Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Capelle aan den IJssel
Het Comenius College is een christelijke scholengemeenschap met ongeveer 2900 leerlingen en 275 medewerkers. De school heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam-Alexanderpolder.

Voor onze school zijn we op zoek naar:

                                                           Docent Scheikunde (1e graad)

We zoeken creatieve medewerkers die positief staan ten opzicht van onderwijsontwikkeling en zich herkennen in de begrippen zelfsturing, zelfstandigheid, zelfdiscipline en eigen vera...

Vacature leraar Scheikunde in Veenendaal
Wij zijn op zoek naar een docent scheikunde.

Zoek jij de uitdaging om mee te werken aan verdere ontwikkeling van eigen materiaal en methode (zowel inhoudelijk als qua digitalisering)?

Werk jij graag in een vakoverstijgende setting? En zoek je naar vakoverstijgende samenwerking, differentiatie / beta+ / betablok?

Ben jij het bezit van een 1e graads lesbevoegdheid scheikunde en wil je lesgeven aan onze leerlingen in de bovenbouw havo/vwo? Solliciteer dan nu!

Vacature leraar Scheikunde in Den Haag
Lyceum Ypenburg, gevestigd in de wijk Ypenburg in Den Haag, telt circa 130 personeelsleden. Wij verzorgen voortgezet onderwijs voor ruim 1450 leerlingen. Talenten van leerlingen staan hoog in het vaandel. Ons personeel vormt een hecht en enthousiast team dat sterk bij de school is betrokken.
 
Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar een:

DOCENT SCHEIKUNDE

*  Startdatum: 1 augustus 2017
*  Bevoegdheid: 1e graad
*  Omvang baan: circa 0,8 – 1,0 fte
*  De klassen zijn op dit moment nog niet bekend.
*  Docenten die studeren voor een 1e graad bevoegdheid nodigen we ook uit te solliciteren.
*  Naar een deel van de baan kan ook gesolliciteerd worden.
*  Extra’s: 7,4% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, seniorenregeling...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Ben je een ervaren en bevoegd docent scheikunde (eerste- of tweedegraads), houd je van je vak en vind je het leuk om leerlingen die er moeite mee hebben te laten zien dat ze het wel kunnen?

Kom dan onze Lentescholen versterken! 

Het Studielokaal organiseert van 24 april tot en met 21 mei een drietal Lentescholen, op en in samenwerking met een aantal middelbare scholen in Amstelveen, Hoofddorp en Haarlem. 

Als docent ben je didactisch verantwoordelijk voor een groep van gemiddeld 15 leerlingen. Daarnaast wordt je ondersteund door twee assisterende studentbegeleiders. Samen begeleid je gedurende een drie- of viertal dagen, tijdens de vakantie en/of in een aantal opeenvolgende weekenden, je groep leerlingen intensief door de (vooraf door de eigen schooldocenten opgegeven) (deel)onderwerpen of hoofdstukken. Het doel van de Lenteschol...

Vacature leraar Scheikunde in Warnsveld
Het Isendoorn College zoekt zo spoedig mogelijk of per begin van het nieuwe schooljaar:
 
Docent scheikunde 1e graad                                              1,0 fte
Het gaat om vervangingsuren die met name in de bovenbouw van havo en vwo worden gegeven, waaronder examenklassen.
Ook kandidaten die een gedeelte van de baan willen/kunnen invullen, wordt gevraagd te solliciteren.
 
Voor meer informatie over de school verwijzen wij u naar onze website: www.isendoorn.nl
 

Vacature leraar Scheikunde in Almere
Helen Parkhurst uit Almere is met ingang van 01-08-2017 op zoek naar een leraar Scheikunde. De Almeerse Scholen Groep is voor Daltonschool Helen Parkhurst met ingang van 1 augustus a.s. op zoek naar een

Docent Scheikunde
1e graad
0,8 - 1,0 fte

Wij zoeken:
Een enthousiaste docent die plezier heeft in werken met mondige leerlingen tussen 12 en 18 jaar.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Je als docent verbinden aan School at Sea betekent zes maanden lang aan boord van het tall ship de Thalassa leven, met negen volwassenen en 34 leerlingen. Het hele team draagt zorg voor de begeleiding van de leerlingen tijdens het project. Als docent begeleid je de leerlingen bij hun zelfstudie en planning, neem je toetsen af en verzorg je van jouw mentorgroep de verslaglegging richting ouders en school. Daarnaast verzorg je de lessen uit het School at Sea curriculum op jouw vakgebied. Deze lessen zijn verdiepende lessen die aansluiten bij het normale havo/vwo programma en die de theorie in de praktijk brengen; zoals bijvoorbeeld het ontleden van vliegende vissen (biologie), het navigeren op de sterren (wiskunde), een les over krachten en koppels a.d.h.v. de zeilen (natuurkunde), maar ook het voorbereiden van een les die je geeft tijdens de beklimming van de Teide (aa...

Vacature leraar Scheikunde in Den Haag
Gezocht: Innovatieve Ontwikkelaar (digitale) leermiddelen Scheikunde

Kunskapsskolan Nederland zoekt een innovatieve leermiddelenontwikkelaar Scheikunde die een nieuwe uitdaging wil aangaan en zo bijdragen aan de innovatie van het Nederlandse onderwijs. Met de leerbronnen in de portal kunnen VO-leerlingen zich de benodigde kennis eigen maken conform de persoonlijk gestelde doelen en daarbij gekozen eigen leerstrategie. Om dit mogelijk te maken is het curriculum volgens de KED-principes opgebouwd. Deze aanpak verschilt van de gebruikelijke lesmethoden. Door de jaren heen zal de content van de Learning Portal nog verder verrijken.

Voor elk basisvak van het voortgezet onderwijs hebben we een team van leermiddelenontwikkelaars om voor het eigen vak de content van de Learning Portal te arrangeren. Binnen een vakteam streven we naar een g...

Vacature leraar Scheikunde in 's-Hertogenbosch
Het gaat om reguliere uren in de onderbouw en het vmbo.
 
Wij zijn op zoek naar een sterke, resultaatgerichte teamspeler die het prettig vindt en in staat is om:
 • de visie en missie van de school tot uitdrukking te brengen in het eigen handelen;
 • bij te dragen aan de ontwikkeling van en eigentijds onderwijs;
 • verantwoordelijkheid te dragen;
 • oplossingsgericht te werken;
 • de eigen deskundigheid en professionaliteit te blijven ontwikkelen;
 • tot de voorlopers wil behoren.
 
Ook naar een gedeelte van de vacante uren kan worden gesolliciteerd. De benoeming is in principe voor één schooljaar, met uitzicht op voortzetting van het dienstverband bij voldoende functioneren en beschikbare uren.
 
We vragen sollicitanten om in hun brief expliciet aan te geven wat de gewenste aanste...

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam e.o.
Wolfert Dalton is een school voor Mavo, Havo en Vwo (Atheneum en Gymnasium), gelegen in Rotterdam-Hillegersberg. De school is onderdeel van de Wolfert van Borselen Scholengroep. Op Wolfert Dalton wordt gewerkt in een gestructureerde leeromgeving volgens Daltonprincipes. Wij zoeken per direct een bevlogen:
docent scheikunde 2e graads, 0,3 fteÂ
die er plezier in heeft om zijn leerlingen het vak te leren.Â
Het dienstverband betreft een tijdelijke vacature voor de onderbouw; bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband in het nieuwe schooljaar tot de mogelijkheden.

Nadere informatie en solliciteren:
Uw sollicitatie, Âgericht aan de directeur mevrouw D. Wuisman, voorzien van motivatiebrief en c.v. kan worden gemaild aan sollwd@wolfert.nl<...

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Rotterdamse Docenten Brigade uit Rotterdam is met ingang van per direct op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zijn per direct op zoek naar een docent Scheikunde die les gaat geven aan jaar 2, 3 en 4 van de HAVO en VWO klassen. De start is zo spoedig mogelijk. De werkdagen zijn nu maandag dinsdag en donderdag voor +/- 14 lesuren. Voorkeur gaat uit naar 1e graad Scheikunde. 


 

Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Het Bonaventuracollege, locatie Burggravenlaan zoekt per 1 maart 2017 een eerstegraads docent scheikunde. 
Deze functie komt vacant doordat de huidige docente een andere functie binnen de locatie zal gaan vervullen. Het gaat om een reguliere functie: vanaf 1 maart voor 0,4 - 0,6 fte, vanaf schooljaar 2017-2018 voor 0,6 - 0,8 fte.

Bijzonderheden
 • Het gaat om lessen in de bovenbouw.
 • Ook zij-instromers kunnen solliciteren. 

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer drs. E.A. Nagel, locatiedirecteur, alleen per e-mail e.nagel@bonaventuracollege.nl.  

Uw sollicitatie met curriculum vitae en motvatiebrief zien wij graa...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Wij zijn op zoek een docent scheikunde voor de bovenbouw en science in de onderbouw.
 
Wat ga je doen als docent science?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen scheikunde en science. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de verdere ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school. 
 
Als nieuwe school zijn we volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega’s hierbij.
 

Vacature leraar Scheikunde in Utrecht
Wij vragen:
 • Onderwijskundige wendbaarheid
 • Innoverend vermogen en een open houding
 • Gerichtheid op samenwerking met leerlingen en collega’s
 • Vakdeskundigheid
 • Bij voorkeur een 1e graad lesbevoegdheid
 Wij bieden:
 • Een uitdagende en professionele werkomgeving
 • Ondersteuning en coaching van nieuwe docenten
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in breed perspectief

Meer informatie:
Sluitingsdatum: 25-02-2017
Aantal FTE: 0,70
Contactgegevens voor informatie
Naam leidinggevende: Aad van Diemen
Telefoonnr. werk: 030-2122199
E-mail werk: adiemen@usgym.nl
Zie ook www.usgym.nl
U kunt uw sollicitatie indienen via de knop solliciteren (rechts boven op de website van school). Sollicit...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Met spoed gezocht: huiswerkbegeleider voor onze locatie in Hoofddorp, in ieder geval op maandagmiddag beschikbaar!

Het Studielokaal zoekt voor haar locatie in Hoofddorp met spoed een enthousiaste huiswerkbegeleider, bij voorkeur gespecialiseerd in één of meerdere exacte vakken: scheikunde, natuurkunde, wiskunde, biologie. De ideale kandidaat staat tot op eindexamenniveau VWO boven de stof.

Huiswerkbegeleiders bij Het Studielokaal werken twee, drie of vier middagen in de week in teamverband met een groep leerlingen. HAVO-VWO en van brugklas tot 6e klas. De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.15-17.15 uur. Je helpt leerlingen bij het maken van een strakke planning, reageert op hun vragen en begeeft je actief onder de leerlingen om zicht te houden op hun voortgang. Daarover maak je tevens notities in een rapportagedocument.

Vacature leraar Scheikunde in Barendrecht
Calvijn Groene Hart uit Barendrecht is met ingang van op zoek naar een leraar Scheikunde.

Met ingang van 1 maart zoekt Groene Hart een eerstegraads docent scheikunde voor 0,4 fte. Het betreft lessen in de leerjaren 3 en 4 havo en vwo.

 


Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor een van onze locaties, een middelbare school voor Havo-VWO in Enkhuizen, zoeken wij enthousiaste huiswerkbegeleider, gespecialiseerd in het vak scheikunde. Dit vak beheers je in ieder geval tot het 5e jaar VWO.

Het gaat (vooralsnog) om 1 middag van 3 uur in de week. Beschikbaarheid op maandag is een vereiste. Tijd: maandagmiddag van 14:00 tot 17:00. Op termijn zijn wellicht meer uren mogelijk.

Wij bieden een prettige en collegiale werkomgeving, deskundige begeleiding en een prima uurvergoeding. 

Interesse? Je kunt je sollicitatie, voorzien van CV en korte motivatie, richten aan dhr. Arjan Buijks. We nodigen je van harte uit om meer over onze werkwijze te lezen op www.hetstudielokaal.nl.

Vacature leraar Scheikunde in Alphen aan den Rijn
M.i.v. 1 augustus 2017 hebben wij 2 vacatures scheikunde in de bovenbouw van havo en vwo, in totaal ongeveer 36 lessen. De vacatures ontstaan door pensionering van de huidige collega’s. Wij zijn op zoek naar eerstegraads bevoegde en betrokken collega’s die een bijdrage willen leveren aan de sectie en aan de bovenbouwteams van onze school.
Het Scala College is een brede scholengemeenschap met een tweetalige vwo-afdeling, de eerste lichting van onze tweetalige havo-afdeling zit komend schooljaar in havo 3. De school is gehuisvest op 3 locaties in Alphen aan den Rijn. In het onderbouwhuis “Nieuwe Sloot” krijgen de leerlingen van klas 1, 2 en 3(t)vwo les, op de locatie Diamantstraat volgen de leerlingen van het vmbo en 3 t/m 5 havo hun lessen en de leerlingen van 4 t/m 6 (t)vwo zijn gehuisvest op de locatie Sacharovlaan.

De bovenbouw heeft een sterk bèt...

Vacature leraar Scheikunde in Makkum
Grijp jij deze kans? 

Masterskip biedt unieke kans
Kom lesgeven aan boord van het 60m lange zeilschip de Masterskip Wylde Swan. Masterskip organiseert sinds 2013 educatieve zeilreizen voor middelbare scholieren in 4/5 vwo & 4 havo. Gedurende zes weken zeilen we een etappe van/naar/in de Caraïben, inclusief Atlantische oversteek. Tijdens een reis maken de scholieren volledig deel uit van de bemanning, houden zij hun eigen schoolwerk bij en worden verbredende lessen/experimenten aangeboden t.a.v. de exacte vakken. Er zijn vier reizen: Reis A (14 okt - 22 nov); reis B (26 nov - 5 jan); Reis C (12 jan - 16 feb); Reis D (25 feb - 15 mrt). Als docent vaar je bij voorkeur twee aaneengesloten reizen mee. Per reis gaan er naast vier docenten, 28 scholieren en de vast bemanning mee.

Het is een rijke ervaring als (jong) docent. ...

Vacature leraar Scheikunde in Barendrecht
docent scheikunde
School:OZHW Dalton Lyceum Barendrecht
Contactpersoon:Dhr. P. Nienkemper, teramleider vwo bovenbouw, Mevr. I. Hoogervorst, teamleider brugklas, Mevr. S. Griep, directiesecretaresse
Telefoonnummer:0180-642183, 0180-642183, 0180-642183
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
Uren:11 lessen van 60 minuten
Fte:0,55
Roosterdagen:
Onderwijsvorm:havo, mavo, vwo
Afdeling:onderbouw
Dienstverband:vervanging
Bevoegdheid:2e graad
Aanvangsdatum:z.s.m.
Extra informatie: om te solliciteren ga naar www.r...

Copyright Vacatures Leraar