Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in 's-Hertogenbosch

Het Jeroen Bosch college in ’s-Hertogenbosch zoekt per direct een enthousiaste, ondernemende collega die Scheikunde lessen gaat geven. Het betreffen lessen in de bovenbouw HAVO en VWO. Het hebben van een 1ste graads bevoegdheid heeft de voorkeur, een 2de graads bevoegdheid een minimumvoorwaarde.

De vacature is voor de duur van het schooljaar 2014-2015 waarbij bij goed functioneren uitzicht is op een vast dienstverband. De arbeidsomvang is in overleg 0,8 FTE.

Het Jeroen Bosch College uit haar bèta oriëntatie onder meer door het Technasium en het Beta Challenge Programme. Voor meer informatie ...


Vacature leraar Scheikunde in Ermelo
Chr. College Groevenbeek uit Ermelo is met ingang van z.s.m. op zoek naar een leraar Scheikunde. Het betreft een vervangingsvacature wegens ziekte voor het vak Natuur-/Scheikunde (NaSk 1 of 2),  6 lessen in de bovenbouw van het vmbo (2 klassen TL-havo). Locatie Ermelo.
Wij zoeken enthousiasten kandidaten met een christelijke levensovertuiging.

 

Vacature leraar Scheikunde in Hengelo
Vacature: docent scheikunde 1e of 2e graads, Scholengroep Carmel Hengelo, locatie Lyceum De Grundel in Hengelo
 
Ben jij de ervaren docent scheikunde die tijdelijk aan de slag wil op een havo/vwo-school in Hengelo? Ben je vakinhoudelijk sterk en een kei in lesgeven? Reageer dan op deze vacature!
 
Functie: Docent scheikunde 1e of 2e graads
School en locatie: Scholengroep Carmel Hengelo, locatie Lyceum De Grundel in Hengelo Ingangsdatum: Per 16 februari 2015
Dienstverband: Parttime (0,8 fte), tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschap van 16 februari 2015 tot 5 juni 2015.
Salaris: Schaal LB/LC, afhankelijk van je bevoegdheid maximaal 3.784 euro bruto (2e graads) of  4.413 euro bruto (1e graads) per maand  bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering,...

Vacature leraar Scheikunde in Lelystad
Functieomschrijving
Als docent scheikunde vind je het een uitdaging om kennis over te brengen op de leerlingen.
Heb jij passie voor je vak en lukt het je om leerlingen te motiveren en interesseren? Reageer dan snel!
  
Wij bieden
  • 21 lessen van 60 minuten
  • Inschaling conform CAO VO
  • Team met enthousiaste collega’s
  • Plezierig klimaat voor zowel de leerling als docent
  • Intensief begeleidingsprogramma voor nieuwe docenten

Vacature leraar Scheikunde in Zoetermeer
In verband met vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, zoeken wij met ingang van 30 maart 2015 een enthousiaste

DOCENT SCHEIKUNDE
met een 1e-graads bevoegdheid. Het betreft een volledige baan met lessen scheikunde in de bovenbouw en mens&natuur in de onderbouw. Onze voorkeur gaat uit naar een docent met minimaal een jaar recente ervaring in het voortgezet onderwijs.

Vacature leraar Scheikunde in Haren - Groningen
Vacature: docent scheikunde 1e graads, Maartenscollege Haren
 
Ben jij docent scheikunde en zoek je een baan waarbij je je kennis over kunt brengen op leerlingen in de bovenbouw? Ben je sterk op inhoud én didactiek? Maak dan werk van deze vacature!
 
Vacature: Docent scheikunde,1e graads
School en locatie: Maartenscollege Haren
Ingangsdatum: Per direct
Dienstverband: Parttime (circa 0,45 fte), tijdelijk tot 1 augustus 2015. Eventuele verlenging is afhankelijk van formatieruimte.
Salaris: Schaal LC, maximaal € 4.413 bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
 
Jouw verantwoordelijkheden<...

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam

Het Cosmicus College is een relatief jonge havo-/vwo school in Rotterdam die in het schooljaar 2006 -2007 is gestart. De school telt inmiddels 486 leerlingen en groeit nog steeds. Het Cosmicus College brengt verschillende stromingen samen onder één dak. Ten eerste is de visie gericht op wereldburgerschap. Alle leerlingen in de leerjaren 1 & 2 krijgen het vak wereldburgerschap waarin de vier onderwijsthema’s van Unesco worden behandeld . Het Cosmicus is er trots op een Unesco school te zijn. Ten tweede heeft de school vanaf haar start een sterke bètaprofilering. Het uitmonden ineen Technasium is dan ook een logische vervolgstap. Tot slot is (sinds het schooljaar 2011-2012) het Cosmicus College bezig met het invoeren van een Entreprenasiumprofiel (Ondernemerschap & Leiderschap) naast het Technasium.


Profiel:
Enthousiast;
Maatschappel...


Vacature leraar Scheikunde in Epe
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die het vak scheikunde in de school vorm wil geven. Een innovatieve houding is een pré bij de sollicitatie.

Wij bieden een veelzijdige baan binnen een kleinschalige scholengemeenschap. De school is sterk in ontwikkeling en biedt personeel hierin te participeren en biedt daarnaast de kans aan docenten zich verder te ontwikkelen.

Mogelijkheden tot het geven van minimaal 8 lesuren (ca 0,3 fte) in het eerstegraadsgebied zijn bespreekbaar.
 

Vacature leraar Scheikunde in SLIEDRECHT

Met ingang van 1 januari 2015 zoekt het Griendencollege kandidaten voor de functie van Docent natuurkunde/scheikunde (0,8 fte).

Het betreft een vacature als docent natuurkunde/scheikunde in de onder- en bovenbouw van het VMBO. Ervaring met lesgeven aan VMBO-leerlingen is een voorwaarde.

Functie-eisen:
2e graads of 1e graads bevoegdheid

De docenten op het Griendencollege hebben de rol van coach, begeleider en instructeur. Elke docent ontwikkelt mee en geeft vorm aan ons onderwijsconcept waarbij onderwijs passend voor de leerling is.

Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw C. van Delen,
tel. 0184-413390.


Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam
Het Studielokaal zoekt voor haar locatie op het Fons Vitae Lyceum in Amsterdam een Tutor-onderbouw 
Tutoren geven huiswerkbegeleiding, maar hebben daarnaast ook een groep van maximaal dertig leerlingen onder hun hoede van wie zij de vorderingen volgen en voor wie zij de conatctpersoon zijn met de ouders en de school.
De tijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.30-17.30 uur. 

Enkele beoordelingscriteria:
  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Exacte achtergrond (wiskunde/natuurkunde/scheikunde/biologie)
  • Zachtaardig, consequent, empatisch, communicatief vaardig en representatief
  • Woon-werk afstand maximaal 20 km
Procedure:
1e ronde: video-sollicitatiegesprek
2e ronde: assessment op locatie 

Uw sollicitatie kunt u richten aan dhr. Ferdinand van Daalen

Gelieve enkel ...

Copyright Vacatures Leraar