Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Hoorn
Tabor College d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal uitstroomprofielen. Naast De Nieuwe Mavo (of theoretische leerweg (TL)) zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Tevens wordt er in al die leerwegen leerwegondersteuning (LWO) geboden. d'Ampte is degelijk vernieuwend en maakt als één van de 60 scholen in Nederland deel uit van het leerlab digitale didactiek. Om de lessen zo goed mogelijk voor te bereiden en uit te voeren heeft elke docent de beschikking over een Macbook en een iPad. Eigen verantwoordelijkheid en kwaliteitszorg staan hoog in het vaandel van de school. Je maakt deel uit van een enthousiast en betrokken team. 

Wij zijn per direkt op zoek naar een ervaren, enthousiaste docent Natuurkunde- en Scheikunde, 2e graads, voor 0,20 ...

Vacature leraar Scheikunde in Amstelveen
Docent natuur-/ scheikunde 2e graad
 
Amstelveen College zoekt per 1 oktober 2016 een enthousiaste docent scheikunde 2e graad of in opleiding (bij voorkeur voor scheikunde) voor 0,3665 fte, verdeeld over 3 dagen. De voorkeur geniet een docent met ervaring in de onderbouw. Het dienstverband vindt plaats op basis van een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast.
De lessen staan ingeroosterd op woensdag van 9.30- 13.00 uur, donderdag en vrijdag 8.30- 10.30 uur.
 
Amstelveen College
Het Amstelveen College biedt kwalitatief goed onderwijs op mavo, havo, atheneum en gymnasiumniveau. Wij bieden nog veel meer: vier van de vijf leerlingen kiest voor één van onze plusprofielen.
In augustus 2013 heeft het Amstelveen College een nieuw gebouw betrokken aan de Sportlaan in Amstelveen. Een gebouw gemaakt...

Vacature leraar Scheikunde in Purmerend
De Purmerendse ScholenGroep is met ingang van het komende schooljaar 2016-2017 voor het Jan van Egmond Lyceum op zoek naar een 1e of 2e graads docent voor het vak Scheikunde voor 0,76 fte.

Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot bovengenoemde functie kunt u contact opnemen met dhr. R. Kramer, e-mail: krm@psg.nl. 

De functiebeschrijving en het competentieprofiel kunt u vinden op www.psg.nl/vacatures.

Uw sollicitatie kunt u mailen naar sollicitatie@psg.nl, onder vermelding van vacaturenummer 46.

Bij werving hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De PSG heeft als streven alleen docenten met een bevoegdheid voor het VO aan te nemen.

Uitsluitend rechtstreekse reacties va...

Vacature leraar Scheikunde in Capelle aan den IJssel
Het Comenius College is een christelijke scholengemeenschap met ongeveer 2500 leerlingen en 250 medewerkers. De school heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam-Alexanderpolder.

Voor onze school zijn we op zoek naar:

                                             Docent Scheikunde 1e graad (vervangingsuren)

We zoeken creatieve medewerkers die positief staan ten opzicht van onderwijsontwikkeling en zich herkennen in de begrippen zelfsturing, zelfstandigheid, zelfdiscipline en eigen verantwoordelijkheid. In dit onderwijs is de inspiratie van het Evangelie her...

Vacature leraar Scheikunde in Vlaardingen
Hernieuwde oproep (Wij staan open voor nieuwe reacties)

Met ingang van 1 november 2016, of zoveel eerder als mogelijk, zoeken wij een enthousiaste docent(e) Natuurkunde/scheikunde (Nask) voor zowel de onderbouw als bovenbouw van het VMBO-tl (mavo). 
 
U weet op een creatieve- en gevarieerde manier het vak te presenteren aan de leerlingen. U bent goed in uw vak, maar kunt ook over de grenzen van uw vak heen kijken.
Daarnaast bent u een teamspeler die, zowel binnen de sectie als daarbuiten, een actieve bijdrage levert aan de onderwijsontwikkeling van onze leerlingen.
Dat het docentschap meer inhoudt dan het verzorgen van lessen is voor u vanzelfsprekend.
Wij profileren ons als een school waar 'de leerling telt'.

Voor meer informatie over onze school, zie onze website:  http://www.sjm.nl &nb...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Voor onze vestiging Luzac Lyceum Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een docent scheikunde voor 6 tot 12 lesuur per week. De werkdagen worden in overleg bepaald.

Als docent scheikunde ben je de spil in het primaire proces van onze organisatie: het geven van hoogwaardig en effectief onderwijs aan onze leerlingen vanaf de derde klas tot en met de examenklassen van havo en vwo. Je geeft activerend en motiverend les waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren. Daarnaast informeer je de staf en leerlingbegeleider proactief over aandachtspunten en benodigde extra ondersteuning voor de individuele leerling

Vacature leraar Scheikunde in London
Popular School based in Kent are keen to appoint an enthusiastic teacher of Chemistry/ science for the start of the new academic year. The successful candidate should be committed to teaching across the 11-18 range (General Science up to KS4). The school are ideally looking for a Chemistry Specialist, but they would also be interested in looking at applications from any other exceptional teachers even if Chemistry is not your main area of Science. 

This is a popular and oversubscribed school based in Kent. Candidates should be able to commute to this area and expect the sort of challenge an effective School can offer. 

Teachers who thrive in this school are good communicators who are consistent and thorough in their dealings with students. The students in this school respond best to teachers who love their subject and are genuinely exc...

Vacature leraar Scheikunde in Laren
Functieomschrijving:
Je gaat lessen science en scheikunde geven. Het betreft lessen in jaar 2, 3 en 4 in het middle years programme (MYP) en in het vwo. De MYP-lessen worden in het Engels gegeven.  ​
 
Wij zoeken:
Wij zoeken per 24 oktober een collega die voldoet aan de volgende criteria:
  • beschikbaar voor vier dagen in de week;
  • bevoegd, of in opleiding;
  • in staat om in het Engels les te geven;
  • affiniteit met internationalisering;
  • affiniteit met het gebruik van ICT in de lessen;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 
Over Alberdingk Thijm Scholen:
Alberdingk Thijm Scholen  biedt primair en voortgezet onderwijs in het Gooi op katholieke grondslag. Speerpunten van het onderwijs zijn ...

Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
St. Nicolaaslyceum uit Amsterdam is met ingang van 01-01-2017 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Gezocht: een bevlogen 1e of 2e graads docent scheikunde/natuurkunde

Ervaring in het VO is zeer gewenst
Kandidaten die native speaker Engels zijn of ervaring hebben met tweetalig onderwijs hebben een pré

Hij/zij gaat o.a. onze 3e jaarlaag havo/vwo met enthousiasme vormgeven


 

Vacature leraar Scheikunde in Veenendaal
Wij zijn op zoek naar een docent scheikunde.

Zoek jij de uitdaging om mee te werken aan verdere ontwikkeling van eigen materiaal en methode (zowel inhoudelijk als qua digitalisering)?

Werk jij graag in een vakoverstijgende setting? En zoek je naar vakoverstijgende samenwerking, differentiatie / beta+ / betablok?

Ben jij het bezit van een 1e graads lesbevoegdheid scheikunde en wil je lesgeven aan onze leerlingen in de bovenbouw havo/vwo? Solliciteer dan nu!

Vacature leraar Scheikunde in Hilversum
Alberdingk Thijm Scholen is voor het St. Aloysius College in Hilversum op zoek naar een
Docent science/ scheikunde (m/v) circa 0,8 fte (vervanging)

Functieomschrijving
Je gaat lessen Science/Scheikunde geven. Het betreft lessen in mavo 2 t/m 4.

Wij zoeken
Wij zoeken per direct een collega die voldoet aan de volgende criteria:
  • beschikbaar voor 4 dagen in de week;
  • bevoegd, of in opleiding;
  • affiniteit met het gebruik van ICT in de lessen;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via de sollicitatiebutton.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer R.M. Stoeli...

Vacature leraar Scheikunde in Hengelo
Bataafs Lyceum uit Hengelo is met ingang van 24 oktober 2016 op zoek naar een leraar Scheikunde. Het Bataafs Lyceum zoekt in verband met zwangerschapsverlof een docent scheikunde voor het verzorgen van lessen in de onderbouw + enkele uren in de eerste jaren van de bovenbouw.

Copyright Vacatures Leraar