Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Nijmegen
Het Dominicus College te Nijmegen zoekt met ingang van 1 februari 2015 een:
  
Docent Scheikunde, 1e graad
0,5 – 0,8 fte
 
Werkzaamheden

De vacature betreft het verzorgen van lessen scheikunde aan leerlingen in het havo en vwo.
 
Functie-eisen
U bent in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor scheikunde.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: vakinhoudelijk en didactisch competent, pedagogisch competent, interpersoonlijk competent met leerlingen, met collega’s en met de omgeving van de school en communicatief vaardig.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar met uitzicht op vast bij gebleken geschiktheid en onder voorbehoud van voldoende ...

Vacature leraar Scheikunde in Nederland
MeesterBaan Invalpool uit Nederland is met ingang van Continu op zoek naar een leraar Scheikunde.

Wij zijn op zoek naar docenten Scheikunde die uren over hebben om voor uitdagende vacatures scholen te helpen. Voor het vak Scheikunde verwachten wij de komende maanden veel vacatures en wij komen daarom graag in contact met bevoegde docenten die beschikbaar zijn voor deze vacatures.


Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Marnix Gymnasium uit Rotterdam is met ingang van z.s.m. op zoek naar een leraar Scheikunde. In verband met het vertrek van de huidige docent scheikunde is er bij het Marnix Gymnasium in  Rotterdam een vacature scheikunde 1e graads. Het betreft lessen in klas 3 t/m 6.
 

Vacature leraar Scheikunde in Heeze

Voor de afdeling VSO f ( havo/vwo,bovenbouw) zoeken wij met ingang van januari 2015 een 1e of 2e graads vakleraar scheikunde. Op deze afdeling geven wij met name les aan leerlingen met een autisme spectrum stoornis, maar ook aan langdurige zieke leerlingen.

U kunt tot en met uiterlijk 8 december 2014 reageren op deze vacature.


Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Winford Vrijbergen uit Leiden is met ingang van Per direct op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zijn op zoek naar een stagiaire Scheikunde (M/V). Onze huidige docent Scheikunde wil op termijn minder werken en dus zijn wij ook op zoek naar een opvolger voor hem.

Vacature leraar Scheikunde in 's-Hertogenbosch

Het Jeroen Bosch college in ’s-Hertogenbosch zoekt per direct een enthousiaste, ondernemende collega die Scheikunde lessen gaat geven. Het betreffen lessen in de bovenbouw HAVO en VWO. Het hebben van een 1ste graads bevoegdheid heeft de voorkeur, een 2de graads bevoegdheid een minimumvoorwaarde.

De vacature is voor de duur van het schooljaar 2014-2015 waarbij bij goed functioneren uitzicht is op een vast dienstverband. De arbeidsomvang is in overleg 0,8 FTE.

Het Jeroen Bosch College uit haar bèta oriëntatie onder meer door het Technasium en het Beta Challenge Programme. Voor meer informatie ...


Vacature leraar Scheikunde in Ermelo
Chr. College Groevenbeek uit Ermelo is met ingang van z.s.m. op zoek naar een leraar Scheikunde. Het betreft een vervangingsvacature wegens ziekte voor het vak Natuur-/Scheikunde (NaSk 1 of 2),  6 lessen in de bovenbouw van het vmbo (2 klassen TL-havo). Locatie Ermelo.
Wij zoeken enthousiasten kandidaten met een christelijke levensovertuiging.

 

Vacature leraar Scheikunde in Hengelo
Vacature: docent scheikunde 1e of 2e graads, Scholengroep Carmel Hengelo, locatie Lyceum De Grundel in Hengelo
 
Ben jij de ervaren docent scheikunde die tijdelijk aan de slag wil op een havo/vwo-school in Hengelo? Ben je vakinhoudelijk sterk en een kei in lesgeven? Reageer dan op deze vacature!
 
Functie: Docent scheikunde 1e of 2e graads
School en locatie: Scholengroep Carmel Hengelo, locatie Lyceum De Grundel in Hengelo Ingangsdatum: Per 16 februari 2015
Dienstverband: Parttime (0,8 fte), tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschap van 16 februari 2015 tot 5 juni 2015.
Salaris: Schaal LB/LC, afhankelijk van je bevoegdheid maximaal 3.784 euro bruto (2e graads) of  4.413 euro bruto (1e graads) per maand  bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering,...

Vacature leraar Scheikunde in Lelystad
Functieomschrijving
Als docent scheikunde vind je het een uitdaging om kennis over te brengen op de leerlingen.
Heb jij passie voor je vak en lukt het je om leerlingen te motiveren en interesseren? Reageer dan snel!
  
Wij bieden
  • 21 lessen van 60 minuten
  • Inschaling conform CAO VO
  • Team met enthousiaste collega’s
  • Plezierig klimaat voor zowel de leerling als docent
  • Intensief begeleidingsprogramma voor nieuwe docenten

Vacature leraar Scheikunde in Zoetermeer
In verband met vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, zoeken wij met ingang van 30 maart 2015 een enthousiaste

DOCENT SCHEIKUNDE
met een 1e-graads bevoegdheid. Het betreft een volledige baan met lessen scheikunde in de bovenbouw en mens&natuur in de onderbouw. Onze voorkeur gaat uit naar een docent met minimaal een jaar recente ervaring in het voortgezet onderwijs.

Vacature leraar Scheikunde in Epe
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die het vak scheikunde in de school vorm wil geven. Een innovatieve houding is een pré bij de sollicitatie.

Wij bieden een veelzijdige baan binnen een kleinschalige scholengemeenschap. De school is sterk in ontwikkeling en biedt personeel hierin te participeren en biedt daarnaast de kans aan docenten zich verder te ontwikkelen.

Mogelijkheden tot het geven van minimaal 8 lesuren (ca 0,3 fte) in het eerstegraadsgebied zijn bespreekbaar.
 

Vacature leraar Scheikunde in SLIEDRECHT

Met ingang van 1 januari 2015 zoekt het Griendencollege kandidaten voor de functie van Docent natuurkunde/scheikunde (0,8 fte).

Het betreft een vacature als docent natuurkunde/scheikunde in de onder- en bovenbouw van het VMBO. Ervaring met lesgeven aan VMBO-leerlingen is een voorwaarde.

Functie-eisen:
2e graads of 1e graads bevoegdheid

De docenten op het Griendencollege hebben de rol van coach, begeleider en instructeur. Elke docent ontwikkelt mee en geeft vorm aan ons onderwijsconcept waarbij onderwijs passend voor de leerling is.

Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw C. van Delen,
tel. 0184-413390.


Copyright Vacatures Leraar