Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Eindhoven
Op ’t Joris doet iedere leerling er toe

Het Sint-Joriscollege is een school voor vwo (gymnasium en atheneum), havo en mavo. ’t Joris biedt het project Kunst & Cultuur aan, heeft een bètaprogramma en voor leerlingen met een brede belangstelling voor sport zijn er de sportklassen. Daarnaast is ’t Joris een Topsport Talentschool (LOOT) met een daaraan apart verbonden onderwijsvorm voor CTO-leerlingen (Centrum voor Topsport en Onderwijs) en de enige gecertificeerde Cultuurprofielschool in de regio Eindhoven. De school telt circa 1490 leerlingen.


Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een (deels) vast dienstverband bij goed functioneren en voldoende formatie.

Voor meer informatie over onze vacatures én het Sint-Joriscollege verwijzen wij u g...

Vacature leraar Scheikunde in Boxmeer
Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep. In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan. In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan. Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Per 03 oktober 2016 zijn we op zoek naar een 1e graads docent scheikunde. Het betreft een tijdelijke vacature t/m eind april ter vervanging van ...

Vacature leraar Scheikunde in Asten
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Scheikunde, 1e graads bevoegd.
Reguliere uren met uitzicht op een vaste aanstelling voor 0.5 tot 0.8 FTE

De docent moet zich herkennen in het docentenprofiel van het Varendonck College

De docent op het Varendonck College heeft plezier in zijn werk en straalt dat ook uit.
- Hij denkt in mogelijkheden en kansen.
- Hij werkt zelfstandig en kan goed samenwerken.

De docent op het Varendonck College ontwikkelt zich permanent.
- Hij heeft vernieuwende ideeën en durft ook initiatief te nemen om deze ideeën te realiseren.
- Hij deelt kennis, wordt geïnspireerd en inspireert anderen.
- Hij werkt opbrengstgericht, is gericht op voortdurende verbetering, analyseert en onderzoekt zijn resultaten en verbindt aan de uitkomsten conclusies en vervolgacties.
- Hij re...

Vacature leraar Scheikunde in 's-Hertogenbosch
Het Jeroen Bosch College in ’s-Hertogenbosch is voor het schooljaar 2016-2017 op zoek naar een 1e graads docent, die lessen Scheikunde kan verzorgen aan onze bovenbouw leerlingen.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 100 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo (met ingang van schooljaar 2016-2017), Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, r...

Vacature leraar Scheikunde in Drunen
OMO SG De Langstraat - d'Oultremontcollege uit Drunen is met ingang van op zoek naar een leraar Scheikunde. Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.

Vacature leraar Scheikunde in 's-Hertogenbosch
Het Jeroen Bosch College in ’s-Hertogenbosch is voor het schooljaar 2016-2017 op zoek naar een 1e graads docent Scheikunde, die tevens lessen O&O kan verzorgen aan onze leerlingen.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 100 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo (met ingang van schooljaar 2016-2017), Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.

Op het Jeroen Bosch College kiezen steeds meer leerlingen voor bèta; er is in de vaksecties en bèta-br...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Amsterdams Lyceum uit Amsterdam is met ingang van nieuwe schooljaar op zoek naar een leraar Scheikunde. Herhaalde oproep!

Gevraagd met ingang van het nieuwe schooljaar een 1e graads bevoegde docent scheikunde.

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Mytylschool De Brug uit Rotterdam is met ingang van 1-8-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor de afdeling vmbo-havo zijn wij op zoek naar een docent scheikunde voor 3 lessen in de week aan havo 4-5. 

Vacature leraar Scheikunde in Veenendaal
Met ingang van het nieuwe schooljaar (2016-2017) zijn wij op zoek naar een docent scheikunde.

Zoek jij de uitdaging om mee te werken aan verdere ontwikkeling van eigen materiaal en methode (zowel inhoudelijk als qua digitalisering)?

Werk jij graag in een vakoverstijgende setting? En zoek je naar vakoverstijgende samenwerking, differentiatie / beta+ / betablok?

Ben jij het bezit van een 1e graads lesbevoegdheid scheikunde en wil je lesgeven aan onze leerlingen in de bovenbouw havo/vwo? Solliciteer dan nu!

Vacature leraar Scheikunde in Capelle a/d IJssel
IJsselcollege uit Capelle a/d IJssel is met ingang van 01.08.2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. U geeft les aan onze bovenbouwklassen HAVO/VWO

Vacature leraar Scheikunde in Zaltbommel
Cambium College uit Zaltbommel is met ingang van 01-08-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor het nieuwe schooljaar zijn we voor onze locatie Buys Ballot op zoek naar een docent Scheikunde.
De lessen worden voornamelijk gegeven in de bovenbouw van de havo en vwo.

Vacature leraar Scheikunde in Eindhoven
Zoek je een parttime baan waarbij je je kennis en ervaring in kan zetten om het vak scheikunde op een hoog niveau te brengen? Wil je aan de slag op een kleinschalige havo/vwo-school in Eindhoven en vind je het leuk om met jongeren te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: Docent scheikunde 1e graads.
School en locatie: Augustinianum in Eindhoven.
Ingangsdatum: Per 1 augustus 2016.
Contracttype: Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Dienstverband: Parttime, 0,5 - 0,8 fte.
Salaris: Schaal LC, maximaal 4.504 euro bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekos...

Vacature leraar Scheikunde in Gouda
Voor onze sector lyceum-havo zoeken wij per het nieuwe schooljaar een docent scheikunde voor in totaal 0,3 fte, 1e of 2e graads bevoegdheid. Dit betreffen reguliere lesuren.

Wij zijn een school met ambities op onderwijskundig gebied.
Daarom zoeken wij collega's die een bijdrage willen leveren aan:
- Tweetalig onderwijs (is een pré)
- Talentprogramma's
- Onderwijs op maat voor zorgleerlingen
- Internationalisering

Vacature leraar Scheikunde in Hoorn
Tabor College d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal uitstroomprofielen. Naast De Nieuwe Mavo (of theoretische leerweg (TL)) zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Tevens wordt er in al die leerwegen leerwegondersteuning (LWO) geboden. d'Ampte is degelijk vernieuwend en maakt als één van de 60 scholen in Nederland deel uit van het leerlab digitale didactiek. Om de lessen zo goed mogelijk voor te bereiden en uit te voeren heeft elke docent de beschikking over een Macbook en een iPad. Eigen verantwoordelijkheid en kwaliteitszorg staan hoog in het vaandel van de school. Je maakt deel uit van een enthousiast en betrokken team. 

Met ingang van het nieuwe schooljaar (augustus '16) zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiast...

Vacature leraar Scheikunde in Capelle a/d IJssel
IJsselcollege uit Capelle a/d IJssel is met ingang van 01.08.2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zoeken bij voorkeur een docent, die zowel natuurkunde als scheikunde kan geven aan onze leerlingen van de bovenbouw MAVO en onderbouw HAVO.

De vacature kan ook per vakgebied ingevuld worden:
docent natuurkunde 10 lesuur
docent scheikunde 8 lesuur

Vacature leraar Scheikunde in Den Bosch
Stedelijk Gymnasium Den Bosch uit Den Bosch is met ingang van 1-8-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Het gaat om lessen scheikunde en nask, voornamelijk in de onderbouw van het Stedelijk Gymnasium van 's-Hertogenbosch.
De lessen worden ingeroosterd op 4 dagen.

Vacature leraar Scheikunde in Utrecht
Als lerarenopleider scheikunde studenten opleiden tot enthousiaste en vernieuwende eerste- of tweedegraads bevoegde docenten?
 
Met je innovatieve bijdrage ben je telkens op zoek naar nieuwe, moderne methodes om ons onderwijs beter te maken en om onze studenten te motiveren. Je krijgt ruimte om jezelf verder te ontwikkelen tot een ondernemende, internationaal georiënteerde hogeschooldocent.

Je werkzaamheden
Je begeleidt studenten in hun ontwikkeling naar professioneel leraar. De doelgroep die je opleidt is zeer afwisselend. De bachelor opleiding bestaat uit voltijdstudenten die aan het begin van hun loopbaan en ontwikkeling staan en deeltijdstudenten met meer werk- en levenservaring. Studenten van de deeltijd masteropleiding willen hun onderwijservaring verfijnen en uitdiepen om te komen tot e...

Vacature leraar Scheikunde in Den Helder
Scholen aan Zee uit Den Helder is met ingang van op zoek naar een leraar Scheikunde. Zie link voor sollicitatie

Vacature leraar Scheikunde in Elst
LYCEUM ELST ZOEKT EEN
1e graads docent scheikunde voor ca. 0,6 – 0,8 fte

DE UITDAGING
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent scheikunde, met name voor bovenbouw havo en vwo, die werkt vanuit de overtuiging dat het leggen van relatie, en het stimuleren van autonomie en competentie, het maximale uit de leerling haalt. Binnen de les is de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd en ben je in ontwikkeling. Binnen de bèta-vakgroep werk je aan het excellentieprogramma. Naast het primaire proces biedt Lyceum Elst volop mogelijkheden om te ontwikkelen.

DE OMGEVING
Lyceum Elst is een jonge, actieve, groeiende school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. In onze school werken we enthousiast samen aan de verdere professionalisering van...

Vacature leraar Scheikunde in Doetinchem
Herhaalde oproep!

Het Rietveld Lyceum is voor schooljaar 2016-2017 op zoek naar een 
 
docent scheikunde 1e graads.
 
Het betreft een tijdelijke vacature tot 1 augustus 2017 op reguliere basis. Bij goed functioneren en bij voldoende formatieruimte is verlenging mogelijk. Het aantal lesuren is nog nader te bepalen.

 

Vacature leraar Scheikunde in Oegstgeest

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt per 1 augustus 2016:

Docent Scheikunde (ong. 0,5 FTE)

Wij zoeken een docent met een 1e graad bevoegdheid voor de Nederlandse afdeling en internationale klassen.

Wij bieden
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest biedt aanstellingen in salarisschalen LB en LC. Doorgroeien naar salarisschaal LD behoort tot de mogelijkheden. De CAO VO is van toepassing.


Vacature leraar Scheikunde in Holten
SG De Waerdenborch uit Holten is met ingang van Schooljaar 2016-2017 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor schooljaar 2016-2017 zijn wij op zoek naar een :

- enthousiaste collega 1e graads Scheikunde. 


 


Vacature leraar Scheikunde in Almere
De Almeerse Scholen Groep zoekt voor Montessori Lyceum Flevoland met ingang van het nieuwe schooljaar een

docent Scheikunde 2e graads
0,4 fte


Het Montessori Lyceum Flevoland is onderdeel van de Almeerse Scholengroep en is een Montessori-school die kleinschalig onderwijs aanbiedt en volop in beweging is. Uitgangspunt van ons onderwijs is “leer mij het zelf te doen”.
We werken hard aan kwaliteit en de doorontwikkeling van de school. Binnen ons onderwijs en binnen de school is veel ruimte voor eigen initiatief. De school heeft 550 leerlingen en er werken ruim 60 medewerkers.
Omdat het Montessori Lyceum een ambitieuze school voor Montessori-onderwijs is houden onderwijsontwikkeling en groeiende leerlingenaantallen ons dagelijks bezig. We richten ons op maatwerk en innovatief onderwijs, waaronder gepersonaliseerd leren en de ...

Vacature leraar Scheikunde in Den Haag
Met ingang van de cursus 2016-2017 komt een betrekking vrij voor een gedreven docent(e) scheikunde, met een eerstegraads bevoegdheid.
U gaat deel uitmaken van een actieve sectie en van een gemotiveerd en betrokken docentencorps, waar - zo leert de ervaring ons - u snel een eigen plek zult gaan innemen. De manier waarop de school u als nieuwe docent begeleidt, wegwijs maakt in onze organisatie en vertrouwd maakt met de praktijk van het daltononderwijs, draagt daaraan bij: wij vragen kwaliteit, maar bieden die ook.
Voelt u zich geprikkeld door deze tekst en door de indruk die bij u achterblijft na het lezen van de informatie over Dalton Den Haag en het bekijken van de website? Schroomt u niet om contact op te nemen als u vragen heeft of langs wilt komen.
U bent van harte welkom!

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
St. Nicolaaslyceum uit Amsterdam is met ingang van 1-8-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zoeken een enthousiaste docent(e) scheikunde 1e of 2e graad

Kandidaten die native speaker Engels zijn, of ervaring hebben met tweetalig onderwijs genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Ervaring in het VO is gewenst.

 


 

Vacature leraar Scheikunde in Almere
De Almeerse Scholen Groep is met ingang van 1 augustus 2016 voor het Montessori Lyceum Flevoland op zoek naar een

docent scheikunde 1e graads

Het Montessori Lyceum Flevoland is onderdeel van de Almeerse Scholengroep en is een Montessori-school die kleinschalig onderwijs aanbiedt en volop in beweging is. Uitgangspunt van ons onderwijs is “leer mij het zelf te doen”.
We werken hard aan kwaliteit en de doorontwikkeling van de school. Binnen ons onderwijs en binnen de school is veel ruimte voor eigen initiatief. De school heeft 550 leerlingen en er werken ruim 60 medewerkers.
Omdat het Montessori Lyceum een ambitieuze school voor Montessori-onderwijs is houden onderwijsontwikkeling en groeiende leerlingenaantallen ons dagelijks bezig. We richten ons op maatwerk en innovatief onderwijs, waaronder gepersonaliseerd leren en de ...

Vacature leraar Scheikunde in Zeist

De Breul is voor het nieuwe schooljaar 2016 – 2017 op zoek naar een enthousiaste docent voor het vak:

Natuur/scheikunde (2e graads) en/of Scheikunde (1e graads) voor 0,7 - 0,8 fte. 

De exacte omvang van het dienstverband wordt op een later moment en in overleg vastgesteld.

Wij vragen van onze docenten:

 • Een professionele, ontwikkelingsgerichte instelling
 • Pedagogisch competent en leerling gericht te werken
 • Initiatiefrijk en vernieuwend te zijn
 • Samenwerken en samen leren te stimuleren

Een uitgebreide functieomschrijving is op te vragen via Personeelszaken. 

Wij bieden

 • Een gedegen introductie, begeleiding en beoordeling
 • Ontplooiingsmogelijkheden in de vorm van verschillende taken binnen de ...

Vacature leraar Scheikunde in Wassenaar
Voor onze school in Wassenaar zijn we per 1 augstus 2016 op zoek naar een Docent Scheikunde 2e graads voor 0,5 fte.
 • Vernieuwd bèta-programma in de onderbouw met scheikundelessen vanaf klas 2

 • Uitstekende practicum voorzieningen

 • Ondersteuning van TOA

 • Enthousiast bèta-team

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder extra periodiek bij indiensttreding, ontwikkeluur en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Goed georganiseerde en prettige school, goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer (bushalte voor de school)

 • Omvang aanstelling in overleg, combinatie met andere vakken behoort tot de mogelijkheden


Vacature leraar Scheikunde in Delft
Voor Stanislascollege Westplantsoen in Delft zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent scheikunde 1e graad voor 0,7-0,8 fte.

Stanislascollege Westplantsoen verzorgt onderwijs voor gymnasium, atheneum en havo en telt ongeveer 1800 leerlingen. Wij willen een prettige school zijn waar leerlingen en personeelsleden graag deel van uitmaken. We streven ernaar een hoog niveau en een brede opleiding aan te bieden.

Vacature leraar Scheikunde in Hilversum
Het Comenius College te Hilversum (www.comenius-hilversum.nl) zoekt een docent scheikunde eerstegraads, ongeveer 0,8 FTE.
U kunt uw sollicitatiebrief met CV voor deze vacature mailen naar conrector bovenbouw Merlijn Verstraeten: m.verstraeten@comeniusnet.nl.
U kunt solliciteren tot vrijdag 3 juni 2016.

Vacature leraar Scheikunde in Apeldoorn
Parkendaal Lyceum in Apeldoorn is een kleine, particuliere school waar gewoon lesgegeven wordt op de niveau's MAVO, HAVO en VWO. Wij zijn op zoek naar een 1e graads docent Scheikunde voor de HAVO en het VWO. Belangrijke kenmerken van ons lyceum zijn: kleine klassen en individuele leerling benadering maar vooral ook persoonlijk, gezellig en vooral geen vergadercultuur. Overleg vindt veelal informeel en rechtstreeks plaats.
Les wordt gegeven in twee gezellige, monumentale schoolgebouwen in het centrum van Apeldoorn (zie website : www.parkendaal.nl). Het aantal uur is afhankelijk van de inschrijvingen en kan dus varieren. De uren worden in overleg met jou wensen ingeroosterd. Ideaal te combineren met een andere, niet volledige aanstelling.
Een combinatie met onze andere vacature voor Natuurkunde zou zeer wenselijk zijn.<...

Vacature leraar Scheikunde in Bergen
Docent Scheikunde, deeltijd. 
Onderverdeeld in vaklessen en periodelessen.
Gaat in per 1 augustus 2016, het nieuwe schooljaar.
Wat is periodeonderwijs (ook wel hoofdonderwijs genoemd): lees hier.
Voor een leraar met echt passie voor zijn of haar werk is periodeonderwijs de mooiste onderwijsvorm omdat je echt je passie voor je vak kwijt kunt. Niet slaafs het boek volgen, maar in iedere les de leerlingen inspireren en bewegen voor jouw vak, drie weken lang, de eerste twee lessen.
Meer informatie? Mail naar f.opteinde@arh.nl.
Mail uw motivatie en cv naar s.penning@arh.nl.
Per brief solliciteren? Stuur uw motivatiebrief met cv naar:
Adriaan Roland Holstschool
Tav Silvia Penning, personeelszaken
Postbus 222
...

Vacature leraar Scheikunde in Breda
Newmancollege uit Breda is met ingang van op zoek naar een leraar Scheikunde. Het betreft reguliere uren in de onderbouw en bovenbouw havo/vwo. We zoeken een ervaren collega die ontwikkelingsgericht is.
Een combinatiefunctie van docent natuurkunde en scheikunde is mogelijk. 

Vacature leraar Scheikunde in Vlaardingen
De Mavo Vos uit Vlaardingen is met ingang van 01-08-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor het nieuwe schooljaar 2016-2017 zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent(e) Scheikunde, (bovenbouw).

Vacature leraar Scheikunde in Nederland
Wij zijn het gehele jaar door op zoek naar:

professionele en ambitieuze docenten Scheikunde (0,2 - 1,0 fte)

die uitdagende opdrachten zoeken bij scholen. Wij zoeken docenten die zich snel kunnen aanpassen aan een nieuwe omgeving, leerlingen snel kunnen meenemen in de lesstof en tijdelijke vacatures als een uitdaging zien.
 
Via de invalpool benaderen scholen en onze recruiters u direct voor opdrachten. U kunt kosteloos uw profiel presenteren aan scholen voor een nieuwe uitdaging. Scholen zoeken zelf in de invalpool en benaderen u direct voor een tijdelijke vacature. U kunt zelf uw profiel beheren. U bepaalt uiteraard zelf of de opdracht past bij uw uitdagingen.
 
Docenten, onderwijs ondersteunend personeel en onderwijsmanagers kunnen zich aanmelden. Kandidaten kunnen uiteraard ook gepensioneerd zijn of Z...

Vacature leraar Scheikunde in Delft

De locatie Reinier de Graafpad  verzorgt onderwijs voor mavo en havo en telt 770 leerlingen. Komend schooljaar starten we met de havo bovenbouw.  In havo 4 worden alle profielen aangeboden. Binnen de profielen hebben leerlingen diverse keuzemogelijkheden.
Het Stanislascollege Reinier de Graafpad is een kleinschalige school, waar  duidelijk te merken is  dat men  bij elkaar betrokken is. Samen maken we de school en we voelen ons daar verantwoordelijk voor. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en voor activerende didactiek.
 

Wij zijn voor onze mavo/havo school  aan het Reinier de Graafpad  met ingang van het nieuwe schooljaar 2016-2017 op zoek naar een betrokken docent Scheikunde.


Vacature leraar Scheikunde in Breukelen
Het Vecht-College is een particuliere middelbare school waar leerlingen hun mavo-, havo- of vwo-opleiding kunnen volgen. Door het kleinschalige karakter is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van iedere leerling én veel tijd voor uitleg en oefening van de lesstof.

Op het Vecht-College staat niet alleen vakinhoudelijke kennis centraal: leerlingen werken ook aan belangrijke studievaardigheden als plannen en structureren. Ouders zijn nauw betrokken bij de voortgang en het contact met docenten is laagdrempelig. Leerlingen werken in een prettige leeromgeving, waar ze een duwtje in de rug krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Tot ze hun diploma gehaald hebben of weer uitstromen naar het regulier onderwijs.

Vacature leraar Scheikunde in Heerhugowaard
Ben jij de docent Scheikunde die onze leerlingen van de havo/vwo op betrokken wijze kennis van scheikunde bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Functie: Docent Scheikunde, 1e graad
School en locatie: Trinitas College, Han Fortmann
Ingangsdatum: 1 augustus 2016
Soort dienstverband: Tijdelijke, regulier

Vacature leraar Scheikunde in Maarssen

Nog steeds zijn wij zoekende naar een docent scheikunde.

De sectie scheikunde/nask bestaat op dit moment uit twee personen en wordt met deze vacature uitgebreid naar drie personen.  De sectie hecht veel waarde aan goed en helder overleg en maakt gezamenlijk afspraken over planningen, af te nemen practica en toetsing.

Deze vacature betreft circa 17 uur eerste- en tweedegraads uren. Dit kan in alle afdelingen het geval zijn.

Afhankelijk van de bevoegdheid en ervaring is waardering van deze functie in schaal LB, LC of LD mogelijk.


Vacature leraar Scheikunde in Spijkenisse
OSG De Ring Van Putten uit Spijkenisse is met ingang van 01-08-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. het betreft een vacature voor scheikunde in de onderbouw: 3 mavo, 3 havo, 3 vwo en 4 mavo

Vacature leraar Scheikunde in Shanghai / Beijing
Looking for Teachers
 
Are you interested in working in China starting this September?  World Leading Schools Association (wlsafoundation.com) and CHEER Foundation (cheereef.com) in Shanghai and Beijing are looking for highly motivated teachers at their international secondary school programs in China.
Our International Education programs are designed to help students prepare to either transfer abroad to the US or other English speaking countries, high schools or to enroll in Western Universities upon graduating from high school.  To do this, we have modeled a programme based on Western curriculum (both standard and AP) to prepare students for passing the SAT exams.  Our program has been so successful that other Chinese schools in Beijing and Shanghai have requested that we set up International Departments within the...

Vacature leraar Scheikunde in Barendrecht
Docent scheikunde
School:OZHW Dalton Lyceum Barendrecht
Contactpersoon school:
Dhr. P. Nienkemper, teamleider vwo bovenbouw
Mevr. I. Hoogervorst, teamleider brugklas
Mevr. S. Griep, directiesecretaresse
Telefoonnummer contactpersoon:0180-642183
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
Uren:21 / Fte:1,00
Roosterdagen:Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Onderwijsvorm:havo, mavo, vwo
Afdeling:Bovenbouw Onderbouw
Dienstverband:Tijdelijk met uitzicht op vast
Bevoegdheid:1e of 2e graad
Aanvangsdatum:met ingang van nieuw schooljaar
...

Vacature leraar Scheikunde in Uithoorn
Alkwin Kollege uit Uithoorn is met ingang van 01-08-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Wij zijn op zoek naar een docent Scheikunde voor ongeveer 0,6 tot 0,8 fte met een 1e graad bevoegdheid.

Vacature leraar Scheikunde in Zutphen
Lesgeven met plezier!
 
Op Het Stedelijk Zutphen leren leerlingen met plezier! Dat doen ze in een kleinschalige school, waarin persoonlijk leren en maatwerk centraal staan. Leerlingen maken hun eigen keuzes in hun programma en kiezen de weg naar hun diploma dat bij hen past. Docenten en medewerkers begeleiden hen daarbij. Onze brugklassers maken al voor de zomer kennis met hun coach, tijdens een persoonlijk gesprek waarbij natuurlijk ook hun ouders aanwezig zijn. Dat gesprek herhalen we iedere acht weken!
 
Wij zijn op zoek naar een frisse docent Scheikunde voor de bovenbouw van het Lyceum, dus wil je graag werken in een groeiende, dynamische school?
Ben je een kei in het leveren van maatwerk zodat elke leerling zich maximaal ontwikkelt? Ben jij de docent die lesgeeft met plezier en breng je dat ook over aan je leerlinge...

Vacature leraar Scheikunde in Middelburg

Omschrijving

 • Het gaat om een tijdelijke aanstelling (met uitzicht op vast bij goed functioneren);
 • Betrekkingsomvang: +/- 0,8000 FTE (ca. 20 lesuren per week);
 • Locatie: Nehalennia SSG locatie Breeweg;
 • Aanvang: 1 augustus 2016;
 • Doelgroep: Bovenbouw HAVO/VWO/Gymnasium;
 • Vakken: Scheikunde, Onderzoek en Ontwerpen, Natuur Leven en Technologie.

Vacature leraar Scheikunde in Haarlem
Lyceum Sancta Maria is voor het schooljaar 2016-2017 op zoek naar een
DOCENT SCHEIKUNDE 1e graads.

Wij zijn op zoek naar collega's die goed zijn in hun vak, verbinding kunnen maken met leerlingen en bij willen dragen aan een nog beter Sancta Maria.

Sancta is een "éénpitter" en staat bekend als een prettige en veilige school.
Het contact tussen collega's, leerlingen en ouders staat hoog in het vaandel.

Wij zoeken collega's die zich kunnen vinden in;
- Goed en modern onderwijs
- Excelleren en omgaan met verschillen
- Samenwerken en samen leren
- Wereldburgerschap, Sancta is een UNESCO school

Wil en kan jij je bijdrage hier aan leveren/ Reageer dan op deze vacature en stuur een mail met je motivatie en CV naar Mw. Martine Jonker van Sancta Maria.

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor een van onze locaties in Amsterdam-Zuid zoeken wij een enthousiaste docent/huiswerkbegeleider, die een of meerdere betavakken (wiskunde, scheikunde of natuurkunde) tot op 6 VWO-niveau beheerst.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en de wil om leerlingen in het VO vooruit willen helpen zit in je bloed. Je hebt daarnaast een (bijna) afgeronde bachelor of master in wiskunde, scheikunde, natuurkunde, aardwetenschappen of betagamma en bent in ieder geval beschikbaar op maandag en dinsdag.

Het Studielokaal verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching op middelbare scholen voor Havo en VWO in en om Amsterdam. De tijden van de huiswerkklas zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur. De groepsgrootte per begeleider bedraagt gemiddeld 8 leerlingen. Hoogopgeleide en sociaal intelligente begeleiders helpe...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor een van onze locaties in Amsterdam-Zuid zoeken wij een enthousiaste docent/huiswerkbegeleider, die een of meerdere betavakken (wiskunde, scheikunde of natuurkunde) tot op 6 VWO-niveau beheerst.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en de wil om leerlingen in het VO vooruit willen helpen zit in je bloed. Je hebt daarnaast een (bijna) afgeronde bachelor of master in wiskunde, scheikunde, natuurkunde, aardwetenschappen of betagamma en bent in ieder geval beschikbaar op maandag en dinsdag.

Het Studielokaal verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching op middelbare scholen voor Havo en VWO in en om Amsterdam. De tijden van de huiswerkklas zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur. De groepsgrootte per begeleider bedraagt gemiddeld 8 leerlingen. Hoogopgeleide en sociaal intelligente begeleiders helpe...

Copyright Vacatures Leraar