Search

Vacatures Leraar Scheikunde

Welkom op de pagina met openstaande vacatures scheikunde.

Op deze pagina vindt u het overzicht van de openstaande vacatures voor het vak scheikunde. Voor andere vakken kunt u terecht op de andere pagina's hier op de website.

 


Minimaliseren
Vacatures Scheikunde
Vacature leraar Scheikunde in Arnhem
MONTESSORI COLLEGE ARNHEM ZOEKT EEN ENTHOUSIASTE
Docent NASK 2e graad circa 0,7 fte

DE UITDAGING:
Wij zoeken per 1 augustus 2015, voor het schooljaar 2015-2016, een  enthousiaste 2e graad docent scheikunde. Je kerntaak is het verzorgen van de lessen scheikunde in de mavo en de havo. Daarnaast kun je ingezet worden voor enkele lessen natuurkunde in de bovenbouw van de mavo en in de onderbouw in het leergebied Mens & Natuur. Naast het verzorgen van de lessen ga je mogelijk aan de slag als begeleider/coach van leerlingen in de rol van mentor.
 
DE OMGEVING:
Montessori College Arnhem is een kleinschalige en veilige school. We maken de leerling mede verantwoordelijk voor hoe, wat en met wie hij leert. Er is een cultuur die gebaseerd is op vertrouwen in elkaar en in jezelf. In pedagogiek en didactiek...

Vacature leraar Scheikunde in Naaldwijk
Met ingang van schooljaar 2015-2016

ISW Hoogeland is een school voor voortgezet onderwijs voor mavo, havo en vwo. Naast het technasium bestaat er de mogelijkheid om Cambridge Engels te volgen. ISW Hoogeland heeft een prachtig gebouw en wij bieden een plezierige werkomgeving met een duidelijke organisatie en prettige leerlingen en collega’s.
  • Het verzorgen van de lessen scheikunde voor havo en vwo klassen in de onderbouw en bovenbouw
  • Het begeleiden van leerlingen
  • Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs
  • Het verlenen van ondersteuning bij organisatorische en begeleidingsactiviteiten

Vacature leraar Scheikunde in Den Haag
gymnasium, atheneum, havo, mavo
Adres: Laan van Kans 3
2496 VB  DEN HAAG  
Tel:  070-4132050
Fax: 070-4132055
www.lyceumypenburg.nl
                                                                                                               
Lyceum Ypenburg, gevestigd in de...

Vacature leraar Scheikunde in Papendrecht

Vindt u het leuk om te experimenteren?
Houdt u ervan om verschijnselen te verklaren?
Wilt u deze passie voor scheikunde & natuurkunde delen met jongeren?

Het betreft een tijdelijke vacature als docent scheikunde/ natuurkunde voor de onder- en bovenbouwklassen van het vmbo-tl en het vmbo-bk. Kandidaten mogen ook op een gedeelte van de vacature solliciteren.


Vacature leraar Scheikunde in Amsterdam

School at Sea is een talentontwikkelingsprogramma voor leerlingen uit 4 havo/vwo. Ieder jaar vertrekt in de herfstvakantie het Tall Ship van School at Sea met 32 leerlingen van verschillende scholen in Nederland naar de Cariben om weer terug te keren voor de meivakantie. Tijdens deze zes maanden durende reis volgen de leerlingen, naast het normale onderwijs van 4 havo/vwo, verdiepende lessen. De leerlingen gaan op verschillende expedities en ze leren onderweg zelf het schip te zeilen. Je als docent verbinden aan School at Sea betekent zes maanden lang aan boord van de Regina Maris leven, met vier andere docenten, vijf bemanningsleden en 32 leerlingen. Op de verschillende eilanden die het schip aandoet staan expedities en uitwisselingen gepland.
Meer informatie over School at Sea is te vinden op: www.schoolatsea.com
Als je interesse hebt in dit spannende e...


Vacature leraar Scheikunde in Laren

Starting immediately for 0,4 fte (m/f) and with possibility to grow to 1,0 fte

As teacher of science you will be teaching in the International Baccalaureate Middle Years Programme.  

Job Description:

  • Preparation and delivery of lesson material;
  • Participating in an ongoing evaluation of the science curriculum, so that you, the science department and the school together can improve the overall quality of education;
  • Participating in parents’ evenings held at the school to discuss progress of their children;
  • Additional duties: could include accompanying groups of students during excursions

We Offer:

Laar & Berg is a Dutch school that offers the Middle Years Programme to students in years 1 to 4. The programme is delivered in a bingual setting, with scien...


Vacature leraar Scheikunde in Grootebroek
Martinuscollege uit Grootebroek is met ingang van 1 augustus 2015 op zoek naar een leraar Scheikunde. Met ingang van het nieuwe schooljaar 2015/2016 hebben wij een vacature voor een leraar scheikunde, 1e graads voor de mavo/havo/vwo. Het betreft een functie van 0,8 fte.

Vacature leraar Scheikunde in Goes

Wij zoeken een docent scheikunde voor zowel de boven-als onderbouw op de afdeling havo. Het is ook mogelijk om naar een deel van de uren te solliciteren. Dan graag in de sollicitatiebrief vermelden wat uw beschikbaarheid in dagen/dagdelen is.

Functie eisen
U beschikt over de vereiste bevoegdheid of bent reeds aan het studeren hiervoor
U bent ambiteus en heeft passie voor uw vak en het onderwijs
U hebt een moderne kijk op het onderwijs en durft deze met collega's te delen
U bent een teamspeler
U stelt zich professioneel op wat in ieder geval betekent dat u:
* flexibel en breed inzetbaar bent
* leerlingen op diverse manieren weet te motiveren
* een pro-actieve houding aanneemt
* de basiscompententies beheerst en op peil houdt
* de missie van de school onders...


Vacature leraar Scheikunde in Epe
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die het vak scheikunde in de school vorm wil geven. Een innovatieve houding is een pré bij de sollicitatie.

Wij bieden een veelzijdige baan binnen een kleinschalige scholengemeenschap. De school is sterk in ontwikkeling en biedt personeel hierin te participeren en biedt daarnaast de kans aan docenten zich verder te ontwikkelen.

Mogelijkheden tot het geven van minimaal 8 lesuren (ca 0,3 fte) in het eerstegraadsgebied zijn bespreekbaar.

Ook deeltijders worden van harte uitgenodigd te solliciteren op deze vacature.

Vragen naar aanleiding van de vacature kunt u per mail stellen.
 

Vacature leraar Scheikunde in Rotterdam

Per 1 augustus 2015 zal De Theaterhavo/vwo ook de Natuurprofielen gaan aanbieden! In dit kader is De Theaterhavo/vwo per 1 augustus 2015 op zoek naar een:
 

  • Docent Scheikunde, 9 – 11 lesuur per week / ongeveer 0,4 fte (m/v, 1e graads) met een affiniteit voor het vak NLT. Met uitzicht op groei naar een volledige betrekking.

Geboden:
Een afwisselende baan bij een dynamische school, gedreven collega’s en zeer gemotiveerde leerlingen. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 
Contactinformatie:
Geïnteresseerd? Stuur een sollicitatiebrief voorzien van een CV per mail uiterlijk op 9 maart 2015 naar Mireille Gill’ard, teamleider bovenbouw: m.gillard@hofpleinrotterdam.nl.
 
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Mireil...


Vacature leraar Scheikunde in Nederland
MeesterBaan Invalpool uit Nederland is met ingang van Doorlopend op zoek naar een leraar Scheikunde.

Wij zijn altijd op zoek naar professionele en ambitieuze docenten Scheikunde die met regelmaat uitdagende opdrachten zoeken bij scholen. Wij helpen u graag aan werk. Uw profiel kunt u altijd zelf aanpassen en u kunt zich via de Invalpool goed presenteren aan scholen.


Vacature leraar Scheikunde in Willemstad, Curaçao
Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs uit Willemstad, Curaçao is met ingang van 1 augustus 2015 op zoek naar een leraar Scheikunde.

Het Voorbereidend Secundair Beroepsonderwijs (VSBO) op Curaçao is vergelijkbaar met het VMBO in Nederland. Voor onze VSBO scholen zoeken wij een enthousiaste docent Scheikunde.

Bent u geïnteresseerd om op Curaçao bij te dragen aan het onderwijs en de ontwikkeling van onze jeugd, dan nodigen wij u uit om te solliciteren.


Copyright Vacatures Leraar