Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in 's-Hertogenbosch
Jeroen Boschcollege uit 's-Hertogenbosch is met ingang van op zoek naar een leraar Scheikunde. Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.

Vacature leraar Scheikunde in Schagen
Regius College Schagen uit Schagen is met ingang van 16 november 2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. We zoeken een docent met een 1e graads bevoegdheid. Het betreft een tijdelijke functie in verband met vervanging wegens zwangerschapsverlof.

Vacature leraar Scheikunde in Oost Nederland
Docent scheikunde, 2e graad
CSG Het Noordik, Vestiging Noordikslaan (havo/vwo) te Almelo

We zoeken per direct een docent scheikunde 2e graad, die zich met ambitie wil inzetten voor onze havo en vwo-leerlingen voor 6 vervangingslessen per week (0,2183 fte/8 klokuren). 
Je bent in ieder geval beschikbaar op dinsdagmiddag en woensdagochtend.

Ons profiel 
Wij zijn een school met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het geloof vorm en inhoud aan de activiteiten, werkwijze en omgang met leerlingen en collega’s. We vinden het vanzelfsprekend dat alle personeelsleden bijdragen aan het goed functioneren van hun team en de organisatie als geheel.


Vacature leraar Scheikunde in Delft
Stanislascollege uit Delft is met ingang van zo snel mogelijk op zoek naar een leraar Scheikunde. Deze vacature is voor onze locatie Pijnacker. Hier wordt lesgegeven aan leerlingen op mavo, havo en vwo niveau.
De vacature betreft lessen in de onderbouw.
 

Vacature leraar Scheikunde in Nederland
Wij zijn het gehele jaar door op zoek naar:

professionele en ambitieuze docenten Scheikunde (0,2 - 1,0 fte)

die uitdagende opdrachten zoeken bij scholen. Wij zoeken docenten die zich snel kunnen aanpassen aan een nieuwe omgeving, leerlingen snel kunnen meenemen in de lesstof en tijdelijke vacatures als een uitdaging zien.
 
Via de invalpool benaderen scholen en onze recruiters u direct voor opdrachten. U kunt kosteloos uw profiel presenteren aan scholen voor een nieuwe uitdaging. Scholen zoeken zelf in de invalpool en benaderen u direct voor een tijdelijke vacature. U kunt zelf uw profiel beheren. U bepaalt uiteraard zelf of de opdracht past bij uw uitdagingen.
 
Docenten, onderwijs ondersteunend personeel en onderwijsmanagers kunnen zich aanmelden. Kandidaten kunnen uiteraard ook gepensioneerd zijn of ZZP-er.

Vacature leraar Scheikunde in Elburg
Nuborgh College uit Elburg is met ingang van per direct op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor onze locatie Lambert Franckens zijn wij per direct op zoek naar een docent natuur-/scheikunde.

Het betreft een tijdelijke vacature (vervanging wegens ziekte).

 


Vacature leraar Scheikunde in Gouda
Wij zoeken kandidaten met onderwijservaring voor het vak:
 
Scheikunde: 16 lesuren
 
Voor deze functie ligt de focus op het functioneren in de  bovenbouw havo/atheneum (locatie: Willem de Zwijgersingel). Naast het verzorgen van goede lessen, verwachten wij dat onze nieuwe collega meewerkt aan projecten en de onderwijskundige ontwikkelingen binnen onze onderwijsteams.

Wij nodigen je uit het boekje onderwijskundige ontwikkeling op de GSG Leo Vroman op te vragen via administratie@gsgleovroman.nl.
 
Sollicitaties ontvangen wij graag per email.
Wil je meer weten over de GSG Leo Vroman? Lees het informatieboekje op www.gsgleovroman.nl of bel met conrector Henk-Willem Laan of onze personeelsfunctionaris Daniëlle de Bruijn, telefoon 0182-599994 of stuur een mail naar d.debruijn@gsgleovroman.nl.
 

Vacature leraar Scheikunde in Oud Beijerland
CSG Willem van Oranje uit Oud Beijerland is met ingang van z.s.m. op zoek naar een leraar Scheikunde. Het betreft een vacature voor ca. 0,5 fte, voornamelijk in de bovenbouw van onze lokatie Zoomwijck.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal zoekt voor twee van haar locaties in Amsterdam Tutoren voor de onderbouw.
Tutoren geven huiswerkbegeleiding, maar hebben daarnaast ook een groep van maximaal dertig leerlingen onder hun hoede van wie zij de vorderingen volgen en voor wie zij contactpersoon zijn met de ouders en de school.
De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.30-17.30 uur. 

Tutoren bij Het Studielokaal werken drie of vier middagen in de week in teamverband met een groep leerlingen. HAVO-VWO en van brugklas tot 6e klas. Je helpt leerlingen bij het maken van een strakke planning, reageert op hun vragen en begeeft je actief onder de leerlingen om zicht te houden op hun voortgang. Die voortgang bewaak je niet alleen tijdens de middag zelf maar ook gedurende het schooljaar. Daarover communiceer je op professionele wijze naar ouders en indien nodig betro...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal zoekt voor haar locatie in Hoofddorp een enthousiaste huiswerkbegeleider, gespecialiseerd in één of meerdere exacte vakken: scheikunde, natuurkunde, wiskunde, biologie. De ideale kandidaat staat tot op eindexamenniveau VWO boven de stof.

Huiswerkbegeleiders bij Het Studielokaal werken twee, drie of vier middagen in de week in teamverband met een groep leerlingen. HAVO-VWO en van brugklas tot 6e klas. De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.15-17.15 uur. Je helpt leerlingen bij het maken van een strakke planning, reageert op hun vragen en begeeft je actief onder de leerlingen om zicht te houden op hun voortgang. Daarover maak je tevens notities in een rapportagedocument.

Twee zaken zijn voor jou vanzelfsprekend: je communiceert gemakkelijk met leerlingen en je kunt je vakkennis uitstekend één-op-één overdragen. ...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal zoekt voor een van haar locaties in Amsterdam-Zuid een enthousiaste huiswerkbegeleider, gespecialiseerd in één of meerdere exacte vakken: scheikunde, natuurkunde, wiskunde, biologie. De ideale kandidaat staat tot op eindexamenniveau VWO boven de stof.

Huiswerkbegeleiders bij Het Studielokaal werken twee, drie of vier middagen in de week in teamverband met een groep leerlingen. HAVO-VWO en van brugklas tot 6e klas. De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.30-17.30 uur. Je helpt leerlingen bij het maken van een strakke planning, reageert op hun vragen en begeeft je actief onder de leerlingen om zicht te houden op hun voortgang. Daarover maak je tevens notities in een rapportagedocument.

Twee zaken zijn voor jou vanzelfsprekend: je communiceert gemakkelijk met leerlingen en je kunt je vakkennis uitstekend één-op-...

Copyright Vacatures Leraar