Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Gennep
Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep. In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan. In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan. Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Vanaf 1 oktober 2016 zijn we op zoek naar een 1e graads docent scheikunde. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van een zieke coll...

Vacature leraar Scheikunde in Purmerend
De Purmerendse ScholenGroep is met ingang van het komende schooljaar 2016-2017 voor het Jan van Egmond Lyceum op zoek naar een 1e graads docent voor het vak Scheikunde voor 0,76 fte.

Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot bovengenoemde functie kunt u contact opnemen met dhr. R. Bijwaard, e-mail: Bwd@psg.nl.  

De functiebeschrijving en het competentieprofiel kunt u vinden op www.psg.nl/vacatures.

Uw sollicitatie kunt u mailen naar sollicitatie@psg.nl, onder vermelding van vacaturenummer 46.

Bij werving hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De PSG heeft als streven alleen docenten met een bevoegdheid voor het VO aan te nemen.

Uitslui...

Vacature leraar Scheikunde in Lochem
AOC Oost uit Lochem is met ingang van komend schooljaar op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor onze VMBO locatie Borculo zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde

-      Bevoegde docent NASK (Borculo) (0,8 FTE)

We zien graag je sollicitatiebrief en CV tegemoet.
Reageren kan tot en met zondag 28 augustus 2016.
 
 

Vacature leraar Scheikunde in Venlo
Valuascollege uit Venlo is met ingang van 01-09-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Functie-informatie
Wij zijn voor het schooljaar 2016-2017 op zoek naar een bevoegd docent Scheikunde 1e graad.  De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de bovenbouw van Havo, Atheneum en Gymnasium.
 

Vacature leraar Scheikunde in Almere-Buiten
De Almeerse Scholen Groep is voor het Oostvaarders College, school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en (bovenbouw) VMBO, voor HAVO en VWO op zoek naar een

Docent Scheikunde
1e graads

Op het Oostvaarders College groeien talenten!
Ieder kind heeft talent, ieder kind krijgt de kans dit talent op zijn niveau te ontwikkelen. Het geldt natuurlijk voor het kunnen leren, maar het kan ook gaan om kunst, science, sport of taal. De school heeft oog voor individuele mogelijkheden en zorgt ervoor dat iedere leerling tot zijn recht komt.
Bij ons op school staat betekenisvol leren in een uitdagende en veilige leeromgeving centraal. We begeleiden onze leerlingen in het maken van goede keuzes op hun weg naar zelfstandigheid.

Vacature leraar Scheikunde in Hoorn
Tabor College d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal uitstroomprofielen. Naast De Nieuwe Mavo (of theoretische leerweg (TL)) zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Tevens wordt er in al die leerwegen leerwegondersteuning (LWO) geboden. d'Ampte is degelijk vernieuwend en maakt als één van de 60 scholen in Nederland deel uit van het leerlab digitale didactiek. Om de lessen zo goed mogelijk voor te bereiden en uit te voeren heeft elke docent de beschikking over een Macbook en een iPad. Eigen verantwoordelijkheid en kwaliteitszorg staan hoog in het vaandel van de school. Je maakt deel uit van een enthousiast en betrokken team. 

Met ingang van het nieuwe schooljaar (augustus '16) zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiast...

Vacature leraar Scheikunde in Almere
Wij zoeken per direct:

- docenten Scheikunde voor scholen in de regio Almere
 
Almeerse Docenten Brigade
Wij zoeken docenten die graag naar Almere komen om hier een onderdeel te gaan uitmaken van het verbeteren van het onderwijs voor de nieuwe generatie. Er is een grote behoefte aan docenten voor de tekortvakken. Als docent krijg je met dit traineeship een jaar begeleiding om vervolgens de stap te maken naar een school in de regio Almere.
 
Programma:
- Unieke kans op uitdagende vacatures in Almere
- Professionele introductiecursus, coaching en trainingsprogramma
- Leuk welkomstpakket en regeling voor wonen (hotel met ontbijt) en werken in Almere
- Uitzicht op vaste baan
 
Vaste aanstelling
Na of binnen het jaar kan de s...

Vacature leraar Scheikunde in Hellevoetsluis
HELINIUM uit Hellevoetsluis is met ingang van 22-8-2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Voor onze leerlingen van het vmbo zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega m/v
die de lessen voor nask gaat verzorgen.
De dagen en uren zijn in overleg in te passen in ons rooster.

Vacature leraar Scheikunde in Vlaardingen
Met ingang van 1 november 2016, of zoveel eerder als mogelijk, zoeken wij een enthousiaste docent(e) Natuurkunde/scheikunde (Nask) voor zowel de onderbouw als bovenbouw van het VMBO-tl (mavo). 
 
U weet op een creatieve- en gevarieerde manier het vak te presenteren aan de leerlingen. U bent goed in uw vak, maar kunt ook over de grenzen van uw vak heen kijken.
Daarnaast bent u een teamspeler die, zowel binnen de sectie als daarbuiten, een actieve bijdrage levert aan de onderwijsontwikkeling van onze leerlingen.
Dat het docentschap meer inhoudt dan het verzorgen van lessen is voor u vanzelfsprekend.
Wij profileren ons als een school waar 'de leerling telt'.

Voor meer informatie over onze school, zie onze website:  http://www.sjm.nl   

Als bovenstaande zaken u aanspreken, dan nodig...

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam
Wij zoeken voor een school in de regio Rotterdam een:

- 1e graads docent Scheikunde

Hou je van uitdagingen, begint je dag vol passie voor het onderwijs en sta je stevig in je schoenen, dan is het volgende avontuur wat voor jou. Rotterdam groeit en bloeit in alle opzichten. De scholen in de regio Rotterdam zijn per direct op zoek naar top docenten die de uitdaging durven aangaan om de leerlingen het onderwijs te bieden wat aansluit op hun behoeften.
 
Rotterdamse Docenten Brigade
Wij zoeken docenten die graag naar Rotterdam komen om hier een onderdeel te gaan uitmaken van het verbeteren van het onderwijs voor de nieuwe generatie. Er is een grote behoefte aan docenten voor de tekortvakken. Als docent krijg je met dit traineeship een jaar begeleiding om vervolgens de stap te maken naar deze werelds...

Vacature leraar Scheikunde in Vlaardingen
Vacaturenummer: GVP-2016-juli
Publicatiedatum: 7 juli 2016

Lentiz onderwijsgroep is een innovatieve scholengroep in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord, Midden-Delfland en Westland. De organisatie telt 11 scholen met 7500 leerlingen en 800 medewerkers. Lentiz onderwijsgroep biedt uitdagend onderwijs in de vorm van vmbo, havo en vwo, en diverse vormen van mbo in de groene sector. Het is een ondernemende organisatie die onderwijsprojecten ontwikkelt in samenwerking met de regio.
 
Voor Lentiz | Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen zoeken wij een:
 
Docent scheikunde
 
Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband.
 
Ingangsdatum: 1 augustus 2016
We...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam

Gezocht: een bevlogen 2e graads docent scheikunde/natuurkunde
Natuurlijk mogen ook 1e graads docenten solliciteren.

Hij/zij gaat o.a. onze 3e jaarlaag havo/vwo met enthousiasme vormgeven. 

Kandidaten die native speaker Engels zijn, of ervaring hebben met tweetalig onderwijs zijn van harte welkom.


 

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal is een instituut voor huiswerkbegeleiding, zomerschool, examentraining, bijles en remedial teaching. Op een zevental scholen in en om Amsterdam verzorgt Het Studielokaal diverse onderwijsondersteunende programma's, waaronder een huiswerkklas. We onderscheiden ons doordat we professionele begeleiding koppelen aan een zo lean mogelijke werkwijze. Daardoor zijn onze programma's bereikbaar voor een zo groot mogelijke groep leerlingen en kunnen we werken met hoogopgeleide begeleiders. 

Voor aankomend schooljaar zoeken we op een van onze locaties in Amsterdam Zuid een tutor voor de huiswerkklas (16-20 uur/week). 

Je bent niet iemand die achter een bureau wacht tot er een vraag komt, maar weet pubers actief te sturen, communiceert uitstekend en ziet werk liggen.

Tutoren geven huiswerkbegeleiding en hebbe...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor een van onze locaties in Amsterdam-Zuid zoeken wij per september 2016 een enthousiaste docent/huiswerkbegeleider, die een of meerdere betavakken (wiskunde, scheikunde of natuurkunde) tot op 6 VWO-niveau feilloos in de vingers heeft.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en de wil om leerlingen in het VO vooruit willen helpen zit in je bloed. Je hebt daarnaast een (bijna) afgeronde bachelor of master in wiskunde, scheikunde, natuurkunde, aardwetenschappen, betagamma of een ander exacte studie en bent in ieder geval beschikbaar op dinsdag.

Het Studielokaal verzorgt professionele huiswerkbegeleiding, zomerscholen, bijles en remedial teaching op middelbare scholen voor Havo en VWO in en om Amsterdam. De tijden van de huiswerkklas zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur. De groepsgrootte per begeleider bedraag...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal is een huiswerkinstituut dat op verschillende scholen in en rond Amsterdam huiswerkbegeleiding, zomerscholen, examentrainingen en interimdocentschap organiseert.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een locatiecoördinator voor onze vestiging in Hoofddorp. 

Taken:
  • heeft de dagelijkse leiding op de locatie van de betreffende school waarmee we samenwerken
  • stuurt de andere begeleiders aan
  • is contactpersoon naar de ouders toe
  • is contactpersoon naar de betrokken mentoren, docenten en schoolleiders toe binnen de school
  • werkt zelf dagelijks mee mee in de begeleiding van leerlingen
  • draagt zorg voor de didactische en pedagogische uitvoering van het onderwijskundig beleid

Persoonskenmerken:
  • sociaal vaardig en prettig in omgan...

Copyright Vacatures Leraar