Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste eerste graads docent voor het vak scheikunde. Het betreft een aanstelling  tussen de 0,6 en 0,8 fte.

Het Emmauscollege is in 2006 begonnen met investeren in bètaonderwijs. Door middel van verschillende projecten willen wij meer uit het bètaonderwijs halen. Zo zijn wij 1 van de 250 scholen in Nederland die met het programma Bèta Excellent van het Platform Bèta Techniek samenwerken, in 5vwo is er de BètaPlus-klas en we werken samen met U-talent van de universiteit Utrecht.

Vacature leraar Scheikunde in Doetinchem
Ludger College uit Doetinchem is met ingang van per nieuwe schooljaa op zoek naar een leraar Scheikunde. M.i.v. het schooljaar 2015-2016 zoekt het Ludger College een docent scheikunde 1e graad.

Vacature leraar Scheikunde in Lent
Het Citadel College te Lent zoekt voor locatie Griftdijk per 1 augustus 2015 een:
 
Docent Scheikunde, 1e graad (m/v)
Circa 1,5 fte
           
Werkzaamheden
Het verzorgen van lessen scheikunde aan havo- en vwo-leerlingen. Daarnaast kunt u ingezet worden ten behoeve van het mentoraat.
 
Functie-eisen
U bent in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak scheikunde of studerend hiervoor.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: klassenmanagement, vakinhoudelijke  en vakdidactische kennis, communicatief vaardig, in staat om onderwijsprogramma’s te ontwikkelen, proactief, ondernemend en in staat om mentorlessen te verzorgen.
 
Arbei...

Vacature leraar Scheikunde in Schiedam
Wij zoeken twee 1e graad bevoegde docenten scheikunde / O&O met passie voor het onderwijs die minimaal enkele jaren ervaring hebben met het lesgeven aan HAVO en VWO leerlingen. Het is een pre wanneer de kandidaten ook eventueel les zouden kunnen geven in het vak natuurkunde.
Wij bieden een onderwijsomgeving waarin ruimte wordt geboden voor initiatief en ontwikkeling. Daarnaast heerst er een collegiale en prettige werksfeer. 

Deze vacature loopt van 1 augustus 2015 t/m 31 juli 2016. Bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, goed functioneren en als de kandidaten in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid scheikunde voor het voortgezet onderwijs, zou een vaste benoeming per 1 augustus 2016 tot de mogelijkheden kunnen behoren.
 

 

Vacature leraar Scheikunde in Epe
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die het vak scheikunde in de school vorm wil geven. Een innovatieve houding is een pré bij de sollicitatie.

Wij bieden een veelzijdige baan binnen een kleinschalige scholengemeenschap. De school is sterk in ontwikkeling en biedt personeel hierin te participeren en biedt daarnaast de kans aan docenten zich verder te ontwikkelen.

Mogelijkheden tot het geven van minimaal 8 lesuren (ca 0,3 fte) in het eerstegraadsgebied zijn bespreekbaar.

Ook deeltijders worden van harte uitgenodigd te solliciteren op deze vacature.

Vragen naar aanleiding van de vacature kunt u per mail stellen.
 

Vacature leraar Scheikunde in Almere-Haven
OSG De Meergronden uit Almere-Haven is met ingang van 17-08-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zoeken: 
een docent voor HAVO-VWO onderbouw en bovenbouw met ingang van het nieuwe schooljaar.

Vacature leraar Scheikunde in Hoofddorp

Vanaf 1 augustus 2015 zoeken wij een docent scheikunde (eerstegraads bevoegd) voor 0.8 fte, die tevens bereid is een bijdrage te leveren aan de inhoudelijke ontwikkeling van de sectie.

Voor de binasvakken geldt dat de school beschikt over een modern sciencelab en goede TOA-ondersteuning.

Inschaling naar ervaring en huisvestingsmogelijkheden zijn te realiseren.

Het Haarlemmermeer Lyceum maakt deel uit van de Dunamare Onderwijsgroep. Via Dunamare worden secundaire arbeidsvoorwaarden gerealiseerd en kan gebruik gemaakt worden van het scholingsaanbod van de Dunamare Expert Academie.

Voor verdere informatie over de school biedt de website (www.haarlemmermeerlyceum.nl) veel materiaal.

Reactie en CV kunnen worden verstuurd via de site Meesterbaan t.a.v. mevrouw S. van Dalen, plv. rector Haarlemmermeer Lyceum, loca...


Vacature leraar Scheikunde in Harderwijk
Landstede VAVO Harderwijk uit Harderwijk is met ingang van 01-08-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Het Vavoteam is een no-nonsense team dat grotendeels bestaat uit ervaren VO-docenten. Zij weten wat ze willen, staan daar voor en nemen hun eigen verantwoordelijkheid. Wij zoeken iemand voor het verzorgen van lessen Scheikunde aan VWO eindexamenleerlingen (leerjaar 4, 5 en 6 in één jaar).  

Vacature leraar Scheikunde in Zaandam
St. Michaël College uit Zaandam is met ingang van 1-8-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor het schooljaar 2015-2016 zijn wij op zoek naar een bevlogen docent scheikunde.  

Vacature leraar Scheikunde in Hoofddorp

We zijn per 1 augustus 2015 op zoek naar een collega die lessen scheikunde en/of natuurkunde kan verzorgen en die tevens bereid is een bijdrage te leveren aan de inhoudelijke ontwikkeling van de sectie.

Een deel van de vacature is voor lessen in Tweetalig Onderwijs. Deze lessen worden in het Engels gegeven.   

Voor de binasvakken geldt dat de school beschikt over een modern sciencelab en goed TOA-ondersteuning.

Het Haarlemmermeer Lyceum maakt deel uit van de Dunamare Onderwijsgroep. Via Dunamare worden secundaire arbeidsvoorwaarden gerealiseerd en kan gebruik gemaakt worden van het scholingsaanbod van de Dunamare Expert Academie.  

Voor verdere informatie over de school biedt de website veel materiaal.  
Reactie en CV liefst z.s.m. sturen via de site Meesterbaan t.a.v. de heer...


Vacature leraar Scheikunde in Kampen
Stichting Ichthus College uit Kampen is met ingang van 1 augustus 2015 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Het verzorgen van lessen in het eerste graads vakgebied.


Vacature leraar Scheikunde in Bergen (NH)
Vak: scheikunde
Omvang: 0,4 - 0,6 fte
Bevoegdheid: 1e graad
Aanstelling: regulier
Er wordt les gegeven in: bovenbouw vwo en havo 
Duur: schooljaar 2015/2016, het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract

Wij bieden afhankelijk van ervaring en bij gebleken geschiktheid LB-, LC- en LD-functie

Vacature leraar Scheikunde in Alkmaar
osg Willem Blaeu uit Alkmaar is met ingang van 1 augustus 2015 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Vak: scheikunde
Omvang: 0,44 - 0,76 fte
Bevoegdheid: 1e graad of studerend hiervoor
Aanstelling: regulier
Er wordt les gegeven in: bovenbouw havo/vwo
Duur: schooljaar 2015/2016, het betreft een tijdelijke aanstelling, bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract


Vacature leraar Scheikunde in Nederland
MeesterBaan Invalpool uit Nederland is met ingang van Doorlopend op zoek naar een leraar Scheikunde.

Wij zijn altijd op zoek naar professionele en ambitieuze docenten Scheikunde die met regelmaat uitdagende opdrachten zoeken bij scholen. Wij helpen u graag aan werk. Uw profiel kunt u altijd zelf aanpassen en u kunt zich via de Invalpool goed presenteren aan scholen.


Vacature leraar Scheikunde in Papendrecht

Vindt u het leuk om te experimenteren?
Houdt u ervan om verschijnselen te verklaren?
Wilt u deze passie voor scheikunde & natuurkunde delen met jongeren?

Het betreft een tijdelijke vacature als docent scheikunde/ natuurkunde voor de onder- en bovenbouwklassen van het vmbo-tl en het vmbo-bk. Kandidaten mogen ook op een gedeelte van de vacature solliciteren.


Vacature leraar Scheikunde in Makkum

Vanaf 4 weken voor aanvang ondersteun je Masterskip om de leerlingen voor te bereiden op het onderwijsprogramma. Daarnaast ga je aan de slag om een of meerdere onderwerpen die in de centrale lessen worden behandeld voor te bereiden. Masterskip heeft vooronderzoek gedaan naar de onderwerpen, maar je wordt gevraagd om mee te denken over de vormgeving van het onderwijsprogramma en je eigen invulling daaraan te geven.

Taken tijdens de reis:
  • Het begeleiden van scholieren uit 4,5 vwo en 4 havo in hun eigen lesprogramma
  • ​Het invullen en begeleiden van centrale lessen, opdrachten & practica passend in het algehele programma
  • Het begeleiden van en zorgen voor verdieping tijdens de excursies aan wal

  • Enthousiasme voor de exacte vakken, wetenschap & techniek op de scholieren overdragen

  • S...


Vacature leraar Scheikunde in Oosterhout
Door het vertrek van een senior docent binnen de sectie Scheikunde zijn we op zoek naar een ambitieuze docent scheikunde  die de sectie verder kan versterken.
We zoeken een echte teamspeler die goed kan samenwerken en zijn kennis en vaardigheden binnen de sectie wil inbrengen/delen.  Iemand die vanuit zijn kennis en ervaring ook nieuwe ideeën vanuit andere invalshoeken meebrengt en aandraagt. De nieuwe medewerker heeft affiniteit met ICT toepassingen en wil graag werken binnen de stimulerende omgeving van een ambitieuze en sterke vaksectie, waarin veel vakkennis aanwezig is.
Tevens bezit diegene goede organisatorische vaardigheden.
Kandidaten met enkele jaren ervaring in lesgeven binnen het eerstegraads gebied hebben de voorkeur.

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam

Looking for Teachers
 
Are you interested in working in China starting this September?  World Leading Schools Association (wlsafoundation.com) and CHEER Foundation (cheereef.com) in Shanghai and Beijing are looking for highly motivated teachers at their international secondary school programs in China.

Our International Education programs are designed to help students prepare to either transfer abroad to the US or other English speaking countries, high schools or to enroll in Western Universities upon graduating from high school.  To do this, we have modeled a programme based on Western curriculum (both standard and AP) to prepare students for passing the SAT exams.  Our program has been so successful that other Chinese schools in Beijing and Shanghai have requested that we set up International Departments within their...


Vacature leraar Scheikunde in Sassenheim
Wij hebben de kansen. Nu nog iemand die ze grijpt!

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim wil investeren in de toekomst en doet dat graag samen met jou!

Voor schooljaar 2015 - 2016 zoeken we een docent scheikunde/chemistry met een eerstegraads bevoegdheid.
 
Ervaring in het geven van lessen in het Engels voor op de Tweetalige afdeling is een pre.  
De omvang van de functie is bespreekbaar, maar zal liggen tussen de 0,6 en 1,0 fte.
Door onze gedegen profilering op het gebeid van de bètavakken en de daarmee gepaard gaande interesse van onze leerlingen in die vakken, betreft het een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling. De CAO VO is van toepassing.

Onze speerpunten zijn talentontwikkeling, differentiatie en het bèta-onderwijs. Dit komt ook tot uitdrukking door onze geheel vernieuwde bètavleugel e...

Vacature leraar Scheikunde in Beverwijk
Kennemer College uit Beverwijk is met ingang van z.s.m. op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zijn op zoek naar een ondernemende en enthousiaste docent Scheikunde. Ingangsdatum en betrekkingsomvang zijn bespreekbaar.
De minimale betrekkingsomvang is 0,5 fte bij aanvang voor de zomervakantie en 0,8 fte na de zomervakantie.

Vacature leraar Scheikunde in Leiden en omgeving
Eerstegraads docent scheikunde per 1 augustus 2015 

Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Leiden, zoekt per 1 augustus 2015 een eerstegraads docent scheikunde voor 0,6 fte met de mogelijkheid aan te vullen tot 1,0 fte.
Het betreft een reguliere functie.

Bijzonderheden
Bovenbouw havo en vwo. Ervaring met tto strekt tot aanbeveling. Indien geen ervaring: bereidheid om tto-docent te worden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Peter Wietsma, teamleider bovenbouw vwo, telefoon 071-5171661.
Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief dient vóór 3 mei 2015 binnen te zijn.

 
 

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam

School at Sea is een talentontwikkelingsprogramma voor leerlingen uit 4 havo/vwo. Ieder jaar vertrekt in de herfstvakantie het Tall Ship van School at Sea met 32 leerlingen van verschillende scholen in Nederland naar de Cariben om weer terug te keren voor de meivakantie. Tijdens deze zes maanden durende reis volgen de leerlingen, naast het normale onderwijs van 4 havo/vwo, verdiepende lessen. De leerlingen gaan op verschillende expedities en ze leren onderweg zelf het schip te zeilen. Je als docent verbinden aan School at Sea betekent zes maanden lang aan boord van de Regina Maris leven, met vier andere docenten, vijf bemanningsleden en 32 leerlingen. Op de verschillende eilanden die het schip aandoet staan expedities en uitwisselingen gepland.
Meer informatie over School at Sea is te vinden op: www.schoolatsea.com
Als je interesse hebt in dit spannende e...


Vacature leraar Scheikunde in Grootebroek
Martinuscollege uit Grootebroek is met ingang van 1 augustus 2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Met ingang van het nieuwe schooljaar 2015/2016 hebben wij een vacature voor een leraar scheikunde, 1e graads voor de mavo/havo/vwo. Het betreft een functie van 0,8 fte.

Copyright Vacatures Leraar