Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Enschede
Ben jij de docent scheikunde die onze bovenbouwleerlingen van de havo op betrokken wijze kennis van scheikunde bijbrengt? Wil jij met ingang van het nieuwe schooljaar aan de slag in Enschede? Maak dan werk van deze vacature!
 
Vacature: Docent scheikunde, 1e graads
School en locatie: Bonhoeffer College, locatie Geessinkweg in Enschede
Ingangsdatum: Per 1 augustus 2015.
Dienstverband: Parttime (0,5 - 0,6 fte), tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Salaris: Schaal LC, maximaal € 4.413 bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
 
Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen scheikunde aan leerlingen in de bovenbou...

Vacature leraar Scheikunde in Oss
Ben je 2e graads docent natuur- en scheikunde (NASK I en NASK II)? Ben je daarnaast ook in staat lessen mens & natuur te geven? Is de digitale wereld jou niet onbekend en wil je werken op een locatie waar veel aandacht wordt besteed aan (ontwikkelen van) digitaal onderwijs? Reageer dan op deze vacature!

Vacature: Docent natuur- en scheikunde en mens & natuur, 2e graads.
School en locatie: Het Hooghuis, locatie Heesch.
Ingangsdatum: Per 1 augustus 2015.
Contracttype: Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Dienstverband: Parttime 0,56 fte.
Salaris: Schaal LB, maximaal 3.784 euro bruto per maand bij een volledige werkweek. Er zijn doorgroeimogelijkheden naar een LC-functie.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskos...

Vacature leraar Scheikunde in Doetinchem
Ludger College uit Doetinchem is met ingang van nieuwe schooljaar op zoek naar een leraar Scheikunde. M.i.v. het schooljaar 2015-2016 zoekt het Ludger College een docent scheikunde.
In de week van maandag 1 juni zal de briefselectie worden gedaan en zullen sollicitatiegesprekken worden ingepland.

Vacature leraar Scheikunde in Bergen op Zoom
RSG 't Rijks uit Bergen op Zoom is met ingang van 1-8-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. De school hanteert een actief loopbaanbeleid waarbij voor elke docent de mogelijkheid bestaat om door te groeien naar een LC en/of LD functie. Voor kandidaten die beschikken over een LC of een LD functie geldt dat deze zal worden overgenomen.

Vacature leraar Scheikunde in Utrecht

Voor onze cursustak zijn we op zoek naar een ervaren docent(e) scheikunde op VWO niveau. Het betreft een vacature van 6 - 16 uur per week. Er wordt gedurende een cursus versneld en doelgericht onderwijs gegeven waarbij de gehele bovenbouwstof zal worden behandeld.

Wij zoeken iemand die:

 • bij voorkeur een 1e-graads bevoegdheid heeft;
 • ​tenminste 1 jaar ervaring heeft voor de klas en bij voorkeur bekend is met het geven van versneld onderwijs aan staatsexamenkandidaten;
 • actief participeert binnen het onderwijsteam van WisMon;
 • Communicatief vaardig, gedreven en betrokken is.

U kunt uw sollicitatie sturen via deze website.


Vacature leraar Scheikunde in Zutphen
De inhoud van de vacature betreft:
Gedurende het gehele schooljaar verzorgen van ochtendperiodelessen in de 7 en 9e klas HAVO/VWO. Het betreft in totaal 6 periodes. Ochtendperiodelessen worden gegeven in een periode van drie weken van maandag t/m vrijdag de eerste twee lesuren (van 09.00 – 11.00 uur).
 
Competenties voor deze functie :
 • Kunnen organiseren van het klasmanagement
 • Zorgen voor een veilige leeromgeving
 • Kunnen motiveren, stimuleren en samenwerken
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Kunnen reflecteren
 • Kennis en ervaring in het vakgebied

Vacature leraar Scheikunde in Ermelo
Chr. College Groevenbeek uit Ermelo is met ingang van 1-8-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Het gaat om lessen in het vmbo, locatie Ermelo.
 

Vacature leraar Scheikunde in Voorburg
Gymnasium Novum zoekt voor het nieuwe schooljaar 2015-2016 een enthousiaste 1e graads docent Scheikunde.  Alle lessen worden gegeven in onderbouw en bovenbouw, eventueel aan te vullen met lessen science en ANW. Het betreft een vacature van 0,2200 wtf of meer.

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de mevrouw Den Elsen, 070-3004110 of per mail eln@gymnasiumnovum.nl.
Ga naar www.gymnasiumnovum.nl voor meer informatie over de school.


 

Vacature leraar Scheikunde in Almere-Haven
OSG De Meergronden uit Almere-Haven is met ingang van 14-08-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Een docent voor HAVO-VWO onderbouw en bovenbouw met ingang van het nieuwe schooljaar.

Vacature leraar Scheikunde in Hengelo
Bataafs Lyceum uit Hengelo is met ingang van start schooljaar op zoek naar een leraar Scheikunde. Deze vacature is mogelijk te combineren met enkele uren 2e graad scheikunde

Vacature leraar Scheikunde in Hengelo
Bataafs Lyceum uit Hengelo is met ingang van start schooljaar op zoek naar een leraar Scheikunde. Enkele lesuren voor de onderbouw havo, vwo en masterclass.

Vacature leraar Scheikunde in Almere
De Almeerse Scholen Groep is voor het Arte College, voor schooljaar 2015/2016, op zoek naar een:
 • docent scheikunde, 1e graads
 • voor 0,4 fte – 0,6 fte            
De functiespecifieke eisen zijn:
 • goed kunnen samenwerken met collega's (samen lessen en materiaal te ontwerpen)
 • willen werken in open ruimtes
 • niet bang is voor een sprong in het diepe.
 • feeling hebben voor het werken met extraverte (creatieve) leerlingen
Wij zoeken een creatieve inspirerende medewerker, die in staat is vanuit de vakdiscipline met vakdocenten van hetzelfde leerdomein/leerplein samen te werken, die opbouwen en ontwerpen een uitdaging vindt èn die leerlingen een meer dan stevige basis kan geven.

 

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam

De Amsterdamsche School is een particuliere opleiding voor vmbo-t, havo en vwo. Wij zijn een kleine school met zo’n 80 leerlingen en 30 docenten en onderwijsondersteunend personeel. Op de Amsterdamsche School krijgen de leerlingen les in kleine groepen van gemiddeld 7 leerlingen en worden ze intensief en gestructureerd begeleid in het gehele leerproces.
 
Voor onze Havo 3 klas en bovenbouw eindexamen klassen Havo (en eventueel VWO) zoeken wij een ervaren 1e graads docent(e) scheikunde. Het betreft een vacature van ongeveer 8 tot 14 uur. In de bovenbouw wordt versneld onderwijs gegeven.

Wij zoeken iemand, die:
- een 1e graads bevoegdheid heeft in de scheikunde;
- ten minste 2 jaar ervaring heeft en bij voorkeur bekend is met het geven van versneld onderwijs aan staatsexamenkandidaten;
- actief participeert binnen het onderwijst...


Vacature leraar Scheikunde in Oldenzaal

Ben jij de enthousiaste en professionele 2e graads docent natuur-/scheikunde die in het nieuwe schooljaar tijdelijk bij ons in Oldenzaal aan de slag wil? Past lesgeven aan onderbouwleerlingen goed bij jou? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen natuur-/scheikunde en technische vaardigheden aan leerlingen in de onderbouw van de havo (leerjaar 1 en 2) en natuurkunde aan het vwo (tot en met leerjaar 3).
 
Jouw profiel
Je bent in het bezit van een 2e graads onderwijsbevoegdheid voor natuur- en scheikunde.
Je bent een betrokken docent en bent bereid te investeren in de relatie met leerlingen. Je maakt leerlingen enthousiast over alles wat met natuur- en scheikunde te maken heeft. Kennis van techniek in de onderbouw is een pré.
 
Jouw werkplek
Het Twents Carmel Colle...


Vacature leraar Scheikunde in Almere-Buiten
De Almeerse Scholen Groep is voor het Oostvaarders College,
school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en (bovenbouw) VMBO
voor bovenbouw HAVO VWO op zoek naar een

Docent Scheikunde
voor 20 tot 25 lesuren (0,80 fte)
1e graads

Op het Oostvaarders College groeien talenten!
Ieder kind heeft talent, ieder kind krijgt de kans dit talent op zijn niveau te ontwikkelen. Het geldt natuurlijk voor het kunnen leren, maar het kan ook gaan om kunst, science, sport of taal. De school heeft oog voor individuele mogelijkheden en zorgt ervoor dat iedere leerling tot zijn recht komt.
Bij ons op school staat betekenisvol leren in een uitdagende en veilige leeromgeving centraal. We begeleiden onze leerlingen in het maken van goede keuzes op hun weg naar zelfstandigheid.
 

Vacature leraar Scheikunde in Harderwijk
Landstede VAVO Harderwijk uit Harderwijk is met ingang van 01-08-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Het Vavoteam is een no-nonsense team dat grotendeels bestaat uit ervaren VO-docenten. Zij weten wat ze willen, staan daar voor en nemen hun eigen verantwoordelijkheid. Wij zoeken iemand voor het verzorgen van lessen Scheikunde aan VWO eindexamenleerlingen (leerjaar 4, 5 en 6 in één jaar).  

Vacature leraar Scheikunde in Purmerend
De Purmerendse ScholenGroep is met ingang van schooljaar 2015-2016 voor het Da Vinci College op zoek naar een docent LB – 2e graads voor het vak Scheikunde voor 0,5000 fte.

Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot bovengenoemde functie kunt u contact opnemen met mw. E. Dinkla, e-mail: dkl@psg.nl.   

Uw sollicitatie kunt u mailen naar sollicitatie@psg.nl, onder vermelding van vacaturenummer 7.

Bij werving hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De PSG heeft als streven alleen docenten met een bevoegdheid voor het VO aan te nemen.


 

Vacature leraar Scheikunde in Purmerend
De Purmerendse ScholenGroep is met ingang van het komende schooljaar 2015-2016 voor het Jan van Egmond Lyceum op zoek naar een docent LB - 1e graads voor het vak Scheikunde voor 0,7200 fte.

Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot bovengenoemde functie kunt u contact opnemen met dhr. R. Bijwaard, e-mail: Bwd@psg.nl.  

De functiebeschrijving en het competentieprofiel kunt u vinden op www.psg.nl/vacatures.

Uw sollicitatie kunt u mailen naar sollicitatie@psg.nl, onder vermelding van vacaturenummer 18.

Bij werving hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De PSG heeft als streven alleen docenten met een bevoegdheid voor het VO aan te nemen.

 

Vacature leraar Scheikunde in Leiden
Het Bonaventuracollege, locatie Mariënpoelstraat, zoekt een eerstegraads docent scheikunde voor  ±0,7200 fte. Het betreft een reguliere functie.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de locatiedirecteur, mw. M. Otte, telefoon 071-5173631 of mailen naar m.otte@bonaventuracollege.nl.

Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet.
 
 

Vacature leraar Scheikunde in Purmerend
De Purmerendse ScholenGroep is voor het komende schooljaar voor het SG Antoni Gaudí op zoek naar een docent LB – 2e graads voor het vak Scheikunde voor 0,3700 fte - structureel.

Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot bovengenoemde functie kunt u contact opnemen met mevrouw A. Baartman, e-mail: Btm@psg.nl.

De functiebeschrijving en het competentieprofiel kunt u vinden op www.psg.nl/vacatures.

Uw sollicitatie kunt u mailen naar sollicitatie@psg.nl, onder vermelding van vacaturenummer 26.

Bij werving hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De PSG heeft als streven alleen docenten met een bevoegdheid voor het VO aan te nemen. 

Vacature leraar Scheikunde in Alphen aan den Rijn
Scala College uit Alphen aan den Rijn is met ingang van 1-8-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Met ingang van schooljaar 2015-2016 zoeken wij een docent scheikunde1e graad, met lessen in de onderbouw van onze tweetalige vwo afdeling, totaal circa 0,8 - 1,0 fte.

 


Vacature leraar Scheikunde in Amersfoort
't Hooghe Landt uit Amersfoort is met ingang van 01-08-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Het gaat om 1 Vwo 4 klas, 2 Havo 4 klassen en daarnaast diverse Havo en Vwo 3 klassen.
De vacature beslaat in ieder geval ca. 0,37 fte, maar kan nog hoger worden doordat er intern uren verschoven worden.

De locatie is Amersfoort.
 

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Gezocht voor schooljaar 2015-2016: de beste docent scheikunde van Nederland!
De Hugo de Groot is hard op weg om de beste school van Rotterdam te worden. De school kan dit alleen als wij op de sleutelposities de beste docenten van Nederland hebben. De Hugo de Groot is op zoek naar de beste docent scheikunde van Nederland. Dat u de beste docent scheikunde van Nederland bent, blijkt uit uw CV, de referenties die wij inwinnen en uw ambitie. De Hugo de Groot beseft dat wij hoge eisen stellen. Dit betekent dat wij ook veel bieden. Naast onze excellente facilitering van de secties gaan wij de komende jaren extra investeren in de sectie scheikunde.

Eisen:
Een eerste graad bevoegdheid scheikunde;
Een excellent CV;
Uitgebreide kennis van de vakliteratuur;
Energie voor twee personen;
U bent loyaal aan de leerlingen;
U realiseert met ons de...

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam

Looking for Teachers
 
Are you interested in working in China starting this September?  World Leading Schools Association (wlsafoundation.com) and CHEER Foundation (cheereef.com) in Shanghai and Beijing are looking for highly motivated teachers at their international secondary school programs in China.

Our International Education programs are designed to help students prepare to either transfer abroad to the US or other English speaking countries, high schools or to enroll in Western Universities upon graduating from high school.  To do this, we have modeled a programme based on Western curriculum (both standard and AP) to prepare students for passing the SAT exams.  Our program has been so successful that other Chinese schools in Beijing and Shanghai have requested that we set up International Departments within their...


Vacature leraar Scheikunde in Castricum

Wij zijn met ingang van 1 augustus 2015 op zoek naar een enthousiaste docent scheikunde, 1e graads voor 0,5-0,6 fte. Er kan ook op een deel van de vacature worden gesolliciteerd.

Het Jac. P. Thijsse College is een school waar onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staat. De sectie scheikunde levert daaraan een belangrijke bijdrage. De bèta vleugel is een inspirerende omgeving met prachtige lokalen en uitstekende voorzieningen.
Differentiatie in de klas is een didactisch speerpunt van de school. 

Affiniteit en/of ervaring met Tweetalig Onderwijs is een pré.

 


Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Scholengemeenschap Reigersbos uit Amsterdam is met ingang van schooljaar 2015-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zijn met ingang van schooljaar 2015-2016 op zoek naar een docent scheikunde/nsk.
(1e graads of 2e graads)

 

Vacature leraar Scheikunde in Hellevoetsluis
HELINIUM uit Hellevoetsluis is met ingang van 1 augustus 2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zijn op zoek naar een enthousiast collega die onze bovenbouw leerlingen havo/vwo naar het examen gaat begeleiden. Daarnaast worden een aantal uren ingezet in het Technasium. De dagen zijn in overleg in het rooster in te passen. Het betreft eigen uren. 

Vacature leraar Scheikunde in Harderwijk
Christelijk College Nassau-Veluwe uit Harderwijk is met ingang van 01-08-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Lessen worden gegeven in de onder- en bovenbouw havo en vwo.

Vacature leraar Scheikunde in Naaldwijk
ISW Hoogeland is een school voor voortgezet onderwijs voor mavo, havo en vwo. Naast het technasium bestaat er de mogelijkheid om Cambridge Engels te volgen. ISW Hoogeland heeft een prachtig gebouw en wij bieden een plezierige werkomgeving met een duidelijke organisatie en prettige leerlingen en collega’s.
 • Het verzorgen van de lessen scheikunde voor havo en vwo klassen in de onderbouw en bovenbouw
 • Het begeleiden van leerlingen
 • Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs
 • Het verlenen van ondersteuning bij organisatorische en begeleidingsactiviteiten

Vacature leraar Scheikunde in Almere
Helen Parkhurst uit Almere is met ingang van schooljaar 2015/16 op zoek naar een leraar Scheikunde. De vacature betreft met name uren in de bovenbouw, inclusief examenklassen havo/vwo.

Vacature leraar Scheikunde in Nederland
MeesterBaan Invalpool uit Nederland is met ingang van Doorlopend op zoek naar een leraar Scheikunde.

Wij zijn altijd op zoek naar professionele en ambitieuze docenten Scheikunde die met regelmaat uitdagende opdrachten zoeken bij scholen. Wij helpen u graag aan werk. Uw profiel kunt u altijd zelf aanpassen en u kunt zich via de Invalpool goed presenteren aan scholen.


Vacature leraar Scheikunde in 's-Hertogenbosch
Jeroen Boschcollege uit 's-Hertogenbosch is met ingang van 01-08-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Ben je 1ste graads bevoegd docent Scheikunde en ben je per 1 augustus 2015 1,0 FTE beschikbaar?

Het Jeroen Bosch college in ’s-Hertogenbosch zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar een enthousiaste collega die lessen Scheikunde kan geven aan zowel de onderbouw als de bovenbouw leerlingen (havo & vwo en gymnasium).
 

Vacature leraar Scheikunde in Haarlem
Lyceum Sancta Maria uit Haarlem is met ingang van 1-8-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar. Na gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Vacature leraar Scheikunde in Valkenswaard
Scholengemeenschap Were Di uit Valkenswaard is met ingang van 01-08-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij bieden:
Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
Een functie met een passend salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.
 

Vacature leraar Scheikunde in Almere
Requirements and profile:
 • Completed Master (DP) or Bachelor education (MYP) in the requested subject.
 • (International) Teaching Qualification / Certificate that qualifies for accreditation according to the Dutch educational system
 • Only applicants who have a residence/work permit in the Netherlands and a Dutch-VOG (police check) will be considered.
 • Excellent command of the English language.
 • Experience of teaching in IB-MYP (Science) and IB-DP(Chemistry) will be preferred.
 • It is expected that the subject is taught with a scientific inquiry approach with emphasis on laboratory work.
 • Teachers are expected to play a significant role in the mentor programme. Involvement is expected in service learning activities, lead or run a co-curricular club.
 • Show intercultural awareness.
 • Participate...

Vacature leraar Scheikunde in Krimpen aan den IJssel
Wij zoeken een enthousiaste collega die:

- beschikt over een 1e graads bevoegdheid
- leservaring heeft, ook in examenklassen
- bij voorkeur ervaring heeft met een aantal NLT-modules
- bereid is op termijn ook niet lesgebonden taken op zich te nemen
- de ambitie heeft zich verder te ontwikkelen binnen zijn/haar functie.

Vacature leraar Scheikunde in Alkmaar
CSG Jan Arentsz uit Alkmaar is met ingang van 01 augustus 2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent voor het vak scheikunde ter vervanging gedurende het cursusjaar 2015-2016.
Het betreft de locatie Langedijk.
Vanwege de meivakantie krijgt u in week 20 een ontvangstbevestiging voor uw sollicitatie.

Vacature leraar Scheikunde in Zaltbommel
Cambium College uit Zaltbommel is met ingang van 1 augustus 2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor onze locatie Buys Ballot, deelscholen havo en vwo (bovenbouw) zijn we op zoek naar een docent Scheikunde.

Vacature leraar Scheikunde in Alphen aan den Rijn
6 uur  onderbouw  havo/vwo, vestiging Lyceum. Het is mogelijk deze vacature te combineren met de vacatures voor informatica, biologie en wiskunde zowel eerste- als tweedegraads. 

Voor nadere inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw A. Schouten, sectordirecteur Lyceum, tel. 0172-449510 .
 
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u richten aan het bestuur van de Stichting: SCOPE scholengroep, t.a.v. de heer B. Swarts, directeur P&O, e-mail: solliciteren@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 405008.

Vacature leraar Scheikunde in Katwijk
De vacature zal volgens schooljaar ontstaan. Het gaat om 15 uur per week. Dit aantal uren kan door voortschrijdend inzicht nog aan verandering onderhevig zijn. De vacature ontstaat op de locatie Pieter Groen van het Andreas College in Katwijk ZH. Raadpleeg onze website www.andreascollege.nl.
Wij zoeken een 2e graads docent. Ook als je in de eindfase van de opleiding zit, kun jij reageren.
De lessen moeten in de onderbouw worden gegeven.  In eerste instantie zal er sprake zijn van een tijdelijk dienstverband. Bij goed functioneren behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.
De werktijden kunnen in onderling overleg worden vastgesteld.

Reageer op korte termijn a.u.b. Wij willen zo snel als mogelijk is deze vacature kunnen invullen.
Alan Turner, locatiedirecteur van deze prachtige locatie, kan meer over deze vacature vertelle...

Vacature leraar Scheikunde in Katwijk
Het gaat om de locatie Pieter Groen van het Andreascollege te Katwijk. Voor meer informatie over onze school kunt u de website raadplegen. www.andreascollege.nl
Het gaat om een vervanging van een docent die een aantal maanden zijn spaarverlof gaat opmaken.
Hij vertrekt aan het begin van het nieuwe schooljaar is tot aan de kerstvakantie afwezig. De lessen moeten in de bovenbouw HAVO/VWO worden gegeven.
Als u meer wilt weten over de vervanging kunt u contact opnemen met Alan Turner. Hij kan u daar alles over vertellen.
U kunt hem bereiken op tel.nr. 071-4024201.

Vacature leraar Scheikunde in Capelle aan den IJssel

Het Comenius College is een christelijke scholengemeenschap met ongeveer 2500 leerlingen en 250 medewerkers. De school heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam-Alexanderpolder.

Voor onze school zijn we op zoek naar:


                                                               Docent Nask (2e graad)


We zoeken creatieve medewerkers die positief staan ten opzicht van onderwijsontwikkeling en zich herkennen in de begrippen zelfsturing, zelfstandigheid, zelfdisci...


Vacature leraar Scheikunde in Heerhugowaard

Ben jij de docent Scheikunde die onze bovenbouwleerlingen op betrokken wijze kennis van scheikunde bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Functie: Docent Scheikunde, 1e graad
School en locatie: Trinitas College, Han Fortmann
Ingangsdatum: 1 augustus 2015
Soort dienstverband: Tijdelijke, regulier


Vacature leraar Scheikunde in Oud Beijerland
CSG Willem van Oranje uit Oud Beijerland is met ingang van 01-08-2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Het betreft een vacature voor ca. 0.5 fte, voornamelijk in de bovenbouw van onze lokatie Zoomwijck.

Copyright Vacatures Leraar