Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Schoonhoven

CSG Willem de Zwijger is dringend op zoek naar docenten die met ingang van het schooljaar 2014-2015 bij onze school aan de slag willen:
·         een bevoegde docent scheikunde voor de bovenbouw (9,75 lessen)
·         een bevoegde docent ANW (3 lessen)
·         een bevoegde docent NL&T (3,5 lessen)
Het is ook mogelijk om op een combinatie van deze vacatures te reageren.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de conrector, de heer W.J. Krajenbrink via telefoonnummer 06-44992614.
 
Uw sollicitatie voorzien van een curriculum vitae kunt u sturen naar:
CSG Willem de Zwijger, t.a.v. de heer drs. W.J. Krajenbrink,
Postbus 119, 2870 AC Schoonhoven.
Mailen kan ook: secretariaat@c...


Vacature leraar Scheikunde in Maarssen

Gedurende een zwangerschaps- en bevallingsverlof zijn wij op zoek naar een enthousiaste vervanger voor het vak Scheikunde. De vervanging vangt per 1 september a.s. aan, het begin van het nieuwe schooljaar.
Naar verwachting loopt de vervanging tot aan de kerstvakantie 19 december 2014.

De lessen worden gegeven in het derde leerjaar, in principe conform het rooster.

Voor informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de directeur van de school, de heer
R.W. van Leeuwen, telefoon 0346 561360.


Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Winford Vrijbergen uit Leiden is met ingang van 1-9-14 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een beginnend docent of een stagiaire voor het vak Scheikunde. Het gaat hier om lessen in de onderbouw.


Vacature leraar Scheikunde in Zeist

In verband met groei van de school zijn wij op zoek naar een  collega scheikunde op  het Openbaar Lyceum Zeist voor ongeveer 9 uur in zowel onder- als bovenbouw.. Wij zijn een ondernemende school, die o.a. deelneemt aan het excellentieprogramma van het JCU. Naast scheikunde bieden wij ook het vak NLT aan en vormt de sectie onderdeel van een sterk bètacluster. Door samenwerking met de andere bètavakken worden de doorlopende leerlijnen bewaakt en is er een goede onderlinge afstemming over praktische opdrachten, verslaglegging e.d.  Het bètacluster wordt ondersteund door 3 TOA's.


Vacature leraar Scheikunde in Veghel

In verband met de pensionering van één van onze medewerkers, zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een leraar scheikunde 1e graads. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. De omvang is voor 0,5 fte en de startdatum is 1 november 2014 (of eventueel eerder).

Naast uw lessentaak zult u voor tenminste 15% van uw jaartaak worden belast met werkzaamheden die passen bij uw talenten, wensen, ambities en omstandigheden (TWAO).

 

Profiel

Wij zoeken een leraar Scheikunde met oog en hart voor de leerlingen. U wordt enthousiast van de ontwikkeling, die u leerlingen ziet doormaken tijdens hun middelbare schooltijd. En je wilt daar graag een bijdrage aan leveren met eigentijds onderwijs, waarbij je continu op zoek bent naar vernieuwing en optimalisering van de lessen. U creëert een veilige en uit...


Vacature leraar Scheikunde in Purmerend

Wij zijn met ingang van schooljaar 2014-2015 voor het Jan van Egmond Lyceum op zoek naar een docent LB voor het vak Scheikunde voor 0,3600 fte.

Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot bovengenoemde functie kunt u contact opnemen met de heer R. Kramer, e-mail: Krm@psg.nl       

Uw sollicitatie kunt u vóór 18 augustus a.s. mailen naar sollicitatie@psg.nl, onder vermelding van vacaturenummer 21.

Vanwege de zomervakantie kunnen wij uw sollicitatie of bericht pas na 18 augustus a.s. in behandeling nemen. 

Bij werving hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De PSG heeft als streven alleen docenten met een bevoegdheid voor het VO aan te nemen.Vacature leraar Scheikunde in Nederland
MeesterBaan Invalpool uit Nederland is met ingang van Doorlopend op zoek naar een leraar Scheikunde.

Wij zijn op zoek naar docenten Scheikunde die uren over hebben om voor uitdagende opdrachten scholen te helpen. Voor het vak Scheikunde verwachten wij de komende maanden veel opdrachten en wij komen daarom graag in contact met bevoegde docenten die beschikbaar zijn voor deze vacatures.


Vacature leraar Scheikunde in Beijing en Shanghai

Looking for Teachers
 
Are you interested in working in China starting this September?  World Leading Schools Association (wlsafoundation.com) and CHEER Foundation (cheereef.com) in Shanghai and Beijing are looking for highly motivated teachers at their international secondary school programs in China.

Our International Education programs are designed to help students prepare to either transfer abroad to the US or other English speaking countries, high schools or to enroll in Western Universities upon graduating from high school.  To do this, we have modeled a programme based on Western curriculum (both standard and AP) to prepare students for passing the SAT exams.  Our program has been so successful that other Chinese schools in Beijing and Shanghai have requested that we set up International Departments with...


Vacature leraar Scheikunde in Den Haag
Gymnasium Haganum uit Den Haag is met ingang van schooljaar 2014-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging.


Copyright Vacatures Leraar