een enthousiaste docent/huiswerkbegeleider, die een of meerdere betavakken (wiskunde, scheikunde of natuurkunde) tot op 6 VWO-niveau beheerst.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en de wil om leerlingen in het VO vooruit willen helpen zit in je bloed. Je hebt daarnaast een (bijna) afgeronde bachelor of master in wiskunde, scheikunde, natuurkunde, aardwetenschappen of betagamma en bent in ieder geval beschikbaar op maandag en dinsdag.

Het Studielokaal verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching op middelbare scholen voor Havo en VWO in en om Amsterdam. De tijden van de huiswerkklas zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur. De groepsgrootte per begeleider bedraagt gemiddeld 8 leerlingen. Hoogopgeleide en sociaal intelligente begeleiders helpe...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor een van onze locaties in Amsterdam-Zuid zoeken wij een enthousiaste docent/huiswerkbegeleider, die een of meerdere betavakken (wiskunde, scheikunde of natuurkunde) tot op 6 VWO-niveau beheerst.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en de wil om leerlingen in het VO vooruit willen helpen zit in je bloed. Je hebt daarnaast een (bijna) afgeronde bachelor of master in wiskunde, scheikunde, natuurkunde, aardwetenschappen of betagamma en bent in ieder geval beschikbaar op maandag en dinsdag.

Het Studielokaal verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching op middelbare scholen voor Havo en VWO in en om Amsterdam. De tijden van de huiswerkklas zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur. De groepsgrootte per begeleider bedraagt gemiddeld 8 leerlingen. Hoogopgeleide en sociaal intelligente begeleiders helpe...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Je als docent verbinden aan School at Sea betekent zes maanden lang aan boord van de Regina Maris leven, met 9 volwassenen en +/- 34 leerlingen. Het hele team draagt zorg voor de begeleiding van de leerlingen tijdens het project. Als docent begeleid je de leerlingen bij hun zelfstudie en planning, neem je toetsen af en verzorg je van jouw mentorgroep de verslaglegging richting ouders en school. Daarnaast verzorg je de lessen uit het School at Sea curriculum op jouw vakgebied. Deze lessen zijn verdiepende lessen die aansluiten bij het normale havo/vwo programma en die de theorie in de praktijk brengen; zoals bijvoorbeeld het ontleden van vliegende vissen (biologie), het navigeren op de sterren (wiskunde), een les over krachten en koppels a.d.h.v. de zeilen (natuurkunde), maar ook het voorbereiden van een les die je geeft tijdens de beklimming van de Teide (aardrijk...

Vacature leraar Scheikunde in Oud Beijerland

Het betreft een reguliere vacature voor ca. 0,8 fte, voornamelijk in de bovenbouw van onze lokatie Zoomwijck. 

Scheikunde wordt op onze school als een apart vak aangeboden. Daarnaast komt Scheikunde terug in combinatie met andere vakken (BNS: Toegepaste Biologie/Natuurkunde/Scheikunde, O&O: Onderzoek en Ontwerp). In het uitgebreide bètalab kan ruimschoots vorm worden gegeven aan de praktijk van de bètavakken. Meerdere TOA’s zijn beschikbaar om de docent hierbij te ondersteunen en de leerling te begeleiden bij de praktische opdrachten. Onze school werkt nauw samen met de Technische Universiteit van Delft, is Jet-Net school en deelnemer van het Universum programma.


Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor een van onze locaties, een middelbare school voor Havo-VWO in Enkhuizen, zoeken wij met spoed een ervaren bijlesdocent voor het vak scheikunde. Het gaat (vooralsnog) om 1 leerling in 5 VWO voor 1 uur per week. Eventueel is een combinatie met uren in onze huiswerkklas mogelijk. 

Tijden: maandagochtend tussen 08:15 en 11:35 uur of donderdagmiddag na 14:00 uur

U kunt uw sollicitatie, voorzien van CV en korte motivatie, rechtstreeks richten aan dhr. Arjan Buijks via: arjan@hetstudielokaal.nl. 

 

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor een van onze locaties, een middelbare school voor Havo-VWO in Enkhuizen, zoeken wij met spoed een ervaren bijlesdocent voor het vak scheikunde. Het gaat (vooralsnog) om 1 leerling in 5 VWO voor 1 uur per week. Eventueel is een combinatie met uren in onze huiswerkklas mogelijk. 

Tijden: maandagochtend tussen 08:15 en 11:35 uur of donderdagmiddag na 14:00 uur

U kunt uw sollicitatie, voorzien van CV en korte motivatie, rechtstreeks richten aan dhr. Arjan Buijks via: arjan@hetstudielokaal.nl. 

 

Copyright Vacatures Leraar