Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in 's-Hertogenbosch
Jeroen Boschcollege uit 's-Hertogenbosch is met ingang van op zoek naar een leraar Scheikunde. Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal zoekt voor twee van haar locaties in Amsterdam Tutoren voor de onderbouw.
Tutoren geven huiswerkbegeleiding, maar hebben daarnaast ook een groep van maximaal dertig leerlingen onder hun hoede van wie zij de vorderingen volgen en voor wie zij contactpersoon zijn met de ouders en de school.

De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.30-17.30 uur. 

Tutoren bij Het Studielokaal werken drie of vier middagen in de week in teamverband met een groep leerlingen. HAVO-VWO en van brugklas tot 6e klas. Je helpt leerlingen bij het maken van een strakke planning, reageert op hun vragen en begeeft je actief onder de leerlingen om zicht te houden op hun voortgang. Die voortgang bewaak je niet alleen tijdens de middag zelf maar ook gedurende het schooljaar. Daarover communiceer je op professionele wijze naar ouders en indien nodig...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal zoekt voor haar locatie in Hoofddorp een enthousiaste huiswerkbegeleider, gespecialiseerd in één of meerdere exacte vakken: scheikunde, natuurkunde, wiskunde, biologie. De ideale kandidaat staat tot op eindexamenniveau VWO boven de stof.

Huiswerkbegeleiders bij Het Studielokaal werken twee, drie of vier middagen in de week in teamverband met een groep leerlingen. HAVO-VWO en van brugklas tot 6e klas. De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.15-17.15 uur. Je helpt leerlingen bij het maken van een strakke planning, reageert op hun vragen en begeeft je actief onder de leerlingen om zicht te houden op hun voortgang. Daarover maak je tevens notities in een rapportagedocument.

Twee zaken zijn voor jou vanzelfsprekend: je communiceert gemakkelijk met leerlingen en je kunt je vakkennis uitstekend één-op-één overdragen. ...

Vacature leraar Scheikunde in Purmerend
De Purmerendse ScholenGroep is voor het Da Vinci College op zoek naar een ambitieuze docent LD – 1e graads (of 2e graads en studerend voor een 1e graads bevoegdheid) voor het vak Scheikunde voor 0,8000 fte. Het betreft een tijdelijke vacature vanaf 1 januari 2016 met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot bovengenoemde functie kunt u contact opnemen met mevrouw E. Dinkla, e-mail: Dkl@psg.nl.

De functiebeschrijving en het competentieprofiel kunt u vinden op www.psg.nl/vacatures.

Uw sollicitatie kunt u mailen naar sollicitatie@psg.nl, onder vermelding van vacaturenummer 49.

Bij werving hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

...

Vacature leraar Scheikunde in Nederland
Wij zijn het gehele jaar door op zoek naar:

professionele en ambitieuze docenten Scheikunde (0,2 - 1,0 fte)

die uitdagende opdrachten zoeken bij scholen. Wij zoeken docenten die zich snel kunnen aanpassen aan een nieuwe omgeving, leerlingen snel kunnen meenemen in de lesstof en tijdelijke vacatures als een uitdaging zien.
 
Via de invalpool benaderen scholen en onze recruiters u direct voor opdrachten. U kunt kosteloos uw profiel presenteren aan scholen voor een nieuwe uitdaging. Scholen zoeken zelf in de invalpool en benaderen u direct voor een tijdelijke vacature. U kunt zelf uw profiel beheren. U bepaalt uiteraard zelf of de opdracht past bij uw uitdagingen.
 
Docenten, onderwijs ondersteunend personeel en onderwijsmanagers kunnen zich aanmelden. Kandidaten kunnen uiteraard ook gepensioneerd zijn of Z...

Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Leiderdorp zoekt tweedegraads docenten wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Het gaat om lesuren voor mavo en onderbouw havo/vwo en betreft vervanging wegen ziekte.

Bijzonderheden
Het gaat om een gecombineerde functie, uren in overleg.
Er wordt gezocht naar ervaren docenten.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de locatiedirecteur, mw. M. J. Veldhuis, alleen per e-mail: vel@vhl.nl.

Uw curriculum vitae met motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet. De uiterste inzenddatum is: dinsdag 6 oktober 2015.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal zoekt voor haar locatie in Enkhuizen een enthousiaste huiswerkbegeleider, gespecialiseerd in één of meerdere exacte vakken: scheikunde, natuurkunde, wiskunde, biologie. De ideale kandidaat staat tot op eindexamenniveau VWO boven de stof.

Huiswerkbegeleiders bij Het Studielokaal werken twee, drie of vier middagen in de week in teamverband met een groep leerlingen. HAVO-VWO en van brugklas tot 6e klas. De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.30-17.30 uur. Je helpt leerlingen bij het maken van een strakke planning, reageert op hun vragen en begeeft je actief onder de leerlingen om zicht te houden op hun voortgang. Daarover maak je tevens notities in een rapportagedocument.

Twee zaken zijn voor jou vanzelfsprekend: je communiceert gemakkelijk met leerlingen en je kunt je vakkennis uitstekend één-op-één overdragen. ...

Vacature leraar Scheikunde in Oud Beijerland
CSG Willem van Oranje uit Oud Beijerland is met ingang van z.s.m. op zoek naar een leraar Scheikunde. Het betreft een vacature voor ca. 0,5 fte, voornamelijk in de bovenbouw van onze lokatie Zoomwijck.

Copyright Vacatures Leraar