Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Drunen
Goed onderwijs maak je samen!

Het d’Oultremontcollege in Drunen biedt aan ca. 1200 leerlingen vmbo-, mavo-, havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan. De school maakt deel uit van OMO Scholengroep De Langstraat die verder bestaat uit het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het Dr. Mollercollege en de Walewyc-mavo in Waalwijk. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Het d’Oultremontcollege heeft met ingang van heden een vacature voor

een docent scheikunde, 1e graad, die graag samenwerkt
en die het waardeert in een state of the art omgeving samen met leerlingen en collega’s te werken.

Het betreft een dienstverband voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De omvang van de vacature is 0,5 – 1,0 fte, afhankelijk van ervaring en deskundigheid is functieschaal LD bespreekbaar.

Profiel d’Oultremontdocent

Vacature leraar Scheikunde in Vlaardingen
Vacaturenummer: GVP-2016-okt-01
Publicatiedatum:  14-10-2016

Lentiz onderwijsgroep is een innovatieve scholengroep voor voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord, Midden-Delfland en Westland. Lentiz staat voor goed onderwijs voor alle leerlingen, is ondernemend en ontwikkelt innovatieve onderwijsprojecten in samenwerking met de regio. Lentiz onderwijsgroep telt 11 scholen met 7500 leerlingen en 800 medewerkers.
 
Voor Lentiz | Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen zoeken wij een:
 
Docent scheikunde
 
Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband
 
Ingangsdatum: 1 januari 2017
Totaal werktij...

Vacature leraar Scheikunde in Castricum
Wij zijn met ingang van 1 januari 2017 op zoek naar een enthousiaste docent scheikunde, 1e of 2e graads voor 1,0 fte. Er kan ook op een deel van de vacature worden gesolliciteerd.

Het Jac. P. Thijsse College is een school waar onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staat. De sectie scheikunde levert daaraan een belangrijke bijdrage. De bèta vleugel is een inspirerende omgeving met prachtige lokalen en uitstekende voorzieningen.
Differentiatie in de klas is een didactisch speerpunt van de school. 
Affiniteit en/of ervaring met Tweetalig Onderwijs is een pré.
 

Vacature leraar Scheikunde in Almere-Buiten
De Almeerse Scholen Groep is voor het Oostvaarders College, school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en (bovenbouw) VMBO, voor HAVO en VWO op zoek naar een

Docent Scheikunde
1e graads

Op het Oostvaarders College groeien talenten!
Ieder kind heeft talent, ieder kind krijgt de kans dit talent op zijn niveau te ontwikkelen. Het geldt natuurlijk voor het kunnen leren, maar het kan ook gaan om kunst, science, sport of taal. De school heeft oog voor individuele mogelijkheden en zorgt ervoor dat iedere leerling tot zijn recht komt.
Bij ons op school staat betekenisvol leren in een uitdagende en veilige leeromgeving centraal. We begeleiden onze leerlingen in het maken van goede keuzes op hun weg naar zelfstandigheid.

Vacature leraar Scheikunde in Hilversum
Stichting CVO 't Gooi uit Hilversum is met ingang van Per direct op zoek naar een leraar Scheikunde. Het gaat om 6 lesuren aan Havo en VWO klas 3.

Vacature leraar Scheikunde in Haarlem
Eerste Christelijk Lyceum uit Haarlem is met ingang van zsm op zoek naar een leraar Scheikunde. Het ECL is met spoed op zoek naar een docent Scheikunde met een 2e graads lesbevoegdheid voor 6 lesuren per week aan Havo en Vwo klas 3.
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van het verlof.
Ingangsdatum: per direct.
 

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Melanchthon uit Rotterdam is met ingang van Z.s.m. op zoek naar een leraar Scheikunde. Melanchthon Schiebroek is met spoed op zoek naar een enthousiaste en tweede graads bevoegde docent Scheikunde. Het betreft een vacature van 0.6-0.8 FTE voor het restant van schooljaar 2016-2017.
 

Vacature leraar Scheikunde in Lelystad
De functie
In deze tijdelijke functie ben jij het scheikundig geweten voor leerlingen in klas 3 van de tl, de havo en het vwo op de SGL. Je maakt ze enthousiast voor het vak, leert ze iedere dag iets bij en je focust je op de groei van elke leerling. Je neemt de ruimte om nieuwe werkvormen uit te proberen. Zo leren we ook als docent iedere dag.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Wat ga je doen als docent science?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen science. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de verdere ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school. 
 
Als nieuwe school zijn we volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega’s hierbij.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Wij zoeken een creatieve onderwijsvernieuwer!

Wat ga je doen?
Je gaat samen met een kleine groep gemotiveerde collega’s een toekomstige school opbouwen. Ons nieuwe initiatief maakt geen onderscheid in onderwijsniveaus en is gebaseerd op Project Based Learning. Dat kent een totaal andere organisatie, structuur en inhoudelijke invulling dan het klassieke klassikale systeem. De samenwerking tussen de verschillende onderwijsniveaus vergt een andere aanpak van docenten. Op alle niveaus staat samenwerking centraal.

Vacature leraar Scheikunde in Lochem
Voor onze VMBO locatie Doetinchem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde

-      Docent Natuur- en Scheikunde

Omvang
0,75 FTE. Het betreft een tijdelijke vacature vanwege zwangerschapsverlof van februari tot en met mei 2016.

We zien graag je sollicitatiebrief en CV tegemoet.
Reageren kan tot en met zondag 8 januari 2017.
 
 

Vacature leraar Scheikunde in Dordrecht
Het Insula College Dordrecht havo/vwo zoekt met ingang van half januari 2017 invulling voor de vacature:

docent nlt onderbouw
voor ongeveer 12 lessen per week

Onze school biedt het modulevak Natuur, Leven en Technologie aan. Het gaat om een reguliere functie, met –bij positief functioneren- uitzicht op een vast dienstverband.
 
Functie-eisen:
Wanneer u beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid biologie of natuurkunde of scheikunde, dan wel op korte termijn uitzicht hierop hebt, en wanneer u ervaring hebt  -of aantoonbaar in staat bent deze op te bouwen-  en les wilt geven op een prettige school, dan nodigen wij u uit om op deze vacature(s) te reageren.
 
Salariëring:
Voor de functie is, afhankelijk van bevoegdheid en ervaring, een LB- functie beschikbaar. Er...

Vacature leraar Scheikunde in Laren
Laar&Berg is op zoek naar een
Docent Science (m/v) voor ca. 1 fte

Functieomschrijving
Je gaat lessen science geven, voornamelijk in de onderbouw. Je draagt bij aan curriculumontwikkeling en werkt daartoe nauw samen met je collega’s in de vakgroep science. De MYP-lessen worden in het Engels gegeven.  ​
 
Wij zoeken
Wij zoeken een collega met een achtergrond in natuurkunde, scheikunde of biologie die:
- enthousiast is voor het vak science;
- passie heeft voor de ontwikkeling van jongeren;
- zich comfortabel voelt om in het Engels les te geven;
- affiniteit heeft met internationalisering;
- gebruik maakt van een variatie aan middelen en materialen in de lessen;
- uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden heeft;
- bevoegd is (twee...

Vacature leraar Scheikunde in Barendrecht
docent scheikunde
School:OZHW Dalton Lyceum Barendrecht
Contactpersoon:Dhr. P. Nienkemper, teramleider vwo bovenbouw, Mevr. I. Hoogervorst, teamleider brugklas, Mevr. S. Griep, directiesecretaresse
Telefoonnummer:0180-642183, 0180-642183, 0180-642183
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
Uren:11 lessen van 60 minuten
Fte:0,55
Roosterdagen:
Onderwijsvorm:havo, mavo, vwo
Afdeling:onderbouw
Dienstverband:vervanging
Bevoegdheid:2e graad
Aanvangsdatum:z.s.m.
Extra informatie: om te solliciteren ga naar www.r...

Vacature leraar Scheikunde in Kampen-Dronten
Op de locatie Marinus Postlaan ontwikkelt het Almere College eigentijds en aansprekend onderwijs voor Mavo, Havo en Vwo. Binnen een kleinschalige setting bieden we docenten veel kansen om mede vorm te geven aan het onderwijs van de nabije toekomst.

Het Almere College Kampen, locatie Marinus Postlaan kenmerkt zich door:
  • betrokken en enthousiaste collega’s die gáán voor hun leerlingen,
  • kleinschaligheid en ‘korte lijnen’,
  • kansen en mogelijkheden voor wie zich verder wil ontwikkelen.

Vacature leraar Scheikunde in Bunschoten
Het Oostwende College is een open christelijke school met 400 leerlingen en 50 personeelsleden die midden in de gemeenschap Bunschoten-Spakenburg staat. Het Oostwende College is een overzichtelijke en persoonlijke school die staat voor ondernemend onderwijs. Het gaat hierbij om een ondernemende houding die kenmerkend is voor de hele school. De school heeft een breed onderwijsaanbod en een goede mix van binnen- en buitenschools leren. Inmiddels is een levendige verbinding ontstaan tussen bedrijven, instellingen en het Oostwende College.

Wij zoeken een docent NaSk met bevoegdheid scheikunde voor 2 lessen scheikunde havo/vwo 3 en 5 lessen NaSk vmbo tl en vmbo b/k. Lesduur 70 minuten.

Het betreft een tijdelijke functie tot 01-08-2017, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en afhankelijk van voldoende formatieruimte.

Het werkel...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal geeft op een van haar scholen verschillende examentrainingen op de volgende data:
  • dinsdag 20 december,
  • woensdag 21 december
  • donderdag 22 december.
Het betreft zowel het havo als het vwo.
De trainingen zullen in teamverband worden georganiseerd en uitgevoerd, wat betekent dat we niet alleen op zoek zijn naar ervaren en (1e graad) bevoegde docenten, maar ook naar assistent-docenten /student-begeleiders (onbevoegd, minder ervaren, in opleiding etc.).

De trainingen nemen de gehele dag in beslag (9-17). Ook als u niet alle drie de genoemde dagen beschikbaar bent, wordt u van harte uitgenodigd te solliciteren naar deze functie (goede docenten zijn namelijk altijd van harte welkom bij ons!)

U kunt uw reactie richten aan de heer Arjan Buijks


ps: gelieve enkel via de site van Me...

Vacature leraar Scheikunde in Almere
Wij zoeken per direct:

- docenten Scheikunde voor scholen in de regio Almere
 
Almeerse Docenten Brigade
Wij zoeken docenten die graag naar Almere komen om hier een onderdeel te gaan uitmaken van het verbeteren van het onderwijs voor de nieuwe generatie. Er is een grote behoefte aan docenten voor de tekortvakken. Als docent krijg je met dit traineeship een jaar begeleiding om vervolgens de stap te maken naar een school in de regio Almere.
 
Programma:
- Unieke kans op uitdagende vacatures in Almere
- Professionele introductiecursus, coaching en trainingsprogramma
- Leuk welkomstpakket en regeling voor wonen (hotel met ontbijt) en werken in Almere
- Uitzicht op vaste baan
 
Vaste aanstelling
Na of binnen het jaar kan de s...

Vacature leraar Scheikunde in Nederland
Voor de MeesterBaan Invalpool zijn wij het gehele jaar door op zoek naar:

- professionele en ambitieuze docenten Scheikunde (0,2 - 1,0 fte)

die uitdagende opdrachten zoeken bij scholen. Wij zoeken docenten die zich snel kunnen aanpassen aan een nieuwe omgeving, leerlingen snel kunnen meenemen in de lesstof en tijdelijke vacatures als een uitdaging zien.
 
Via de MeesterBaan Invalpool benaderen scholen, onze recruiters en werving & selectiebureaus (indien door u aangegeven) u direct voor opdrachten. U kunt kosteloos een professioneel profiel presenteren voor een nieuwe uitdaging. Scholen zoeken zelf in de invalpool en benaderen u direct voor een tijdelijke vacature. U kunt zelf uw profiel beheren. U bepaalt uiteraard zelf of de opdracht past bij uw uitdagingen.

Doelgroepen:
De Meeste...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor een van onze locaties, een middelbare school voor Havo-VWO in Enkhuizen, zoeken wij enthousiaste huiswerkbegeleider, gespecialiseerd in het vak scheikunde. Dit vak beheers je in ieder geval tot het 5e jaar VWO.

Het gaat (vooralsnog) om 1 middag van 3 uur in de week. Beschikbaarheid op maandag is een vereiste. Tijd: maandagmiddag van 14:00 tot 17:00. Op termijn zijn wellicht meer uren mogelijk.

Wij bieden een prettige en collegiale werkomgeving, deskundige begeleiding en een prima uurvergoeding. 

Interesse? Je kunt je sollicitatie, voorzien van CV en korte motivatie, richten aan dhr. Arjan Buijks. We nodigen je van harte uit om meer over onze werkwijze te lezen op www.hetstudielokaal.nl.

Copyright Vacatures Leraar