Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in 's-Hertogenbosch

Ben je 2e graads bevoegd docent Scheikunde (of studerend voor je 2e graads bevoegdheid) én ben je per 1 augustus 2015 0,7 FTE beschikbaar? Het Jeroen Bosch college in ’s-Hertogenbosch zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar een enthousiaste collega die lessen Scheikunde en O&O kan geven aan onze onderbouw leerlingen (Vmbo-T & Havo & Vwo en gymnasium).

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 100 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen vmbo-t, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.


Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Winford Amsterdam uit Amsterdam is met ingang van 24-8-15 op zoek naar een leraar Scheikunde. Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Scheikunde (onderbouw/bovenbouw).

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Om het aantal lesuren voor komend schooljaar rond te krijgen zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de sectie scheikunde. De vacature staat open voor een eerstegrader.

De sectie scheikunde werkt vernieuwend. Smartboards zijn leuk (en alom aanwezig), maar ook zonder kost het je geen moeite om een klas te inspireren.

De sectie houdt zich aan hun programma, maar wijken ook graag af door bijvoorbeeld de leerlingen aan sterrenkunde te introduceren. Leren kunnen onze leerlingen allemaal. We komen ze echter graag tegemoet door de lessen leuk en uitdagend te maken. 

Vanaf volgend jaar starten we met lessen van 80 minuten. De onderbouw krijgt maximaal 3 lessen per dag en de bovenbouw maximaal 4 lessen op een dag. Sta je stevig in je schoenen, is scheikunde en alles wat daaraan gelieerd is je passie en is omgaan met leerlingen je tweede n...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal zoekt een, bij voorkeur 1e graads bevoegde, docent scheikunde.
Het betreft een 4 atheneumklas op één van onze scholen in Amsterdam voor twee uur per week, gedurende het gehele schooljaar.

Het valt eventueel te combineren met een funcie als tutor of huiswerkbegeleider bij Het Studielokaal.

U kunt u sollicitatie richten aan dhr Ton Chong
 

Vacature leraar Scheikunde in Groningen
De lessen waarop deze vacature betrekking heeft, zijn lessen aan de 1e tot en met de 4e klas mavo, havo en vwo.
Het betreft voor een groot deel periode onderwijs in natuurkunde, scheikunde, d.w.z. thematisch gericht onderwijs dat gedurende drie weken achter elkaar, anderhalf uur per dag aan een klas wordt gegeven.

 Naast periodeonderwijs zijn er ook een aantal lessen mens en natuur in klas 1 en 2 en lessen nask in mavo 3 en 4.

Vacature leraar Scheikunde in Den Haag
Luzac Lyceum Den Haag uit Den Haag is met ingang van 01 -08 -2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. We zijn op zoek naar een enthousiaste, bevlogen scheikunde docent!

Vacature leraar Scheikunde in Drunen
Goed onderwijs maak je samen!  
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontc...

Vacature leraar Scheikunde in Enschede
Ben jij een 1e graads bevoegde docent scheikunde en per 1 augustus beschikbaar voor een fulltime baan bij ons in Enschede? Wil je werken op een ondernemende begaafdheidsprofielschool? Reageer dan op deze vacature!

Vacature: Docent scheikunde, 1e graads.
School en locatie: Bonhoeffer College, locatie Van der Waalslaan.
Ingangsdatum: Per 1 augustus 2015.
Contracttype: Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Dienstverband: Fulltime (1,0 fte).
Salaris: Schaal LC, maximaal 4.413 euro bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
 
Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen scheikunde aan leerlingen in de bovenb...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal is een huiswerkinstituut dat op verschillende scholen in en rond Amsterdam huiswerkbegeleiding, examentrainingen en interimdocentschap biedt.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een locatiecoördinator voor één van onze vestigingen in Amsterdam. Dit is onze kleinste vestiging, wat betekent dat u waarschijnlijk de eerste maanden ook de enige huiswerkbegeleider zult zijn. Voor informatie over Het Studielokaal kunt u terecht op www.hetstudielokaal

Taken:
  • is contactpersoon naar de ouders
  • is contactpersoon naar de betreffende mensen in de school
  • draagt zorg voor de didactische en pedagogische uitvoering van het onderwijskundig beleid

Persoonskenmerken:
  • sociaal vaardig en prettig in omgang naar zowel volwassenen als leerlingen
  • pro-actief, goed georganise...

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Gezocht voor schooljaar 2015-2016: de beste docent scheikunde van Nederland!
De Hugo de Groot is hard op weg om de beste school van Rotterdam te worden. De school kan dit alleen als wij op de sleutelposities de beste docenten van Nederland hebben. De Hugo de Groot is op zoek naar de beste docent scheikunde van Nederland. Dat u de beste docent scheikunde van Nederland bent, blijkt uit uw CV, de referenties die wij inwinnen en uw ambitie. De Hugo de Groot beseft dat wij hoge eisen stellen. Dit betekent dat wij ook veel bieden. Naast onze excellente facilitering van de secties gaan wij de komende jaren extra investeren in de sectie scheikunde.

Eisen:
Een eerste graad bevoegdheid scheikunde;
Een excellent CV;
Uitgebreide kennis van de vakliteratuur;
Energie voor twee personen;
U bent loyaal aan de leerlingen;
U realiseert met on...

Vacature leraar Scheikunde in Maastricht

Docent Scheikunde eindexamenklassen VWO 5/6

Het Erasmus College biedt een doordacht gestructureerde leeromgeving aan leerlingen én docenten. Als docent dien je zowel aandacht te geven aan zowel het leerproces (hoe kom je aan kennis, hoe beoordeel je jezelf etc.) als aan het product.

Voor onze locatie in Maastricht op de markt zijn wij op zoek naar een docent scheikunde voor onze eindexamenklassen VWO 5/6.


Vacature leraar Scheikunde in Maastricht

Docent Scheikunde eindexamenklassen Havo 4/5

Het Erasmus College biedt een doordacht gestructureerde leeromgeving aan leerlingen én docenten. Als docent dien je zowel aandacht te geven aan zowel het leerproces (hoe kom je aan kennis, hoe beoordeel je jezelf etc.) als aan het product.

Voor onze locatie in Maastricht op de markt zijn wij op zoek naar een docent scheikunde voor onze eindexamenklassen HAVO 4/5.


Copyright Vacatures Leraar