Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Drunen
OMO SG De Langstraat - d'Oultremontcollege uit Drunen is met ingang van op zoek naar een leraar Scheikunde. Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.

Vacature leraar Scheikunde in 's Hertogenbosch
Docent NASK 2e gr I bep. tijd met uitzicht op vast I 0,4 FTE

Jouw profiel
• Bevoegd docent NASK 2e gr. of anders bevoegd met ervaring VMBO studerend voor natuur/scheikunde 2e gr.
• Ervaring als docent
• Ervaring met VMBO leerlingen is een pré
• Enthousiast, professioneel, gedreven en ambitieus
• Instaat om bij te dragen aan een inspirerende en uitdagende leeromgeving voor onze leerlingen

Aanbod/Arbeidsvoorwaarden
• Een tijdelijke aanstelling van 0,4 FTE bij goed functioneren en indien formatieruimte zicht op vaste aanstelling
• lessen in klassen 1-2 en 3, basis en kaderklassen
• Ruimte voor verdere ontwikkeling en verdere professionalisering
• Een zeer prettige werksfeer
• Salariëring Docent LB conform CAO VO

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd zend dan een korte motivatie met je CV via deze site.

Vacature leraar Scheikunde in Valkenswaard
Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, vmbo onderbouw, vmbo bovenbouw en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/embed/iYaRvkIWMhU

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Met ingang van 4 januari 2016 zij...

Vacature leraar Scheikunde in Leeuwarden
OSG Piter Jelles uit Leeuwarden is met ingang van z.sp.m. op zoek naar een leraar Scheikunde. De Dyk, school van Piter Jelles te Leeuwarden is  op zoek naar een docent Scheikunde 2e gr.
De lessen worden gegeven in leerjaar 2 t/m 4.
Dit betreft een vacature door vertrek van de huidige docent. 

Vacature leraar Scheikunde in Groningen
MeesterMatch uit Groningen is met ingang van In overleg op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor 1 van onze opdrachtgevers in Emmen zijn wij op zoek naar een docent Scheikunde 1e graads. Het gaat om een bijna fulltime baan van 22-25 uur (meer of minder uren in overleg) Er wordt les gegeven aan de Havo/Vwo bovenbouw. 

Vacature leraar Scheikunde in Hellevoetsluis
HELINIUM uit Hellevoetsluis is met ingang van z.s.m. op zoek naar een leraar Scheikunde. Per direct zijn we op zoek naar enthousiaste docent Sk voor onze Havo VWO leerlingen van zowel onder als bovenbouw. De dagen zijn in overleg met onze roostermaker te bepalen.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal is een huiswerkinstituut dat op verschillende scholen in en rond Amsterdam huiswerkbegeleiding, examentrainingen en interimdocentschap biedt.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een locatiecoördinator voor onze vestiging in Hoofddorp.

Taken:
  • heeft de dagelijkse leiding op de vestiging,
  • stuurt overige begeleiders aan
  • is contactpersoon naar de ouders
  • is contactpersoon naar de betreffende mensen in de school
  • draagt zorg voor de didactische en pedagogische uitvoering van het onderwijskundig beleid

Persoonskenmerken:
  • sociaal vaardig en prettig in omgang naar zowel volwassenen als leerlingen
  • pro-actief, goed georganiseerd en helder en duidelijk communicerend
  • zowel dienstverlenend als directief en heeft oog voor de bedrijfsmati...

Vacature leraar Scheikunde in Dordrecht
Docent scheikunde
School:Stedelijk Dalton Lyceum Kapteynweg
Contactpersoon school:Dhr. A.A.M. Jimkes, adjunct-directeur
Dhr. L.L. Jongejans, directeur 
Telefoonnummer: 078-6530888
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
Uren:in overleg
Fte:0,70
Roosterdagen:Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Onderwijsvorm:havo,mavo,vwo
Afdeling:Bovenbouw Onderbouw
Dienstverband:Vervanging
Bevoegdheid:2e graad
Aanvangsdatum:januari 2016
Extra informatie:
Het betreft zwangerschaps- en bevallingsverlof. Fagen in overleg in te planne...

Vacature leraar Scheikunde in Nederland
Wij zijn het gehele jaar door op zoek naar:

professionele en ambitieuze docenten Scheikunde (0,2 - 1,0 fte)

die uitdagende opdrachten zoeken bij scholen. Wij zoeken docenten die zich snel kunnen aanpassen aan een nieuwe omgeving, leerlingen snel kunnen meenemen in de lesstof en tijdelijke vacatures als een uitdaging zien.
 
Via de invalpool benaderen scholen en onze recruiters u direct voor opdrachten. U kunt kosteloos uw profiel presenteren aan scholen voor een nieuwe uitdaging. Scholen zoeken zelf in de invalpool en benaderen u direct voor een tijdelijke vacature. U kunt zelf uw profiel beheren. U bepaalt uiteraard zelf of de opdracht past bij uw uitdagingen.
 
Docenten, onderwijs ondersteunend personeel en onderwijsmanagers kunnen zich aanmelden. Kandidaten kunnen uiteraard ook gepensioneerd zijn of Z...

Vacature leraar Scheikunde in Leeuwarden

Algemeen:
!mpulse Kollum biedt leerlingen en team een veilig, uitdagend en ambitieus schoolklimaat met veel persoonlijke aandacht en een structurele begeleiding. !mpulse Kollum staat voor ambitieus en eigentijds onderwijs waarin actieve kennisverwerving, persoonlijke groei en het ontwikkelen van sociale vaardigheden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

!mpulse Kollum is een kleine, veilige en verbindende school. We vinden het belangrijk dat bij ons op school iedereen elkaar kent, dat iedereen wordt gezien en de persoonlijke aandacht krijgt die hij verdient. De school hanteert de principes van het herstelrecht als basis onder haar pedagogisch klimaat.

!mpulse Kollum is in verband met vervanging wegens zwangerschapsverlof op zoek naar een enthousiaste docent(en) die vanaf 23 januari tot aan de zomervakantie de vakken wiskunde en/of scheikunde...


Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Heb je
- een 1e graads bevoegdheid
- 1 tot 3 jaar docentervaring
- een uitstekende omgang met ouders

... lees dan verder. Werken als tutor bij Het Studielokaal is een uitstekende stap voor docenten in de beginfase van hun carriere. Wanneer je je extra wil verdiepen in hoe leerlingen leren en op dat gebied zelf ook het nodige te bieden hebt, zal deze rol je aanspreken.

Het Studielokaal zoekt voor twee van haar locaties in Amsterdam Tutoren voor de onderbouw.
Tutoren geven huiswerkbegeleiding, maar hebben daarnaast ook een groep van maximaal dertig leerlingen onder hun hoede van wie zij de vorderingen volgen en voor wie zij contactpersoon zijn met de ouders en de school.

De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.30-17.30 uur. 

Tutoren bij Het Studielokaal werken vier middagen in de week in teamv...

Vacature leraar Scheikunde in Purmerend
De Purmerendse ScholenGroep is voor het Da Vinci College op zoek naar een ambitieuze docent LD – 1e graads (of 2e graads en studerend voor een 1e graads bevoegdheid) voor het vak Scheikunde voor 0,8000 fte. Het betreft een tijdelijke vacature vanaf 1 januari 2016 met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot bovengenoemde functie kunt u contact opnemen met mevrouw E. Dinkla, e-mail: Dkl@psg.nl.

De functiebeschrijving en het competentieprofiel kunt u vinden op www.psg.nl/vacatures.

Uw sollicitatie kunt u mailen naar sollicitatie@psg.nl, onder vermelding van vacaturenummer 49.

Bij werving hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal zoekt voor haar locatie in Hoofddorp een enthousiaste huiswerkbegeleider, gespecialiseerd in één of meerdere exacte vakken: scheikunde, natuurkunde, wiskunde, biologie. De ideale kandidaat staat tot op eindexamenniveau VWO boven de stof.

Huiswerkbegeleiders bij Het Studielokaal werken twee, drie of vier middagen in de week in teamverband met een groep leerlingen. HAVO-VWO en van brugklas tot 6e klas. De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.15-17.15 uur. Je helpt leerlingen bij het maken van een strakke planning, reageert op hun vragen en begeeft je actief onder de leerlingen om zicht te houden op hun voortgang. Daarover maak je tevens notities in een rapportagedocument.

Twee zaken zijn voor jou vanzelfsprekend: je communiceert gemakkelijk met leerlingen en je kunt je vakkennis uitstekend één-op-één overdragen. ...

Copyright Vacatures Leraar